LG G Flex

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

LG G Flex

Post by Balrog »

Má někdo tento telefon? nebo o něm aspoň přemýšlí? I když cena je dost přemrštěná :tlem:
Cedik
nováček
nováček
Zařízení: LG G2

LG G Flex

Post by Cedik »

nemám,ale oproti SGS5 je to dobrá cena :-D
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

LG G Flex

Post by Jiří Hrma »

já jsem ho pár týdnů používal, na velikost jsem si zvykl - dokonce jsem z něj udělal primární stroj na MWC do Barcelony. Díky baterce - vydrží vážně dlouho. Jen škoda horšího fotoaparátu než má třeba LG G2, v horším světle fotí fakt špatně :(
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Re: LG G Flex

Post by Balrog »

Já si taky zvykám na velikost a i když je to velký 6 palcový displej tak díky zahnutí se i docela dobře používá. Výdrž je super, jedu už druhý den na jedno nabití a moc ho nesetrim. Je pravda, že chybí optická stabilizace a foťák se nevyrovná LG G2. Jen si člověk musí zvyknout na ten displej, automatická regulace jasu nějak moc nereaguje a musím si ji většinou nastavit ručně. Jinak zahnutý displej je super a musí se to prostě vidět. Co se ale týká kvality ( jeden z nejlepších displejů ) tak ta se na G2 nechytá. Při nízkém jasu je bílá do šeda a působí displej na určitých místech rozmazaně, ale je to tou technologií displeje, když se dá displej skoro na maximum tak vše zmizí a displej je fakt pěkný. Kdo má rád barvičky měl by z LG G Flex radost :-)
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

LG G Flex

Post by xtonda »

Je tu někdo, kdo má tento telefon? Docela o něm uvažuji a zajímá nastavení systémového rozlišení, mohl by někdo spustit tyto dvě aplikace a dát sem jejich výstup?
https://play.google.com/store/apps/deta ... screensize" onclick="window.open(this.href);return false;
https://play.google.com/store/apps/deta ... jw.density" onclick="window.open(this.href);return false;

Díky
Post Reply

Return to “HTC telefony”