Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
mceza
Není jednodušší si ji objednat sám? DX má poštovné zdarma.
Začalo se mi dít, že se mi nedá dovolat. Přitom signál to značí pořád že je v pořádku...děje se to nepravidelně a trvá to cca půl hodiny co jsem nedostupnej pak mi příjdou SMS se zameškanýma hovorama. Telefon mi nespadl, simku nevytahuju...začlo to dělat z ničeho nic. WP8.1 už mám taky od začátku tak nevím...netuší někdo čím by to mohlo být?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nemas nahodou Vodafone?
Ano mám, děje se mi to 2 dny, Olomouc.
-
htcjirka
- smartmaniak

Klasika, souvisi to s predelavanim site na slavne BTS od Huawei, rozsirovani LTE.Vodafone uz s tim ma dlouhodobe problemy s projevy, ktere jsi popisoval.U ostatnich operatoru se to vyskytuje jen v male mire.
No alespoň jsem si oddychl, že se mi nestalo něco s telefonem, ale může za to VF. Jsem student a po telefonu zase tak důležitého nic neřeším takže v klidu, ale být pracovně na telefonu to musí pořádně nas*at.
-
htcjirka
- smartmaniak

Uz se to resi dost dlouho a ve vsemoznych topicich, kamarad je take u Vodafone a v urcitych oblastech ma take vyrazne problemy.
Signál mi vypadava také, nejvíce to děla v Praze na koleji Volha a okolo Chodova. Jen podotykam, ze mam také VF.
Ahoj včera sem si vyzvedl telefon ze servisu a byl mi neuznán nárok na záruční opravu z důvodu instalace neoficiálních aktualizací systému do telefonu. V telefonu byl nainstalován WP8 Lumia Black, takže sem se ptal o co konkrétně šlo a bylo mi řečeno že sem tam měl nainstalované dvě aplikace, které dovolují neoficiální aktualizace a proto mi to neuznal. Nejspíše se jednalo o aplikace SysApp Pusher a Lumia System Updater, ale pokud je mi známo tak tyto aplikace jen vyhledávají aktualizace na storu. Takže mi to nejde do hlavy jak to mohli zamítnout.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Ty jsi před odevzdanim do servisu neudrlak hardreset a nechal jim tak přístup k tvému úctu? :-o
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
No a neflashoval jsi tam firmware pro jiný product code?
Telefon sem neflashoval. A telefon sem ani neresetoval proto aby se prokázala má závada.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
A ta závada byla jaká?
Už sem to tu psal. Jde o to že telefon chvíli funguje bez problémů ale pak z ničeho nic začne blbnout a to tak že jas se úplně vypne takže je telefon venku nečitelný, nefunguje fotoaparát, Hry, otáčení displeje a možná i další věci na které sem ještě nepřišel.
-
mceza
Mě se to několikrát stalo také. Buď se telefon tváří, že je vše v pořádku, ale příchozí ani odchozí hovory nejdou nebo mi rovnou vypadne síť a konec...
Mám T-mobile.
Sasmen: Nenech se takto uzemnit. Pokud tam máš oficiální verzi systému, tak všechny aplikace, co tam máš jsou stažené přes MS Store a musí být tak schválené samotným MS.
Mám T-mobile.
Sasmen: Nenech se takto uzemnit. Pokud tam máš oficiální verzi systému, tak všechny aplikace, co tam máš jsou stažené přes MS Store a musí být tak schválené samotným MS.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
A to kde ti to zamítli ? V Arvatu ? To snad ani nevěřím.
Cokoliv co jde nainstalovat ze Store je legální a nemůžou ti kvůli tomu zamítnout záruku, maximálně nějaká app může způsobovat nějaké SW problémy a pak ti mohou pouze napsat vyjádření, že to bylo způsobeno aplikací třetích stran a ne vadou výrobku.
Cokoliv co jde nainstalovat ze Store je legální a nemůžou ti kvůli tomu zamítnout záruku, maximálně nějaká app může způsobovat nějaké SW problémy a pak ti mohou pouze napsat vyjádření, že to bylo způsobeno aplikací třetích stran a ne vadou výrobku.
Bylo to v servisu Štýbr mobilní svět v Ústí nad Labem je to autorizovaný servis Nokia.
-
veigy
- smartmaniak

Servis v Ústí nad Labem (předpokládám Globus) patří pod Teplický Seko plus. A docela me překvapilo, co píšeš, protože mam s nima dobré zkušenosti.... Každopádně kdyby mi prošel telefon s tímto vyjádřením, tak ho ani nevyzvednu ať si udelaj pořádek ve vlastních řadách....
Právě že už to Seko plus nemá má to už Štýbr mobilní svět. Když to měl Seko plus tak sem tam taky reklamoval telefon a vše bylo bez problémů. A když to má Štýbr tak je hned problém. No zítra tam jedu znova, jelikož telefon pořád blbne. Chtěl sem se ještě zeptat jak je to s náklady na přepravu telefonu do servisu nemají se náhodou proplácet?
-
veigy
- smartmaniak

Stybr má prodejnu jenom ne? Ale servis je sekoplus podle me.... Aspoň před dvěma mesici to tak bylo.. Když je oprávněná reklamace, tak se proplaceji, ale když ne, tak ti to napaří... A dělal jsi tedy s tím telefonem něco neoficiálního, nebo někdo před tebou?