Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
bude to pridane nato uz odpovedal Joe...
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Zdroj? Nepodařilo se mi to nikde najít.
Po dnešní aktualizaci kalendáře už aplikace nepadá při zadávání nové události. MS zareagoval celkem rychle.
ReddeditWertigo wrote:Zdroj? Nepodařilo se mi to nikde najít.CageJ wrote:bude to pridane nato uz odpovedal Joe...
-
Wertigo
- smartguru

OK, díky pohledám tam....snad nekecal :D
..alebo dakde inde :D
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Vi nekdo o nejakem prehravaci audia,ktery zustava svitit po celou dobu pouziti? Ten v 8.1 to neni. Neumi to.
umel to music pro, ale uz to neumi. 
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Tak je tu dalsia aktualizacia hudby a videa... Konečne ukazuje vsetkú hudbu, ale zapina sa ešte dlhšie 
To melo fungovat prave naopak ne? Startovat rychle, ale zmeny v kolekci zpracovavat na pozadi... Mi startuje tak 3s, jen prvni spusteni aktualizovane aplikace trvalo dele...
-
Wertigo
- smartguru

Proste zatím si není od věci mít "schovaný" WP8 [WINKING FACE]
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
"Studený start" tak 3-3,5 s, pokud je aplikace uspaná tak do 1 s.
Přijde mi rychlejší přepínání mezi alby.
Přijde mi rychlejší přepínání mezi alby.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Nevidim zadne zmeny po aktualizaci. Jeden z nejhorsich playeru co znam. Zadne nastaveni, bydne moznosti. Aktivni posuvnik po 4 letech, tomu rikam posun. Myslel jsem, ze po aktualizacich bude player vice k pouziti, ale mylil jsem se.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Ono je to dvousečná, u nás to vypadá jako velmi simple aplikace, ale pro jiné regiony, kde funguje nakupování hudby apod. to zase tak simple aplikace není.
Ale MS je obří SW a teď i HW firma, tohle by měli mít zmáknuté na 100%. Tedy nelze je omlouvat.
Ale MS je obří SW a teď i HW firma, tohle by měli mít zmáknuté na 100%. Tedy nelze je omlouvat.
Obrázek interpreta a alba...furt nic. Nemá někdo nápad, kde je zakopaný pes? Tagy mám v pořádku a něco jako MPA pro WP8.1 zatím není 
Jak myslíš obrázek alba? Obrázky alb mě zobrazuje přehrávač normálně, stačí je do souborů v nějakém tag editoru v PC vložit. Obrázek interpreta se mi z nepochopitelných důvodů zobrazuje na zamykací obrazovce a to ty obrázky, které jsem si kdysi nastavil ve WP8 přes MPaTool. I když jsem ty obrázky přes ten program vymazal a samotný MPaTool už v telefonu nemám, stále vidím ty mnou zvolené obrázky interpretů na zamykací obrazovce. V přehrávači, jako tomu bylo na WP8, samozřejmě ne.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
me se zase uz od dob WP8 zobrazuje stejny obrazek alba pro vsechny skladby v danek playlistu, i kdyz maji nektere skladby svuj vlastni obrazek...
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Ta Hudba je otřesná. Někdy se mi nechtějí načíst seznamy skladeb, a musím to celé ručně měnit, opravdu iritující. Doufám, že to zanedlouho opraví.
Tak nie vzdy sa zobrazuje obrazok albumu, 90% songov co mam v mobile mam otagovane + obrazok albumu a v mobile v prehravaci ukaze album mozno na kazdom 5tom songu. Na Symbiane na C7 to fungovalo korektnejsie
Ja nemam ziadny problem s obrazkami pri pesnickach. Predtym som mal iPhone, to je uz dva roky dozadu. Hudbu drzim v iTunes a importujen do Nokie cez MS nativnu appku pre WP. Zvolim v nej co chcem synchronizovat medzi iTunes a Nokiou a vsetko sa pekne skopiruje do mobilu. Nebol problem ani s WP8 ani teraz s WP8.1
myscho wrote:Tak nie vzdy sa zobrazuje obrazok albumu, 90% songov co mam v mobile mam otagovane + obrazok albumu a v mobile v prehravaci ukaze album mozno na kazdom 5tom songu. Na Symbiane na C7 to fungovalo korektnejsie
Tak to mě se zobrazí vždycky. Už od první verze Hudby při vypuštění WP8.1 DP jsem neměl problém. Akorád při odemčení displeje musím cca 2s počkat, než se ten obrázek alba aktualizuje s právě hranou skladbou.