Správce souborů od MS
Správce souborů od MS
Jak před chvilkou oznámil Joe Belfiore na Twitteru, file manager je již ke stažení:
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 26f54fc25e" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/en-us/store ... 26f54fc25e" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mceza
Správce souborů od MS
Tak jsem to stáhnul, spustil, chvíli přemýšlel k čemu mi to bude a nic nevymyslel. Ale fajn, alespoň další věc, kterou si WP hateři musejí vyškrtnout ze seznamu...
Správce souborů od MS
Napríklad si môžeš roztriediť fotky do albumov zo zložky camera roll bez pripojenia k pc, prípadne podľa potreby presúvať súbory zo zložky downloads 
Správce souborů od MS
Aha, čiže keď to ty nevyužiješ, nevyužije to nikto :D wtf, si pán galaxie, čo
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Správce souborů od MS
At uz je to k necemu nebo k nicemu, uz nikdo nebude moct rict, ze to pro WP neni. Dalsi pomyslny maly minus se muze skrtnout. A prestante se zase uzurpovat jak maly decka...
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Pro mne to využití má. Dost často stahuji rar / zip archivy, takže pro manipulaci s rozbalenymi soubory se to hodí...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Osobně to asi taky nevyuziji, ale proč ne? Když to pomůže tem co to využijí, tak + body pro WP
Správce souborů od MS
Přesně tak, třeba pro zazipované přílohy v mailu je to super.
- honzikhonzik
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Lumia
Správce souborů od MS
Treba pracovni fotky si nasoukam do slozky pracovni a nebudou mezi soukromymymceza wrote:Aha a k čemu? :D
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Správce souborů od MS
Konečne, je to super vec, na ktorú som bol zvyknutý ešte zo Symbianu, len tak ďalej