Multiplayer hry přez bluetooth

Diskuze o hrách pro Windows Mobile
Post Reply
kuubba

Multiplayer hry přez bluetooth

Post by kuubba »

Zdar borci, chci přestoupit ze SE S700i na Motorolu mpx220 a zajímalo by mě jestli jdou na motorole hrát java multiplayer hry a aplikace přez bluetooth? Prostě jestli dokáže mobil přez javu komunikovat s bluetooth. Např. Bluetooth biplanes nebo aplikace blueroom. Diky
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

no nevim, nikdy jsem to nezkousel, ale vzhledem k tomu, ze Java neni zrovna nejsilnejsi strankou OS Windows mobile, tak bych na to moc nespolehal - ale neni se ceho bat, hry pro WM jako takove nabizi mnohem vice zabavy :-) takze toho bych se rozhodne nebal.
kuubba

Post by kuubba »

No právě že na tom mi docela záleží.Můj nynější mobílek to neumí a rád bych to uvítal
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB

Post by Jiří Hálek »

ono to jestli pujde hrat multiplayer na mpx220 ani tak nezalezi na hardwaru jako na softwaru, takze kdyz nekde najdes hru ktera podporuje multiplayer pres bloetooth tak to fungovat bude, bohuzel takovych jsem zatim moc nevidel (pokud jsou takove pro javu tak na ty bych moc nespolehal protoze jak napsal jirka java neni nejsilnejsi strankou wm), ale jestli se objevi naka multiplayerova hra primo pro wm tak to urcite bez problemu pujde
kuubba

Post by kuubba »

Ale když nebude mít ten druhej člověk WM, tak to nepoběží ne? Právě proto JAVA
Jiří Hálek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Od Nokie přes HTC, Eten, Motorolu, Samsung po BB

Post by Jiří Hálek »

nevim ja nikdy nic multiplayerovyho nehral, ale na javu bych fakt nespolehal...
Post Reply

Return to “Hry”