Nokia Lumia 1020: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Na synchronizaci foto mas program pro pc s nazvem "Windows Phone".
Děkuji za odpověď. Bohužel aplikace Windows phone klasické pacovní plochy nefunguje korektně. Při synchronizaci to píše - přístup byl odepřen. Tak nevím, Na telefonu mám WP8.1, na NTB také 8.1, aplikaci spouštím jako admim. No nedá se nic dělat 
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1020
Čus chci se zeptat - používáte k Lumii 1020 Adobe Lightroom ? A pokud ano máte přednastavenou nějakou korekci objektivu - případně dá se nějaký profil někde stáhnout? Mám verzi 4,2 kvůli OS Vista. zatím jsem nic neobjevil 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Lightroom 5.3 už má profil pro 1020..
Asi budeš muset updatovat velký widle a následně LR. Ale až bude chvilka, můžu mrknout, jestli to tam není v nějakých souborech - třeba je to kompatibilní
Asi budeš muset updatovat velký widle a následně LR. Ale až bude chvilka, můžu mrknout, jestli to tam není v nějakých souborech - třeba je to kompatibilní
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1020
To bys byl hodnej díky ;)
Přejít na W8,1 se mi nechce - stojí to penízky
a notebook stejně dodělává takže na něj cpát OEM nemá smysl a až odejde koupím něco zase rovnou s OS. Hlavně když sem si tu Vistu zaplatil tak chci aby mi to chvilku vydrželo
No sice je to už hodně let, ale jinak mi to stačí......
Tak jen sehnat nějaký ten profil na 1020 do Ligtroom.
Přejít na W8,1 se mi nechce - stojí to penízky
Tak jen sehnat nějaký ten profil na 1020 do Ligtroom.
Zdarec, chtěl bych se zeptat, mam problém s natáčením videa pomocí aplikace Nokia Camera. Video se jednoduše neuloží.
Diky za radu, Dave
Diky za radu, Dave
1) restart mobilu - pokud nepomůže tak:
2) Odinstalovat apku Nokia Camera a nainstaloval , ikdyž to jsi asi taky zkusil ? Případně bych zkusil Nokia Camera Beta jestli to dělá také.
Dávat mobil do továrního nastavení je blbost asi........zkus.....
2) Odinstalovat apku Nokia Camera a nainstaloval , ikdyž to jsi asi taky zkusil ? Případně bych zkusil Nokia Camera Beta jestli to dělá také.
Dávat mobil do továrního nastavení je blbost asi........zkus.....
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Koukal jsi do složek videa a do složek camera roll? A v nokia camera také není k přehrání?
Pripadne si matne pamatuju, ze v nastaveni Nokia Camera byla dole volba, ktera zobrazila fotky a videa, pokud nebyly videt. Nemam ted windows phone, ale bylo to tam. Tady jsem to nasel:
2-Open the Nokia Camera App and the go to the settings.
3-At the far below it says "Find photos and videos shot with Nokia Camera This is useful after a phone reset or data restore" Click on the Link.
Pocitam ze to nebude ono, ale nejak to souvisi s tim, ze se poskodi nahledy treba po padu telefonu (vim, to se na WP nedeje
.
2-Open the Nokia Camera App and the go to the settings.
3-At the far below it says "Find photos and videos shot with Nokia Camera This is useful after a phone reset or data restore" Click on the Link.
Pocitam ze to nebude ono, ale nejak to souvisi s tim, ze se poskodi nahledy treba po padu telefonu (vim, to se na WP nedeje
Borci tak nic, video se ani neuloží, když skončím natáčení, tak skrze fotoaplikaci ani skrze samotnou Nokia Camera, video nenajdu. Přeinstalování nepomohlo a ani v nastaveni jsem nic nenašel. Jeste zkusím tu beta verzi, jen nevim, kde ji najít.
Diky za radu
Diky za radu
Skus cez spravcu suborov ja som tak minule objavil videa ktore mi inak nezobrazovalo
Po hard reset, již vše běhá, Diky
End of Life u Lumie 1020 je stanoven na 14. září. Nástupcem má být vlajková loď (Nokia) McLaren.
evleaks
evleaks
-
htcjirka
- smartmaniak

End of life je preklopeni a upozorneni na nastupny model.Tesim se 
Konecne vlajkova lod a ne zadny mezimodel jako 930.
Konecne vlajkova lod a ne zadny mezimodel jako 930.
A 9. září bude mít Elop prezentaci na konferenci Super Mobility Week v Las Vegas. Tak že by? Časově by to sedělo.
EOL je konec marketingové podpory, doprodej u operátorů a pod., ne? Sehnat L1020 se bude dát ještě dlouho.
EOL je konec marketingové podpory, doprodej u operátorů a pod., ne? Sehnat L1020 se bude dát ještě dlouho.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jj, bude dat sehnat jeste dlouho, zase tak prodejny model to nebyl.Asi kvuli te "plotynce" na zadech
Uvidime cim novy model pokazi.
Uvidime cim novy model pokazi.
Třeba to dopadne dobře a bude to fakt TOP
Bylo by to fajn.
Ahoj, nedá mi to se přeci jen ještě nezeptathtcjirka wrote:Je to normalni zvuk velke cocky, ktera je v necinem stavu uplne na volno.Staci jen L1020 polozit a je to slysitelne.Nic k znepokojeni
Je i normální, že to slyším při běžném hovoru za chůze? Cvaká při každém nepatrném pohybu.
Jak jsem již psal, na palubce v autě ho mít nemůžu, protože když nemám puštěné rádio, tak cvakání vnímám u každé nerovnosti
Je tu ještě někdo, kdo vnímá pohyb čočky i při běžném telefonování za chůze?
Dnes jsem si totiž půjčil do ruky 1020ku v jednom bazaru a tam to bylo o poznání méně slyšitelné
Díky moc za odpověď
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano, i pri opatrnem polozeni ci otresech chrasti, je to normalni neboli vlastnost.Nejsi prvni kdo se nad tim pozastavuje ci se bal, jestli neco neni rozbite.Nic s tim neudelas.
Díky, už dám pokoj
Asi to moc řeším, hlavně že vše funguje jak má
Asi to moc řeším, hlavně že vše funguje jak má