HTC TyTN II (Kaiser) - pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
Bacan
nováček
nováček

Post by Bacan »

tak se m ipoprpve podarilo odstranit tu zaverku, ovsem jakmile sem fotak vypl a zapl znova, tak to bylo zase znova:( . bez toho to bylo fakt dobry, krasne plynuly
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

jak je videt tak se jedna o vec FW coz nebude zas takovy problem obejit...povkal bych s cim prijdou kolegove z ruska ;-)
Rumcajs_tr
nováček
nováček

Post by Rumcajs_tr »

ARow wrote: a kde jsi tu brodit koupil?
já nevím, mě to donesla sekretářka,...
škoda, že jsem vyhodil ten obal. Ale výrobce byl určitě brodit.
jo, mimochodem, nabíjí super, dneska jsem testoval.
Prsnaj
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by Prsnaj »

Pravděpodobně další "lamí" dotaz, ale nedá mi to. Po provedení hard reset nemuhi nastavit ČJ a nemám tam ani tu klávesnici co tam byla původně (softwarovou) nevíte kde jí sehnat a jak nainstalovat tu ČJ..??
AndyS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S3

Post by AndyS »

pokud nemas uplne prvni verzi kaisera, tak po HR nech mobil byt vklidu (nic s nim nedelej) a provadej jen to, co ti samo vyskoci na displayi. Asi 5x se restartuje. Musi se projit kalibraci displaye, nastaveni casove zony, preskakat pruvodce, customizace dle operatora a az jako posledni krok probehne customizace z ExtROM v niz je i cestina.
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

To Becan: jak se ti prosimte povedlo odstranit tu zaverku ? S tim zapnutim a vypnutim u me nebude problem, protoze ho nevypinam vubec :)
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

tak jak sem psal... zapnout fotak, namacknout a drzet namackle, vypnout mobil do standby a porad drzet namaclke, zapnout mobil a porad drzet a domacknout ale neodnamackavat - porad drzet namackle. Je to proste chybka v softu fotaku, ale chybka k lepsimu.
vilik
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

Post by vilik »

Georf wrote:Aktivoval jsem na Kaiserovi TT6 a dokoupil mapu 680.1536_Eastern_Europe. Chtěl jsem využit novou funkčnost TT tzv. Map Share,
MapShare podporuje pouze TT 7.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

AndyS wrote:tak jak sem psal... zapnout fotak, namacknout a drzet namackle, vypnout mobil do standby a porad drzet namaclke, zapnout mobil a porad drzet a domacknout ale neodnamackavat - porad drzet namackle. Je to proste chybka v softu fotaku, ale chybka k lepsimu.
pokud to je chyba sw tak pro to jeste nekdo neopravil? :grin:
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

Asi o ni nikdo nevi. A uprimne, ty bys reportoval chybu, ktera ti vylepsi funkci daneho software?
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Tak proc nekdo neopravu tu chybu SW s tou zaverkou :)

Tak jsem to zkousel s tou zaverkou a opravdu to funguje, ale ma to takovou malo teda obrovskou chybu, zaverka se tim opravi, ale fotak uz nedokaze pracovat s clonou atd, proste ti tam zustane dane nastaveni a nejde menit, takze je to vlastne k prdu :(
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

a co ti brani si tu zaverku takhle zamknout opakovane? Stejne se to po nejake dobe zase opravi (cti odemkne)...
Krota
přispěvatel
přispěvatel

Post by Krota »

Tak jsem to zkousel nekolikrat a pri pokojovem svetlu je to stejne nepouzitelne jako kdyz fotak nastavenej na dlouhej cas .... tady sice cas je v poradku, ale vsechno je cerny jako bota, takze je to zkoro stejny, jenej vysledek, ale kvalita za 5 :(
AndyS
přispěvatel
přispěvatel

Post by AndyS »

Chce to holt lepsi soft na fotak nez ten obycejny. Zkousel sem jich nekolik, ale na kaiseru nejdou... Snad brzo nejaky bude :)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

AndyS wrote:pato: bacha, ne reset, jen ho vypnout - dat do standby.
no vidíš, tak to asi bude tím :lol:
Burgy
nováček
nováček

Quick Menu 2.7

Post by Burgy »

Zdar..
Komu se líbila recenze doplňkového menu (Quick Menu 2.7) a tak jako mně se mu, po instalaci z uvedeného zdroje, zobrazovaly místo klasického textu jen znaky typu "╩╣Ë├╦Á├¸.txt", ať zkusí TUTO instalační verzi v podobě CABíku (web, kde jsem to nakonec našel je zde).
Georf
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2

Spb Insight 1.5 – RSS čtečka pro PDA

Post by Georf »

Zdravim,
stahl jsem si tento sw, nemam zadnou zkusenost s RSS. Poradite nekdo, jak nastavit treba na tuto stranku Smartmanie ?
Viz odkaz http://www.mobilnaut.cz/?a/1432. Diky moc.
Burgy
nováček
nováček

Post by Burgy »

Co vím, tak smartmania má k dispozici RSS pouze pro články= http://smartmania.cz/rss.php a pro bleskovky= http://smartmania.cz/forum/rss.php .
K fóru jako takovému o žádné RSS záložce nevím..
Takže pokud Ti budou stačit ty uvedené dva zdroje, stačí si ty adresy tam přidat jako New channel a hotovo..:-).
Plzi
nováček
nováček

Post by Plzi »

Tak uz si taky hraju s Kaisrem ale chtel bych se zeptat jestli se vam taky trochu (1- max 2 mm) dá posunot nahoru a dolu celi ten predni stríbrny kus s tlacitky (do mezirky jde v pohode lechce zasunout nehet, bud dole nebo nahora zalezi kam se soupne) ??? Na funkci to nema vliv ale trochu zamrzi. Mam ho reklamovat nebo je to u vsech kusu???
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Je to vlastnost Kaisera.S tlacitky se da hybat u kazdeho cerneho Kaisera.Pouze u mutace Kaisera tj. MDA Vario III(T-Mobile),diky jinym tlacitkum tato vlastnost neni.Tlacitka pevne drzi.
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”