Problémy s emulátorem

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Problémy s emulátorem

Post by tslany »

takže to schrnu. Tuním si WM6 emmulátor pro případ že zkusim za ňákej ten čas sehnat UM400-facelift levnějic :smile: a kvuli "đíPíeSce" a jinejm prográmkům a taky snadnějšímu ovládání prstem si tunim emulátor (pravda, měj bych ještě hafo času, ale když sem tak línej... :lol: ). A právě proto bych potřeboval klávesnicu na WVGA (800x480) do režimu NA ŠÍŘKU. Nevíte o něčem? (předchozí klávesnice (origoo) je jenom trochu přez půlku a vypadá to, mno, takhle:
Image
proto hledám něco použitelnějšího, co by se aspoň trochu "vyexpandovalo" do širší...šířky :grin: Vim o SNS klávesce, že v landu se zobrazí aj numerická, ale jestli by to fungovalo, a taky z kterýho modelu to vzít...)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

ad sunnysoft klavesnice - stahni si z jejich webu Sunnysoft Interwrite v te zakladni verzi (tj jen klavesnice), maji k dispozici demo, tak to muzes testnout.
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

Takže na klávesku se vys... a zatim řešim jinej problem (sem si dovolil aj přemenovat tému, dkyžtak to přesuňte :wink: ). Když něco v emulátoru udělám a vypnu ho (křižkěm a nedam save state) tak při dalším zapnutí se všechno vynuluje. Ale normálně to takhle dělat nemá. A nejen to, když dám File>Reset>Hard reset tak to jenom vyresetuje klasickým resetem a po dokončení restartu se všechno vrátí jako před restartem, takže tam vidim všechno co sem měl nainstalovaný, ale aj nastavení ye stejný. Dokonce sem zkoušel všelijaký příkazy přidávat do zástupce, ani to nepomohlo. Sem v koncích, pls help me!
mic.key79
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by mic.key79 »

To co popisuješ je správné chování emulátoru. Po spuštění načítá poslední save state, takže pokud při ukončování odmítneš uložení stavu, prostě ho "zapomene". Tohle používám jen v případě, že se během práce s emulátorem něco "pokazí" (samozřejmě samo) a potřebuji se vrátit do předchozího stavu. Položkou v menu "File->Clear save state" můžeš vrátit stav emulátoru do "výrobního nastavení" (něco jako hard reset zařízení).
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

jj, to vim, ale mě to dělalo i na MS DevEmul 1 (teď použivam Emul2) a přitom přex X měsícema sem to prostě zavřel, klidně i vypnul komp a mohl sem zase používat nainstalovaný programy. A ten HR jak popisuješ, je to popsaný vejš že hdyž dám File>Reset>Hard reset tak to funguje jako klasickej reset tj, že všechno zůsdtane tak jak sem to nastavil a pod. Možná je problém v PC tak to zkusim ještě na jinym
mic.key79
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by mic.key79 »

Tak jsem zkusil hard i soft reset a nenašel jsem žádný viditelný rozdíl.
Od začátku používám MSDE1, dříve s WM5, teď WM6Pro. S WM5 se mi stávalo, že se po resetu nenačetl z nastavení sdílený adresář (paměťová karta). Ovšem když se vrátím k původnímu dotazu - pokud při ukončování odmítneš uložit stav, tak se při příštím spuštění použije předchozí stav, tj. jako při předchozím spuštění, ne při ukončení (pokud se něco změnilo). Takhle se to u mě chová od prvního spuštění...
tslany
smartmaniak
smartmaniak

Post by tslany »

njn, ale i když dám Save state tak při dalším naběhnutí to tam není
EDIT: tak už to jede (reinstal emulatoru), ale nešlo by zařídit, aby se ukládl automaticky?
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”