[app] Klasická angličtina

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Euvit
nováček
nováček
Zařízení: iPhone

Post by Euvit »

#1 aplikace pro angličtinu - vstřebávejte angličtinu zábavně - učte se bez biflování a přirozeně!

Jednotlivé lekce jsou pečlivě vybrány rodilými mluvčími z USA a UK. Konverzace je tedy založena na praktických situacích, v kterých se můžete běžně ocitnout i vy.

Výhody metody:
* nebiflujete se samostatná slovíčka
* neučíte se nudnou gramatiku
* nepotřebujete žádný slovník
* snadno pochopíte, jak správně sestavovat anglické věty

Aplikace obsahuje:
* 6,5 hodiny zvukových stop
* 4051 unikátních slov (slovní zásoba)
* celkově 18 lekcí, 2728 vět, 35814 slov

Navíc:
* Jak studovat angličtinu: 8 minut, 44 vět, 264 unikátních slov
* Hláskování a výslovnost: 7 minut, 18 vět, 158 unikátních slov
* Nepravidelná slovesa: 42 minut, 1377 vět, 1873 unikátních slov

Pro další informace navštivte prosím http://www.smart-language.com" onclick="window.open(this.href);return false;.

Image

Image
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1020

Post by MKLumia1020 »

Ahoj hledám kvalitní aplikaci pro výuku angličtiny - má to někdo?

Případně můžete doporučit nějakou aplikaci? Konkrétně na tuto aplikaci je ve store pár kladných ohlasů, zároveň u jiné verze zase negativní v tom smyslu, že to je podvod a že kladné komentáře si píše sám autor. Tak nevím....
MKLumia1020
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1020

Post by MKLumia1020 »

Hm tak kolegové na zeleným robůtku si to docela chválí, tak to asi prubnu.

Zakoupeno, no jsem naprostý začátečník - učil jsem se německy - ale vypadá to pěkně, ta výslovnost tam hodně pomáhá, vždycky sem se bifloval slovíčka tady jak to člověk slyší je to hned něco jiného. Takže po půl hodince zkoumání jsem zatím rád - zda za to dát 420,- či ne vám řeknu za rok až se něco naučím, nebo nenaučím :-D
Každopádně už teď se mi líbí třeba hláskování, slovesa a td. Věty tam jsou praktické, ale leckdy i zbytečné - nevím zda to má jen podvědomě rozšířit slovní zásobu, ale celá lekce věnovaná jen iSmartLanguage a celé je to jen o tom jak je to převratná metoda a td mi přijde velmi zbytečné a pro praktický život k ničemu.

Pro autora - opravdu by určitě řada lidí ocenila nastavení rychlosti čtení - je to hodně rychlé a když si má člověk ty slovíčka zapamatovat a nedej bože ještě prohlédnout a zjistit jejich překlad tak to opravdu nejde stihnout.
Určitě by bylo dobré doplnit klasický slovník s namluvenou výslovností - alespoň základní nejpoužívanější slovíčka.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”