Problem s wifi

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Lenhy88
nováček
nováček
Zařízení: lumia 1520

Problem s wifi

Post by Lenhy88 »

Dobrý den, uz delsi dobu pozoruji problém s wifi, po cca 40min. se wifi odpoji (napíše omezeno), po vypnutí a zapnutí zase cca 40-60 minut vydrží.Signal plny,vzdálenost od wifi TP Link 2 metry zadna prekazka, jine telefony a noteboky zadny problém.
Mozna něco prenastavit v telefonu nebo na routru?
Telefon Lumia 1520 8.1
Prosím o jakoukoliv radu
DEKUJI F.L
dejla
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Problem s wifi

Post by dejla »

Zdravim,

od te doby, co jsem si nainstaloval Develop preview, tak s wi-fi tezce bojuju. Ja mam zase problem, ze kdyz opustim svou wi-fi a vratim se treba za pul dne, tak ma telefon problem se k ni pripojit, takze pise bud Omezeno, nebo se vubec nepripoji, a napise, ze se k ni nemuze pripojit. Ale kdyz zkusim sousedovu, tak mi hned nabidne zadani hesla, ale s mou se proste nebavi. Pomuze jen restart. Zajimave je, ze kdyz pise, ze je sit omezena (bez pristupu na internet), tak vypnu mobilni data ale v klidu surfuju dal. A po cca 5-10 minutach se k ni nakonec pripoji na plno.

Ale kdyz se pripoji, tak drzi klidne cely den...
Lenhy88
nováček
nováček

Problem s wifi

Post by Lenhy88 »

Tak asi budem muset počkat na oficiální 8.1
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Problem s wifi

Post by Daniel Fibikar »

Stalo se mi asi 2x, že mi u WiFi vyběhlo omezeno. Taky jsem na to koukal jak puk, ale stačilo pouze odpojit a znovu připojit k WiFi, ale neděje se to pravidelně.

Nejspíš v tomhle případě pomůže FW update od Nokie a nebo ještě nějaká záplata od MS, ale asi to bude skutečně nějaká chyba.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Problem s wifi

Post by Petulinek »

To bude problém s driverem a jeho kompatibilitou. Mně se občas zobrazuje, ač mám plný signál, že mi to ukazuje jednu nebo žádnou čárku WiFi signálu. Myslím, že CYAN tohle vyřeší.
Lenhy88
nováček
nováček

Problem s wifi

Post by Lenhy88 »

Dobry den, a ten CYAN uz je nebo bude moc se v tom nevyznám.Da se teď něco udělat nebo jen cekat na 8.1 a pak to třeba nějak dále resit.Přeci jenom Ted mam v telefonu něco (neoficialniho) takže si clovek nemůže stěžovat ze mu něco nejde.

UVITAM KAZDOU RADU
DEKUJI F.L
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Problem s wifi

Post by Petulinek »

CYAN (firmware od Nokie) ještě není, bude s finální verzí WP8.1 někdy později, červen, červenec, čert ví
miple
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: sonyericsson

Problem s wifi

Post by miple »

Oživím téma. Problém s Wifi na dvou nových telefonech s WP 8.1. Nejde z PC přes Wifi stahovat ze store. V telefonu ano. Když zPC pošlu e-mail tak jej v telefonu přijmu. Z telefonu e-mail odesílat nejde. Přesněji z e-mailu co jsem zadal při registraci Microsoft e-mail pošlu a přijmu. Ale z účtu který jsem přidal co používám na běžné e-maily nejde. U tohoto ůčtu je napsáno Není aktuální. Adresa je stejná jako na Microsoft účtu.To by ale vadit nemělo? Při normálním datovém spojení vše funguje.Prosím o pomoc
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”