Problem s active sync
Problem s active sync
chtel bych se zeptat....mne se nejak nechce spojit HTC TYTN II s PC....normalne to śpojim USB kabelem a nic normalne to fachalo a ted uz nic..
PROBLEM
Skus popisat blizsie problem a co raz funguje a co raz nefunguje, ako sa to prejavuje. Ja mam HTC Kaiser - to co ty a synchronizujem na XP aj VISTE a bez problemov. Jediny problem nastal ked som dal postu a kontakty synchronizovat cez EXCHANGE ale to je iny problem. Ked som mal nastaveu synchronizaciu priamo z PC tak to islo super.
Problém se synchronizací
No, já mám Kaisera asi týden a něco a se synchronizací jsem měl taky problém. Bylo to v nastavení firewalu. Ne firewalu Windows, ale AVG. Zkus mrknout, pokud používáš nějaký další firewal než ten co je ve Windows, jestli ti to neblokuje ten (tzn. na zkoušku deaktivovat, pokud se to spojí bez problémů, problém je v tomto místě...)
Ahoj, taky mám ted problém se synchronizací, celou dobu jsem spojoval htc 730 uplně v pohodě a najednou dojdu po víkendu od přítelkyně kde jsem si přez její notebook stahl plno aplikací, a doma po spojení s počítačem mi na displeji u mobilu vyskočí hláška: Zařízení nemá povolení pro připojení k počítači.... setkal se s tímto někdo?? díky za pomoc