Google play stahování
-
TraNeXs
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Samsung galaxy NOTE 2
Google play stahování
Zdravím mam takový problém když chci stáhnout hru tak to napíše tohle : http://gyazo.com/730995253aeb1c445e6ea0a047ec910c nevíte někdo co stím ? Děkuju
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Re: Google play stahování
Co máš za telefon a verzi Androida?
-
TraNeXs
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Samsung galaxy NOTE 2
Google play stahování
Mam samsung galaxy NOTE 2 , Android 4.3
- koumes
- moderátor

- Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Google play stahování
Tak udelej HardReset,skus aktualizaci systemu a pak uvidis.
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Re: Google play stahování
Zkusil jsi jen restartovat telefon? Máš dostatek uloženého prostoru?
Google play stahování
Máš tam custom rom ?
Samsung S4mini nejde stahovat
zdravím. Prosím o radu proč mi najednou nejde stahovat z google play? Dám stahovat nějakou apku, normálně běhá ten pásek, i v telefonu, že probíhí stahování, to se děje i několik hodin ale nic se nestahne. Taď se dívám na google play na aplikaci Meteor počasí meteorardar, který jsem se snažil nainstalovat včera. Je tam v tom zeleném políčku Instalováno. No ale v telefonu to není. Tím pádem nejdou ani aktualizace. Vyjímkou je aktualizace jízdních řádůCG Transit. Tam se aktualizace stahla.
stahování z obchodu play
Zdravim.
Když si chci stáhnout nejakou aplikaci z obchodu play, píše mi to: v externím uložišti není dost místa. Píše to i když vyndám sd kartu. V telefonu mam volnejch 11 gb. Nevíte někdo co s tim?
Mam samsung galaxy s2 android 4.1.2
Když si chci stáhnout nejakou aplikaci z obchodu play, píše mi to: v externím uložišti není dost místa. Píše to i když vyndám sd kartu. V telefonu mam volnejch 11 gb. Nevíte někdo co s tim?
Mam samsung galaxy s2 android 4.1.2
-
verny94
- nováček

- Zařízení: LG G3 32GB - černá
Google play stahování
Zkus vymazach cache všech aplikací.
Občas pomůže až tovární nastavení.
Občas pomůže až tovární nastavení.
problém se stahováním z Google play
Dobry vecer
mam problem pri stahovani z google play. Pise mi to:nelze nainstalovat do úložiště usb nebo na kartu sd . V telefonu mam 10gb volne paměti a na pametovce 3gb.zkousela jsem ho dát do továrního nastavení ale bohužel bez změny. Mam Samsung galaxy S3
mam problem pri stahovani z google play. Pise mi to:nelze nainstalovat do úložiště usb nebo na kartu sd . V telefonu mam 10gb volne paměti a na pametovce 3gb.zkousela jsem ho dát do továrního nastavení ale bohužel bez změny. Mam Samsung galaxy S3