Jasný díkymaxxz wrote:No logicky by to bylo Whatsapp týmu, ale fakt netuším. Do toho testu si jen tak lojzu z horní dolní nepouští.
[app] WhatsApp - univerzální messenger
Re: [app] WhatsApp - univerzální messenger
al jo
http://www.techmesto.com/enroll-whatsap ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.techmesto.com/enroll-whatsap ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Už ale BETA testery nepřijímají.
jj neprijmaji, v pondeli mi odepsali nasledujici
We appreciate your interest in our beta version and welcome your feedback. Unfortunately, we do not plan to add any beta testers at this time. However, our developers are working hard on providing you with a high quality update soon. Please wait for a new update to be released; it will include bug fixes and new features.
Nevite kdy ma zase vyjit aplikace?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Asi takto :

Je to email z dneška, ale už to posílá automat, jakmile v textu najde Windows Phone, tak ti automaticky zašle tuto zprávu
) odpověď máš tedy okamžitě.

Je to email z dneška, ale už to posílá automat, jakmile v textu najde Windows Phone, tak ti automaticky zašle tuto zprávu
Tak jsem stáhnul na zkoušku app soubory a dám kontrolu aktualizací a stáhlo mě to pro whatsapp. Tak už je opět v Marketu.
Taky jsem ho nainstaloval, při sousteni hned hodil hlasku ze není kompatibilní s moji verzi systému. Několikrát uz spadnul, ale jinak funguje a zprávy chodí.
Mě to hodilo hlášku při prvním spuštění a pak už klid. Nic nepadá
Take hlasne jen poprve a od te doby jede OK ;)
Lidi paráda, zase na store... 
Po poslední aktualizaci ze 4.6. mě to při posílání obrázků ty obrázky zmenší tak, že jsou rozmazaný nebo malinkatý a v nastavení to nejde změnit nebo to nějak jde ? díky
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

WA vždycky komprimuje a "kurví" kvalitu fotek a to už od nepaměti a na každé platformě.
Zkus Telegram, ten posílá kvalitu jakou si nastavíš, klidně i full, neomezuje přenos dat.
Zkus Telegram, ten posílá kvalitu jakou si nastavíš, klidně i full, neomezuje přenos dat.
to samozřejmě vím, že to zmenšuje, ale tohle je extrém, že z té fotky pomalu nejde poznat co na ní je...
Teď jsem si té hrozné komprimace taky všimnul, asi od včerejška. To je hrozný.
telegram je na tom este horsie by som povedal,alebo rovnako.. obaja to mrsknu do rozlisenia co je na fone..a z 1 MB fotky urobia 100Kb.. popritom to na fone nestrati vobec kvalitu,tak neviem co riesite.. na telegrame mi obcas poslalo rozmazanu fotku,uplnu machulu doslova..ale myslim ze to bol bugmaxxz wrote:WA vždycky komprimuje a "kurví" kvalitu fotek a to už od nepaměti a na každé platformě.
teda tak to bolo v predchadzajucom WA..ak je tam teraz zmena,tak smola
Kdyt v telegramu prilozis fotku jako dokument, tak ji odesle v plné kvalitě. Další věc je jaký pouzivas klient, jejich vic.
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Mám Lumia 920, WP 8.1 (developer preview), najnovšiu verziu WhatsApp na ktorej mi prestali chodiť číselné notifikácie o prijatých správach. Vypisuje mi túto hlášku (viď príloha)
Má niekto rovnaký problém? Kolega z práce má tiež L920, WP 8.1 (developer preview) a jemu funguje normálne.
Má niekto rovnaký problém? Kolega z práce má tiež L920, WP 8.1 (developer preview) a jemu funguje normálne.
- Attachments
-
- BsMONNBIIAAu1dM.jpg (37.05 KiB) Viewed 5749 times
Tahle hláška se mi objevila taky, když jsem upgradnul teď nový foun na 8.1DP, ale funguje to normálně.
-
romčo
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Mne sa spravy zobrazia az vtedy, ked WhatsApp otvorim. Keby mi neprichadzali notifikacie do Centra notifikacii, tak ani neviem, ze mi niekto pisal. Na dlazdici sa nezobrazuje pocet prijatych sprav. Fakt neviem. Doteraz to ale islo.