Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

jaroslavii wrote:Co neni muze byt. :grin:
Kdepak, neni to vubec mozne.
mceza

Post by mceza »

Teoreticky to možné je. Každý dělá chyby a možná i Microsoft nějakou chybu někde zapomněl. Problémem ale je, jak tu chybu najít, když WP má uzavřený kód a šifrovaný obsah... A i kdyby se potom našla, tak by byl problém to do WP dostat a nedojbože nějak spustit.
Nikdy neříkej nikdy, ale pravděpodobnost je opravdu zatím hoooodně malá.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

OT téma o střihu videa bylo přesunuto sem:
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=36103" onclick="window.open(this.href);return false;

držte se prosím tématu.
jiri_cz
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by jiri_cz »

ahoj, víte někdo prosím o dobrém servisu v Brně, kde by mně vyměnili sklo na Lumii 920? spadla mně na zem a mám na ní solidního pavouka. Nechci to ale dávat někam, kde by mně to ještě víc pokazili. Tak jestli máte někdo dobré zkušenosti s nějakým servisem v Brně, tak mně ho prosím doporučte. Díky
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Samotne sklo se oficialne nedodava a tam kde ti ho udelaji to bude hnusne a uz navždy videt.
vklaus
nováček
nováček
Zařízení: NOKIA Lumia 1020

Post by vklaus »

Sepsal jsem svoje zkušenosti s reklamací Lumie 920, snad se to bude někomu hodit.
http://www.vladimirklaus.cz/CZ/clanky-d ... -lumia-920
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ahoj, pekne jsi to sepsal a muselo to stat mnoho nervu.Arvato CZ je primo otres servis.Divim se, ze se s tim jeste nic nedela nebo se tim nekdo nezabyva.
veigy
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2

Post by veigy »

Také mi lehce povrzává kryt naproti tlačítku na foťák. Myslíte si tedy, že má cenu se tím zabývat? Také mi odešla nabíječka, ale to mi žíly netrhá...
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Když nevyjde první reklamace, tak je nejlepší přímo do Arvata zavolat na zákaznickou linku nebo napsat email se stížností.

Většinou si to nějaká paní ze zákaznické linky převezme a požádá Vás abyste telefon zaslali na její jméno, ona si telefon otestuje a zatím se 100% úspěšností technik chybu opraví.

Pokud to tam jde jen halabala tak to dostane na stůl nějaký šmudla, který nemá čas se tím pořádně a pečlivě zabývat.

EDIT: Arvato hlavně jede dvojí metr, telefony co jim chodí ze zahraničí, tak tam se mění kryty a bůhví co a telefony z ČR ? Na ty se tam pěkně prdí, hlavně nenaštvat zahraniční distributory a servisy.
vklaus
nováček
nováček

Post by vklaus »

veigy wrote:Také mi lehce povrzává kryt naproti tlačítku na foťák. Myslíte si tedy, že má cenu se tím zabývat? Také mi odešla nabíječka, ale to mi žíly netrhá...
Ano, mě vrzal přesně tam. Takže stisk spouště = vrzání pod palcem, ale i při běžné manipulaci a úchopu mobilu to bylo znát. Po celkové opravě/výměně byl celý mobil jak kámen - vše perfektně sedělo. Takže je to na vás, ale mě by to vrzání asi dříve nebo později dohnalo do blázince :-)
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

Osobne som mal 2 kusy L920, no oba neskutočne ale neskutočne vrzgali.Keď som telefón poslal na reklamáciu, tak mi bol vymenený kus za kus s tým, že na papieri bola napsana len výmena krytov, no telefón bol už na pohľad nový, komplet vo fóliách.

Keby mi aj teraz vrzgala L1520 asi by som ošalel, je to konštrucne super telefón rovnako aj L800, ktorú som mal ešte pred 920, ktorá bola z môjho pohľadu konštručne nepodarok - a veľa ľudí mi to odsúhlasí, a najmä biela farba.Pri iných farbách som o vrzganí nepočul.Ale na počiatku, na dosť drahom telefóne a ešte k tomu bývalej vlajkovej lodi sa tomu mohli vyvarovať :)
vklaus
nováček
nováček

Post by vklaus »

htcjirka wrote:Ahoj, pekne jsi to sepsal a muselo to stat mnoho nervu.Arvato CZ je primo otres servis.Divim se, ze se s tim jeste nic nedela nebo se tim nekdo nezabyva.
Díky. Myslím, že kdybych sečetl čas na chození do servisů a dalších míst, psaní popisů, zkoušení, uvádění do továrního nastavení atd., tak bych si za tu dobu vydělal na 3 nové... :-)
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Já mám žlutou a vrže mi solidně. Na druhou stranu při normálním používáním se to nestává. Mě spíš dohání do blázince pomyšlení, že bych měl strávit až měsíc bez chytrého telefonu. Nejspíš počkám na nějaký nový model a až pak pošlu tento do opravy....
AlesFl
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black

Post by AlesFl »

Ahoj, chtěl bych poradit s výběrem krytu na L920. Rád bych kryt, který by z mobilu udělal tzv. knihu. Jediné co jsem našel je toto. Bohužel to je jenom v bílé barvě. Existuje nějaký, co je i v černé barvě? Rozhodně nechci kryt, který se sejme z displeje přes spodní hranu. Případně se přikloním i k gumovému.
veigy
smartmaniak
smartmaniak

Post by veigy »

Jestli na to nespěcháš, zkus ebay...
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Post by Sinpa »

Kupuji kryty jedině od Nillkynu - super kvalita a cena je taky dobrá.
http://www.nillkin.com/english/proshow. ... 047&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.nillkin.com/english/proshow. ... 030&page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
AlesFl
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 Black

Post by AlesFl »

Kryt od Nillkinu vypadá hodně pěkně. Co jsem koukal na Ebayi, tak ten Nillkin vypadá lépe. Kde jsi to kupoval? přímo z jejich e-shopu?
Sinpa
smartstar
smartstar
Zařízení: Galaxy S8 @ Lumia 950

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Sinpa »

Ebay
chytil123
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by chytil123 »

Sháním levnou externí baterii k L920. Nepotřebuji nic s velkou kapacitou a vysokou cenou...dokázal by mi někdo doporučit či poradit? Našel jsem tohle na DX, vypadá to v poho a levně... http://goo.gl/kr9dgb
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Nevypadá blbě. Nejsi z Prahy, že bys mi taky jednu vzal, kdybys jáí objednával?
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”