Nová ROM - kde, jak a jaká?

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Wishmaster
nováček
nováček

Nová ROM - kde, jak a jaká?

Post by Wishmaster »

1. Kde se dají najít nové ROM pro HTC Vox? Na stránkách HTC (českých) to po kliknutí na Software Update hodí chybu. Na mezinárodních se mně po zaregistování do toho jejich klubu nezobrazí výběr zařízení pro stažení softwaru. i když telefon tam mám zaregistrovaný.

2. Přijdu aktualizací o češtinu příp. v jakých případech? Jak tam češtinu dostanu znovu? Případně dělají se i aktualizace přímo s češtinou?

3. Jsou updaty univerzální (jazykově) nebo jen pro konkrétní jazyk (skupinu jazyků)?

4. Je něco, na co si dát při aktualizaci pozor?

Já mám ROM 1.15 a zajímalo by mě, zda je již nějaká nová. Na internetu jsem našel zmínky o oficiálních ROM v jiných zemích - např. 1.17, 1.23 a dokonce i nějakou Arabskou 1.27 (Officiální!) - na kterou se tam pějí pochvalné ódy ohledně rychlosti a stability.
Proč se jen u HTC nedají pěkně najít a stáhnout nové aktualizace? Nebo se dá aktualizovat nějak jinak (Windows Update prý není moc provozuschopný)? Nebo snad žádné nejsou? Kde se pak berou ty v jiných zemích (officiální).
Na mojem bývalém Siemensu to byla paráda, tady je v tom jakýsi zmatek a snad i nepodpora (českých) uživatelů.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”