Nový telefon, poradíte?
Nový telefon, poradíte?
Dobrý deň, už dlhšiu dobu premyšlam nad kúpov nového telefonu. Keďže dnes na trhu je veľky vyber tak je ťažko si vybrať ten správny telefon od ktoreho každy očakáva niečo iné. Telefon chcem využivať na bežne surfovanie po nete, FB..., chcel by som aby mi telefon zvládol väčšinu hier keďže sa rád hrajkám
Fotoaparat nemusi snimať nadherne fotky , vydrž baterie stredná, cenova kategoria do tých 200€ (6000kč), kľudne aj bazar. Ďakujem za odpovede 
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
NOVÝ TELEFON
Hlavně ne Xperii Z
NOVÝ TELEFON
Xperie sa mi pačia ako dizajnovo, ale po HW stránke neviem nevyznam sa do toho, má niekto s nimi nejaké skusenosti ?
Nokiu ako značku moc nepreferujem a do WP by som nešiel..
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
NOVÝ TELEFON
Pokud se vyhýbáš Nokii jako čert kříži, tak Ti zbývá čistě jen Android a tam bych jednoznačně vyřadil Samsung a dal přednost buď značce Sony(třeba Xperia L u Vodafonu za 5000,--) nebo Xperia M, která se pohybuje pod 5 tisíc. U LG by nebylo na škodu si někde osahat třeba LG LG L70-má celkem slušný hw a nejnovější verzi Androidu a k poměru s cenou je to opravdu slušný kauf-lehce nad 4tisíce také v cz distribuci. Sony a LG mají zkrátka nejlepší nadstavby Androidu(jsou to ale jen mé zkušenosti) třeba bude někdo říkat, že je lepší Samsung a HTC, ale těm se vyhýbám zase já 
NOVÝ TELEFON
Vďaka, pozeral som recenzie na Xperiu L, SP, E, M a podľa toho čo pišu ľudia som zistil že s toho su naj L a SP. Pri SP sa mi pačia LED diody ktore svietia pri SMS , Emaili , Hudbe atd. a taktiež hlinikovy rám čo je celkom podľa mňa vyhodou pri opotrebovaní..procak 1,7GHz ale do HW sa nerozumiem tak neviem ako to je s tymi GHz lebo napr pri Xpe L je 1GHz a vraj je tiež vykonny fon.
EDIT: Mate niekto nejake skusenosti s LED diodami u SP ? Nekazia sa po nejakej dobe použivania ?
EDIT: Mate niekto nejake skusenosti s LED diodami u SP ? Nekazia sa po nejakej dobe použivania ?
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
NOVÝ TELEFON
mno, na tvojom mieste by som sa nebranil ani Cine. Taky Huawei robi uz celkom pouzitelne zariadenia, ale pokial chces naozaj odladenu nadstavbu Androidu, tak sa skus poobhliadnut po Xiaomi. Ja som to riskol a som spokojny 
NOVÝ TELEFON
Kdesi som čital že na Huawei a Xaomi dosť pada system..
- Peete
- přispěvatel

NOVÝ TELEFON
Tak ja jsem delší dobu SPčko používal a žádné problémy jsem "naštěstí" nepostřehnul, ale nevím jak na tom budou ostatní uživatelé. Možná by jsi se mohl kouknout na stránky Xperia.cz a v dané sekci telefonu to očíhnout, popřípadě se poptat a lidi Ti rádi odpoví
Ale jinak dodám, že mi u SP přijde cena stále vysoká 
NOVÝ TELEFON
diky za tu stránku ;) A bol si s ňou spokojny ? Čo sa týka vykonu ?
- Peete
- přispěvatel

