Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U L1520 je výjimka a sviti trvale bez vlivu okolniho svetla.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Tak to som si aj myslel, nakoľko tlacitka sú pri vypnutom displeji naozaj skryte a nevidno ich.
Ahoj. Mam par dotazu.., lze docilit vyslov jmeno volajiciho? Byl jsem na to zvykly u nokie E7. A dale postradam svou melodii Telegraph. Lze toto nejak zprovoznit?
- mato289
- smartguru

Tak pridám zopár mojích postrehov o tomto telefóne.
-prv než som ho kúpil som ho v ruke nikdy nemal, iba som si nakreslil šablonku a pripravil sa, že to bude veľké..po dni používania je to už v poriadku, až na to, že ludia po mne pozerajú ako po debilovi, keď s tým niekde v obchode volám :D
-pevnosť konštrukcie je na velmi dobrej úrovni..na oveľa lepšej ako to bolo pri L920..1520 je oproti 920 konštrukčne nebe a dudy..(mal som 2 920, no každá vrzgala ako šialená..)
-k batérii, ostal som zarazený, že ono to pri non-stop používaní vydržalo 24hodín..do mobilu som šupal pocelý čas okrem noci(8h)
-displej je úplne úžastný..
-so signálom nemám žiaden problém- rovnako aku u L920(prerobenie nano sim z micro sim mi zabralo asi 5 minút, pomáhal mi najmä pilník na nechty :D )
S kúpou som zatial maximálne spokojný, a dúfam, že to aj tak ostane
-prv než som ho kúpil som ho v ruke nikdy nemal, iba som si nakreslil šablonku a pripravil sa, že to bude veľké..po dni používania je to už v poriadku, až na to, že ludia po mne pozerajú ako po debilovi, keď s tým niekde v obchode volám :D
-pevnosť konštrukcie je na velmi dobrej úrovni..na oveľa lepšej ako to bolo pri L920..1520 je oproti 920 konštrukčne nebe a dudy..(mal som 2 920, no každá vrzgala ako šialená..)
-k batérii, ostal som zarazený, že ono to pri non-stop používaní vydržalo 24hodín..do mobilu som šupal pocelý čas okrem noci(8h)
-displej je úplne úžastný..
-so signálom nemám žiaden problém- rovnako aku u L920(prerobenie nano sim z micro sim mi zabralo asi 5 minút, pomáhal mi najmä pilník na nechty :D )
S kúpou som zatial maximálne spokojný, a dúfam, že to aj tak ostane
- mato289
- smartguru

Chcel by som sa spýtať, najmä používateľov čiernej verzie.Mate tie biele bodky na čiernom nástriku, a ak áno, zväčšujú sa ? nakoľko ja som nejaké našiel, a su dosť nepostrehnuteľné, no ak by sa to zväčšovalo bolo by to na reklamáciu.
Já na ní žádné tečky nemám, je krásně černá.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Mám. Nezvětšují se.
- mato289
- smartguru

Tiež by som o nich nevedel, ak by som o tom nečítal, sú ulplne nebadateľné, no kľudnejšie by som spával ak by som o tom nevedel :D
EDIT: chcel by som sa spýtať a to, má ips displej väčšiu spotrebu pri bielom pozadí ? Lebo pri zmenení témy na bielu mi tam píše ze sa zníži spotreba batérie.Pri amolede mi to bolo jasné, no pri ips nie.Na Lumii 920 to tam nebolo a je tiež vybanená ips-kom.
EDIT: chcel by som sa spýtať a to, má ips displej väčšiu spotrebu pri bielom pozadí ? Lebo pri zmenení témy na bielu mi tam píše ze sa zníži spotreba batérie.Pri amolede mi to bolo jasné, no pri ips nie.Na Lumii 920 to tam nebolo a je tiež vybanená ips-kom.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Co tohle ? http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 8735e0c88c" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukazuje to, že umí až 2 hodiny záznam a je spojený s OneDrive.
Ukazuje to, že umí až 2 hodiny záznam a je spojený s OneDrive.
vyzkouším děkuji
Mohl by to být Nokia Motion Monitor beta z Nokia beta labs
- mato289
- smartguru

potreboval by som radu od niekoho, kto sa v mobiloch naozaj vyzná, vždy som chcel svoju L1520 v bielej farbe, no teraz sa mi naskytla možnosť zohnať kompletný biely kryt z nemeckej stránky (viem to objednať aj na nemeckú adresu), rozobrať ju je úplná hračka, no potreboval by som poratiť, a to, púšťať sa do toho ? je mi jasné, že tým padne záruka..ale aj tak(cenu neriešim, môžem si zakúpiť aj náhradné skurtky, alebo hoci čo iné, na stránke je všetko)..ďakujem za opdovede.
odkaz na shop:
( http://stellatech.com/nokia-lumia-1520- ... 16202.html" onclick="window.open(this.href);return false; )
odkaz na shop:
( http://stellatech.com/nokia-lumia-1520- ... 16202.html" onclick="window.open(this.href);return false; )
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Gratuluju.. Ale jednou rukou to asi ovládat nejde, co? To by mi vadilo. Nejsem si jistý ani tou 930, l920 je na hraně. Resp. dá se psát na klávesnici jednou rukou?
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Jednou rukou to nejde, zkoušel jsem to, není to pohodlné a nějaké znaky vůbec nenapíšu, asi mám krátký palec :D
Jinak už jiný telefon nechci, mám bílou L1520 z Hong Kongu a záruku neřeším
Jinak už jiný telefon nechci, mám bílou L1520 z Hong Kongu a záruku neřeším
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Po přechodu z L920 mohu jen přitakávat. Výdrž je naprosto úžasná.
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Výdrž je skvělá (nabijím cca. každý druhý den). Kapacita paměti je také skvělá (uvažuji o koupi 128 GB karty). Hraní her na displeji je lahůdka! Systém mi přijde o něco svižnější než u Lumia 920. ...ale je to fakt velký telefon. Téměř vždy ho používám oběma rukama (a tom mám ruce velké).
Začíná rollout WP8.1, první zdá se Turci:
http://wmpoweruser.com/turkish-nokia-lu ... available/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wmpoweruser.com/turkish-nokia-lu ... available/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
merffin
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520
Nemá cenu si tim smazat telefon, je to fake, bohužel vyzkoušeno na vlastní 1520
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

To bylo jasný uz z toho screenshotu, protože ta verze co Care Suite nabízí je WP8.0, nechápu, že se toho některé servery chytnou...