HTC 8S WP 8.1 - nejde sd karta
Zdravím, mám problém, jestli už tady byl řešený tak se omlouvám, mam htc 8s s WP 8.1, měl jsem tam nějakou 2gb kartu, nevím co to bylo za značku, ale stačilo mi to na pár písniček, pak se mi zdálo že telefon je nnějaký spomalený, tak sem obnovil tovární data, a kartu už to nenačetlo, tak sem koupil novou Kingston 8GB Class 10, a ta taky nejde, od toho obnovení vůbec, v inteligentním uložisti není a tudíž nemůžu instalovat aplikace a kartu, prostě nic, ale když otevřu správce souborů (na store se to jmenuje "SOUBORY") tak tam se karta normálně ukáže a mužu zní pustít písničky, fotky cokoliv, jinak nic, prosím nevíte co stím ? jsem z toho zoufalej a štve mě to :/ Díky
To je teda komunita ....
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: HTC 8S WP 8.1 - nejde sd karta
Jsou prázdniny... a i komunita je na dovolených
Zkusil bych znovu hard reset...
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Muze se tez jednat o HW chybu, odchazejici ctecka karty na desce je u 8S caste.
Zkus jeste jednou HR, format karty v pc pred vlozenim do telefonu.Bylo by lepsi kdyby v telefonu byla i origo rom bez 8.1, nekdy HTC s 8.1 stavkuji bez podpory FW od vyrobce.
Zkus jeste jednou HR, format karty v pc pred vlozenim do telefonu.Bylo by lepsi kdyby v telefonu byla i origo rom bez 8.1, nekdy HTC s 8.1 stavkuji bez podpory FW od vyrobce.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Chyba čtečky karty, úplně stejná jako obrovsky velký počet vadných subpixelů na displeji. Reklamace bude vyřízena bez remcání, u mě byla do týdne hotova.
A jak tam mam dostat wp 8? Tohle je můj první wp, mel jsem jenom androidy tam to bylo poměrně lehčí:D
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: HTC 8S WP 8.1 - nejde sd karta
A určitě tam už teď máš WP 8.1 developer prewiev?
No asi jo, protože sem si stáhl Preview for developers aplikaci tam se zaregistroval prihlasil,a pak dal aktualizovat, takže asi tak.
- Attachments
-
- wp_ss_20140714_0001.png
- Inteligentní uloziste
- (68.49 KiB) Downloaded 260 times
-
- wp_ss_20140714_0002.png
- Průzkumnik souboru
- (36.07 KiB) Downloaded 260 times