Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
mokashi

Post by mokashi »

ja mam lide uplne na nule,vubec nic to nezere,ani ted ani predtim.
Wertigo
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1

Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Post by Wertigo »

U mně taky všechno v pořádku
Tade
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

Post by Tade »

Banda zevláků v tom MS. Už se ani neobtěžují s testováním a přenechají ho těm cca 8% s DP celosvětově (oproti WP8) + novým zákazníkům s L630. Kdyby to byl nějaký detail, ale tohle se jim prostě stávat nemůže. Při tom, jak pomalu vychází (nebo nevychází L730, 830 ...) jejich telefony a při zastoupení na trhu by mohly alespoň ty aktualizace být funkční!
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Post by JirkaTom »

Dík za rychlou reakci. A po vybrání lidé Lidé na vytížení aplikací se objeví co ? Žádný běh na pozadí?
mokashi

Post by mokashi »

zadny, vubec nic
JirkaTom
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: ***

Post by JirkaTom »

Ještě prosím info, zda jsi dělal po instalaci Kalendář restart mobilu?
mokashi

Post by mokashi »

Nedělal jsem restart
metempsicosi
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 7 (Black)

Post by metempsicosi »

Ingnition wrote:Máte vývojářskou verzi WP 8.1, s tím jste snad museli počítat že se někdy může objevit problém. Proto to taky není zcela veřejné. Tudíž nechápu vaše stížnosti :) Pokud jste potřebovali mít 100% spolehnutí na fungování systému, měli jste zůstat na WP 8 a počkat do finální vydání WP 8.1 ;)

Ano, ale nečekal jsem že vývojářská verze mi bude padat třikrát denně. Tobě to snad přijde normální?
metempsicosi
nováček
nováček

Post by metempsicosi »

Ingnition wrote:Máte vývojářskou verzi WP 8.1, s tím jste snad museli počítat že se někdy může objevit problém. Proto to taky není zcela veřejné. Tudíž nechápu vaše stížnosti :) Pokud jste potřebovali mít 100% spolehnutí na fungování systému, měli jste zůstat na WP 8 a počkat do finální vydání WP 8.1 ;)

Já nepotřebuji 100% fungování, mě stačí když to vypadne jednou denně. Přeci po nich nemůžu chtít aby to fungovalo "podle tvých slov"....
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

No, smutne je ze se s tim potýkají všichni. Mam ted Xperia Z2 a ta taky neni rozhodne bez chyb.
mokashi

Post by mokashi »

mne nic trikrat ani jednou denne nepada,v podstate co mam WP 8.1, tak nikdy mi nic nespadlo,vsechno funguje tak, jak ma.takze chyba bude asi nekde jinde.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Od posledního update2 mi telefon neslítnul ani jednou, před tím po update na WP8.1 a update 1 asi dvakrát. Naprostá spokojenost v tomhle směru.
metempsicosi
nováček
nováček

Post by metempsicosi »

mokashi wrote:mne nic trikrat ani jednou denne nepada,v podstate co mam WP 8.1, tak nikdy mi nic nespadlo,vsechno funguje tak, jak ma.takze chyba bude asi nekde jinde.

Psal jsem všude možně a nevím kde je problém. Instalace WP 8.1 proběhla už dvakrát v pořádku a telefon se sám vypíná cca 3x denně. Byl i čistý bez aplikací stejně padal. Dělal jsem vše co jsem se kde dočetl a prostě na mé Lumii 1020/64 GB WP 8.1 padá, a bohužel cca 3x-4x denně (zapnout nešel vůbec). Vrátil jsem se na WP8 protože už jsem opravdu nevěděl co s tím :-(
mokashi

Post by mokashi »

tak mozna ze pomuze az kompletni aktualizace vcetne firmware
qwerty
smartguru
smartguru
Zařízení: L950, XRN5

Post by qwerty »

alebo je tam nejaky hw problem
dVL04
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC 8S, Lumia 630, Lumia 925, Lumia 950

Post by dVL04 »

Uz je tomu minimalne 21h a MS stale neopravil kalendar, fakt bravo Microsoft. Asi im update nepresiel certifikaciou :)

Btw, neviete nieco o tom ci sa kalendar vrati k agende? Velmi mi to tam chyba.
Tade
smartguru
smartguru

Post by Tade »

Třeba si to MS odškrtnul jako ,,splněno" a další update bude tak za čtvrt roku :-D
metempsicosi
nováček
nováček

Post by metempsicosi »

Tak zatím budu muset vydržet u WP 8.0. Ty mi šlapou v pohodě a telefon běží přesně jak má :-). Stejně jsem zvědav jestli někdy zjistím čím je to vypínání způsobené :-(. Jinak prozatím všem moc děkuju za rady :-)
Tyris22
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 620

Post by Tyris22 »

Tade wrote:Třeba si to MS odškrtnul jako ,,splněno" a další update bude tak za čtvrt roku :-D

:tlem: To mě pobavilo a doufám, že se tak nestane. Myslím, že v tuto chvíli jsou bombardováni stížnostmi na kalendář ze všech stran a doufám, že se i pořádně stydí za tu nehoráznou chybu. Tak myslím, že zítra ráno bude opraven.
Tade
smartguru
smartguru

Post by Tade »

Taky doufám. Jen mě štve, že když je lidé bombardují kvůli tomu, že největší dlaždice zobrazuje jednu událost, nejsou schopni to dlouhodobě opravit. Přitom je to základní věc. Nebo narozeniny jedné osoby je můj kalendář schopen zobrazit třeba 5x. Pro příklad jsem nemusel chodit daleko ... otevřel jsem kalendář a posunul na příští týden. 9.7. má jedna známá narozeniny - v kalendáři se to zobrazuje 3x pod sebou (kalendář outlook) a nad tím 2x (facebook). V ten samý den má narozeniny kamarád a ten tam má 1x narozeniny (facebook) a 3x (outlook). Každý z těchto kontaktů je propojen, takže systém ví, že se jedná o jednu osobu. Někde se tam do toho asi cpe ještě skype, ale ten bude asi také započítán jako outlook kalendář.

Jako člověka, který si koupil telefon a zaplatil za OS a také si nakupuje aplikace, ze kterých jdou MS peníze, mě toto neskutečné ignorantství strašně s.re. Prostě není normální, aby se mi jeden den v kalendáři zaprasil místo dvěma událostmi devíti. A hlavně ne takto dlouhodobě bez nějaké snahy MS to řešit. Navíc takhle rozhašené je to u většiny nebo všech (nezkoumal jsem) kontaktů, takže kalendář vypadá, jako chaotická omalovánka.Tohle prostě nepobírám :-D :-D
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”