HTC Kaiser: Problém se synchronizací s W.Vistou
-
Georf
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
HTC Kaiser: Problém se synchronizací s W.Vistou
Měl bych dotaz. Mám Windows Vista a HTC Kaiser (MDA Vario 3) a dostal jsem se k problému. Nemůžu používat ActiveSync jako v XP. To nevadí, nainstaloval jsem Centrum zařízení Windows Mobile. Co však mi vadí více je to, že mi nejde synchronizovat. Již se mi to povedlo ale znovu mi to nejde. Ostatní věci jako procházet soubory jdou. Děkuji za rady.
-
Georf
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 2
Tak jsem to zkusil. Bohuzel to same. Firewallem to nebude , spadne to az po 10 prenesenych polozkach.
Stále nic nového - poraďte.
Poradíte, jak Kaisera synchronizovat s Vistou ? Vypnul jsem přímo v PC
firewall, nainstalovaný AVG firewall nemá. Chvilku to jede a pak to spadne.
Nainstalovaný synchronizační sw je Centrum zařízení Windows Mobile 6.1 pro Windows Vista (32-bit).
Poradíte někdo ?
Stále nic nového - poraďte.
Poradíte, jak Kaisera synchronizovat s Vistou ? Vypnul jsem přímo v PC
firewall, nainstalovaný AVG firewall nemá. Chvilku to jede a pak to spadne.
Nainstalovaný synchronizační sw je Centrum zařízení Windows Mobile 6.1 pro Windows Vista (32-bit).
Poradíte někdo ?
synchronizacia
V praci mame exchange server s ISA serverom. V praci sa neviem pripojit na IE pridelena IP ale dalej ma ISA nepusti ci sa pripojim cez WIFI alebo cez USB. Dokazem synchronizovat iba POZNAMKY cez USB. A inac sa myslim ani poznamky nedaju synchronizovat. S tym ISA serverom je problem pretoze som nenasiel klienta pre WM6. Doma mam DSL a pripajam sa cez VPN na server a synchronizujem HTC Z EXCHANGE cez WIFI. Takze jedine z domu viem synchronizovat EXCHANGE kde nie je ISA
) cez usb a notebook co mam doma viem synchronizovat znovu len poznamky tak ako v robote cez PC - znovu EXCHANGE synchronizacia nefunguje !!!. Doma na notebooku mam VISTU a v praci XP. Je to super zariadenie len musim prelusknut ISA SERVER a mobilneho klienta s WM6. Zever: synchronizacia poznamok na XP a VISTE mne funguje, ostatne synchronizujem cez EXCHANGE. Nerobil som ziadne specialne nastavenia v XP ani VISTA. Tuto odpoved pisem cez HTC a z domu cedz DSL a WIFI -- BOMBA, SUPER, SPICA