Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
To jsem jediný, komu to zálohuje? Snad ne...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Mě se tedy zálohy sami o sobě dělají a když jí dám udělat ručně, tak doběhne v pohodě.
Po každém updatu DVP verze jsem dělal hard reset a obnovu ze zálohy.
Chvilku visí na 96% a pak se objeví poslední zálohování a před jakou dobou.
Po každém updatu DVP verze jsem dělal hard reset a obnovu ze zálohy.
Chvilku visí na 96% a pak se objeví poslední zálohování a před jakou dobou.
Mne to dojde aj na 100% ale hned nato vyhodi hlasku: Vyskytol sa problem so zalohovanim nastaveni. Skuste to znova neskor.
Skusal sm aj vymazat vsetky zalohy ako som sa docital na wpcentral ale ani to nepomohlo. Ked sa pozriem do kolonky Spravovat zalohy tak mi tam pise urcite MB, ktore s vyuzivaju na OneDrive.
Skusal sm aj vymazat vsetky zalohy ako som sa docital na wpcentral ale ani to nepomohlo. Ked sa pozriem do kolonky Spravovat zalohy tak mi tam pise urcite MB, ktore s vyuzivaju na OneDrive.
u mě zálohování ok. L1020, DP poslední verze
U mna zaloha OK.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tez potvrzuji, zaloha bez potizi.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
tak mě to nezálohuje ani automaticky a při ruční záloze to kolabuje na 96%.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Tak jedině HR a zkusit, já HR dělám po aktualizacích jednotlivých verzí systému a obnovuji ze zálohy. Je to lepší a vyloučí to možné chyby.
Tak nevím jak komu, ale já HR po aktualizaci udělal a záloha stejně nelze udělat. Sice se nějaká vytvoří, ale netuším co v ní je zahrnuto, takže se nechám překvapit po HR s další aktualizací 
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Dnes probehl update aplikace WhatApp. Vsimli jste si jak je ted rychla? Takhle bych si to predstavoval i u jinych.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Mě přijde stejně rychlý jako byl po předchozí aktualizaci. Ale u mě byl WA vždycky poměrně dost rychlý, narozdíl od Viberu a Skypu...
Joe Belfiore na twitteru, tentokrát novinky ve velkém:
Nová zamykací obrazovka bude uvolněna jako beta v horizontu týdnů. Nejdříve pro 1GB RAM; pro 512 RAM později- zde ještě pracují na rychlosti apl.
Další update Hudby už je dostupný na Store (průhledná dlaždice, živá při přehrávání se chystá).
Update Skype a Facebooku přijde co nevidět.
WP 8.1 pro Lumie už je hotová (nevím, jestli myslí WP8.1 nebo "nadstavbu" Cyan), testují updaty.
**Snad to sedí, přeložil jsem to v rychlosti, zatímco Joe postoval jeden twít za druhým
Nová zamykací obrazovka bude uvolněna jako beta v horizontu týdnů. Nejdříve pro 1GB RAM; pro 512 RAM později- zde ještě pracují na rychlosti apl.
Další update Hudby už je dostupný na Store (průhledná dlaždice, živá při přehrávání se chystá).
Update Skype a Facebooku přijde co nevidět.
WP 8.1 pro Lumie už je hotová (nevím, jestli myslí WP8.1 nebo "nadstavbu" Cyan), testují updaty.
**Snad to sedí, přeložil jsem to v rychlosti, zatímco Joe postoval jeden twít za druhým
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
WP8.1 pro lumie, které se před pár týdny začaly prodávat je hotový. Čili Joe potvrzuje, že ani v Nokii 630 NENÍ finální verze systému.
Jo, bude to tak.
WP8.1 sw is finished for the Lumia phones that started shipping a couple weeks ago.. and we're testing the update code now. Fixes ongoing.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Super, dlouho nic netweetnul.
teď se pustil do rozebrání všeho.
Opět vysvětluje proč huby nahradily aplikace (jednodušší aktualizace).
Na úpravách Lockscreenu se pracuje, asi ještě není úplně rychlý a stabilní aby to pustili ven.
Dále vysvětluje proč zatím není tolik univerzálních aplikací, protože DEV preview běží na minimu telefonů z celé uživatelské základny WP a tedy vývojáři zatím samozřejmě přizpůsobují aplikace většině.
Odstranění sociální integrace vysvětleno opět - lze přidat jakoukoliv a lze to lehce aktualizovat.
Máme přestat otravovat s aplikacemi 3 stran, které vyžadují update a začít otravovat právě jejich vývojaře, oni spolupracují jen s FB.
Skype a FB máme očekávat aktualizace SOON.
Pěkné
teď se pustil do rozebrání všeho.
Opět vysvětluje proč huby nahradily aplikace (jednodušší aktualizace).
Na úpravách Lockscreenu se pracuje, asi ještě není úplně rychlý a stabilní aby to pustili ven.
Dále vysvětluje proč zatím není tolik univerzálních aplikací, protože DEV preview běží na minimu telefonů z celé uživatelské základny WP a tedy vývojáři zatím samozřejmě přizpůsobují aplikace většině.
Odstranění sociální integrace vysvětleno opět - lze přidat jakoukoliv a lze to lehce aktualizovat.
Máme přestat otravovat s aplikacemi 3 stran, které vyžadují update a začít otravovat právě jejich vývojaře, oni spolupracují jen s FB.
Skype a FB máme očekávat aktualizace SOON.
Pěkné
Tak zálohování jsem vyřešil smazáním záloh na OneDrive. Pak už to doběhlo do 100%
Mazání záloh jsem provedl v:
Nastavení->zálohování->Aplikace+nastavení->spravovat zálohy->odstranit
Mazání záloh jsem provedl v:
Nastavení->zálohování->Aplikace+nastavení->spravovat zálohy->odstranit
Mne minule zaloha nesla, az na treti hard reset..
No uz to s tymi priehladnymi dlazdicami vyzera celkom k svetu