NOVÝ TELEFON
Ano byl a vlastně bych nejspíš byl i teď, ale někdo střídá víc přítelkyně někdo zase telefony, tak jsem ji poslal do světa
Velikou škodou je u Sony, že trpí na opravdu velký šum u fotografií, na tom by nebylo nic divného, ale když Sony patří mezi ty lepší výrobce fotoaparátů a příslušenství, tak to občas zamrzí 
-
Blooddrunk
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone :P
Re: NOVÝ TELEFON
Za 6000,- seženeš perfektní zánovní SGS3 a budeš mít jak super fotky, tak výkon na všechny náročnější hry a výdrž také ten den bude. Podle mne jasná volba.
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

NOVÝ TELEFON
dome: Neviem ako Huawei, ale na Xiaomi vychadzaju kazdy tyzden nove updaty, takze ak sa aj nejaky bug vyskytne, vacsinou je flexibilne odstraneny hned v dalsom update...
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

NOVÝ TELEFON
SGS 3 je po HW stranke sice fajn, ale TouchWiz je nestastie :( Takze doporucujem tam v tom pripade flashnut nejaku custom ROM, alebo aspon stiahnut nejaky alternativny launcher...
NOVÝ TELEFON
Peete: tak ja si nepotrpím na super kvalitu fotiek tak v tom by problem nebol, když potrebujem niečo vyfotiť tak berem digital .. telefonom iba bežne momentky 
Blooddrunk: u SGS3 sa mi nepači to že ma telo celé plastove a vôbec, ten desing samsungov sa mi nepači.. ale to je už iba vec názoru.
biscuit84: hovorim, iba som to niekde čital, môže to byť iba žvást.. Neviem prečo ale niešiel by som do značiek ako je napr Xaomi , Alkatel , Huawei, Prestigio atd. skôr sa prikláňam ku značkam ktore mam odskušané takže asi SONY kedže aj SONY bol moj prvy fon a bol som s ním spokojný
Blooddrunk: u SGS3 sa mi nepači to že ma telo celé plastove a vôbec, ten desing samsungov sa mi nepači.. ale to je už iba vec názoru.
biscuit84: hovorim, iba som to niekde čital, môže to byť iba žvást.. Neviem prečo ale niešiel by som do značiek ako je napr Xaomi , Alkatel , Huawei, Prestigio atd. skôr sa prikláňam ku značkam ktore mam odskušané takže asi SONY kedže aj SONY bol moj prvy fon a bol som s ním spokojný
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

NOVÝ TELEFON
sak ja ta do Ciny nelamem
a hlavne je rozdiel Cina a Cina, take Prestigio by som tiez nechcel ani zadarmo. ale Xiaomi fakt prekvapilo. konieckoncov, v Cine je predavane ako premiova znacka. Spracovanie ovela lepsie nez Samsung, a MIUI je zatial suverenne najlepsia nadstavba Androidu 
NOVÝ TELEFON
Veď v poho ;) A ja tiež netvrdim že to nemože byť dobry mobil
Každemu sa pači niečo ine , každy ma na to svoj nazor ale každopadne ďakujem za aktivitu
všetkym..
NOVÝ TELEFON
A ešte, máte niekto nejaké skusenosti s Xperia L ? O nej som tiež rozmyšlal 
-
Blooddrunk
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone :P
Re: NOVÝ TELEFON
Touchwiz je špatný, to je fakt, ale Nova launcher to vše vyřeší 
Nový telefon, poradíte?
Zdravím,
nechtělo se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady
. Potřebovala bych poradit s výběrem nového telefonu, 5 let mi věrně sloužila Nokia 6220, přišel čas ji vyměnit za něco výkonnějšího. V dotykových mobilech se absolutně nevyznám a ani v OS, trochu se bojím, jak si zvyknu např. na psaní sms
Jsem celkem běžná uživatelka, takže nějaké zvláštní požadavky nemám snad lepší foťák (na Nokii mi fotí do modra), sem tam net, hodně poslouchám hudbu a slušná výdrž baterie. Cenové rozmezí by mělo být někde mezi 5000 - 6,500 Kč. Samsung moc nechci, v mém okolí ho mají snad všichni, takže jsem přemýšlela nad LG, Huawei a možná ještě Nokia Lumia....
Díky za rady
nechtělo se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady
Díky za rady