Edit: Inak to vymazanie zalohy pomohlo

me teda z nasledujiciho...mimonaut wrote:WP8.1 pro lumie, které se před pár týdny začaly prodávat je hotový. Čili Joe potvrzuje, že ani v Nokii 630 NENÍ finální verze systému.
...vyplyva, ze system jako takovy je hotov (cili napr. v Lumiich 630), pouze jeste doladuji update code/proceduru pro stavajici zarizeni s WP8, aby oficialni update probehl hladce...WP8.1 sw is finished for the Lumia phones that started shipping a couple weeks ago.. and we're testing the update code now. Fixes ongoing.

stale nejde a teraz som uz uplne bez zalohyheadvay wrote:Tak zálohování jsem vyřešil smazáním záloh na OneDrive. Pak už to doběhlo do 100%
Mazání záloh jsem provedl v:
Nastavení->zálohování->Aplikace+nastavení->spravovat zálohy->odstranit

me za tch par mesicu, co mam L920, 2x. jednou pod WP8 a jednou pod WP8.1...Dejv_ wrote:Teď se mi stala divná věc. Normálně přestal jít zvuk do pravého sluchátka. Vyzkoušel jsem několik sluchátek. Nechal jsem to tak pár dní, protože jsem sluchátka nepoužíval a zapomněl na to. Restart pomohl.. no snad se to už nebude opakovat
telefon mi cca kazdych 24-48h totalne zmrzne, obrazovka rozsvietena a nemozem nic robit .. soft reset alebo baterka..relouth wrote:ake zaseky?

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest