Ahojte,
chcel by som Vás poprosiť o pomoc resp. radu. Na mojom LG G2 som spustil aktualizáciu cez OTA, ale stalo sa to čo som nechcel a neuvedomil som si že mám root na telefóne a telefón mo momentálne vôbec nefunguje skúšal som už asi aj nemožné a nejde to. Podarilo sa mi tam nahrať twrp recovery a myslel som, že problem je vyriešený, ale keď pripojím USB s romkou tak mi v twrp neukáže to USB-čko.....zisťoval som, že nejakým spôsobom cez príkazy do terminálu v twrp sa dá opraviť download mode, ale ked si kliknem na terminál nemôžem tam nič napísať. Ďalšou metódou by malo byť, že cez príkazový riadok vo windowse cez adb a po zadaní nejakých príkazou by to malo opraviť, ale keď zadávam ten prvý prýkaz vypíše mi to, že telefon nieje pripojený. Vedel by mi s tým niekto pomôcť čo s tým?
Predpokladám, že reklamáciu mi neuznajú......
Veľká vďaka za každú radu.
bricknutý telefón LG G2
bricknutý telefón
takže nikto nevie nič poradiť????
V každom prípade aj tak vďaka ak sa na tým niekto aspoň trošku pozastavil.
V každom prípade aj tak vďaka ak sa na tým niekto aspoň trošku pozastavil.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: bricknutý telefón
Do Download modu se dostaneš pokud budeš postupovat následovně.
Vypni telefon.
Drž hlasitosti nahoru a současně napoj telefon k USB, volume drž tak dlouho dokud nenaběhne Download a pak už jen přehraješ FW.
Vypni telefon.
Drž hlasitosti nahoru a současně napoj telefon k USB, volume drž tak dlouho dokud nenaběhne Download a pak už jen přehraješ FW.
bricknutý telefón
no tak vďaka, ale toto už dávno viem problem je v tom, že keď zapnem download mode hodí ma to do fastboot mode a nie do download.....
-
josef.rabek
- mám jeden příspěvek

Dobrý den,
Prosím o jakoukoliv radu. Mám problém Team win recovery v2.7.0.0 při nahrání tohohle recovery došlo k nějaké fatální chybě. Přístroj nelze ani vypnout. Telefon lze dostat jen do recovery to dělá automaticky automaticky načítá "running open recovery script" updating partition details... Full Splitu support is present simulating actions... dál něco načítá a zůstane to u hlášky E:unknown action"Dale se nic neděje do bootloaderu se dostanu ale přes odin to zařízení nepřihlásí. Popravdě jsem to totálně pojebal. Podle všeho jsem asi postupoval při instalaci recovery špatně. Dokonce externí karta mi nechtěla číst tu mi na reklamaci vyměnil za novou. Prosím o každou radu telefon není úplně mrtvý a pokud je jiné řešení než měnit základní desku. Hledám něco co by mi pomohlo ale bez úspěchu.
Prosím o jakoukoliv radu. Mám problém Team win recovery v2.7.0.0 při nahrání tohohle recovery došlo k nějaké fatální chybě. Přístroj nelze ani vypnout. Telefon lze dostat jen do recovery to dělá automaticky automaticky načítá "running open recovery script" updating partition details... Full Splitu support is present simulating actions... dál něco načítá a zůstane to u hlášky E:unknown action"Dale se nic neděje do bootloaderu se dostanu ale přes odin to zařízení nepřihlásí. Popravdě jsem to totálně pojebal. Podle všeho jsem asi postupoval při instalaci recovery špatně. Dokonce externí karta mi nechtěla číst tu mi na reklamaci vyměnil za novou. Prosím o každou radu telefon není úplně mrtvý a pokud je jiné řešení než měnit základní desku. Hledám něco co by mi pomohlo ale bez úspěchu.
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Co máš za telefon?