Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
Cim telefon zvysi citatelnost displeja pri slnecnom svetle ?
Teda,ked je ta funkcia zapnuta..co telefon urobi ?
Teda,ked je ta funkcia zapnuta..co telefon urobi ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
V případě že senzor zjistí přímé silné světlo, zvýší kontrast jednotlivých položek na displeji tím, že na světlé ploše v těsné blízkosti tmavé plochy ještě zesvětlí. Pak ještě celkově zvýší rozdíl mezi světlými a tmavými plochami. +samozřejmě maximální podsvícení.
Za následek to má kromě zvýšení čitelnosti na přímém slunci i barevný posun a "duchy" v grafice, ale co na tom, když to funguje - alespoň je to vidět.
Za následek to má kromě zvýšení čitelnosti na přímém slunci i barevný posun a "duchy" v grafice, ale co na tom, když to funguje - alespoň je to vidět.
ale jas,a teda aj spotreba tym nerstupa nie ?
ono by jas siel naplno aj tak..samozrejme myslim pri automatickom podsvieteni
ono by jas siel naplno aj tak..samozrejme myslim pri automatickom podsvieteni
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Zdravím. Všimol som si, že mi v Nastaveniach neide dostať sa do položky Displej. Načítava to, a potom sa vráti späť medzi položky nastavení. Nepomohla ani aplikácia SysApp, ani soft resety. Dúfam, že hard reset nebude treba a dá sa to vyriešiť ináč.
Lumia520, WP8.1 (Developer Preview)
Lumia520, WP8.1 (Developer Preview)
ja k tomu len jedno...nedavajte si beta os do telefonu
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Pokiaľ viem, tak 8.1 je RTM (Release to manufacturers) čo je finálna verzia. Pred pár dňami mala update, na bugfixes a battery improvements. Žiadny Beta OS. pokiaľ sa pamätám prestalo mi to fungovať ešte pred 8.1 po HardResete.relouth wrote:ja k tomu len jedno...nedavajte si beta os do telefonu
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,jak poslat SMS obrázek.. kolegině má L 520 a když dám sms,připojit přílohu vyberu fotku focenou fotoaparátem a dám odeslat tak fotku nelze odeslat? na mé 1020 jsem to nezkoušel nebo jsou MMS drahé.. měla starou motoru a tam to prý šlo? někdo nějaký tip jestl ise to má někde zapnout nebo něco? díky moc za odpověd
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
A ma zapnute/povolene datove prenosy?
jak datové přenosy jako normálně internet jo? ljá myslel že to to jde čistě přes tarif .. mmsky jsou přes data jo? ja myslel že normálně z kreditu či paušálu bez netu
-
htcjirka
- smartmaniak

Pro odesilani ci prijimani mms musi mit v telefonu povolena data - Datove pripojeni nastavene na zapnuto, nic nenormalniho.
da sa to
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=34017" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=158&t=34017" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

Coz jaksi degraduje telefon jako smartphone.Telefon bez dat je jako mit auto bez benzinu.
Finta bud primarni apn na internet zmenis na mmskove, pak když budes chtit ale pouzit mobilni internet tak mas jaksi smulu, druha moznost zablokovat internet u operatora.I tak položka Datove pripojeni musí byt na zapnuto.
Finta bud primarni apn na internet zmenis na mmskove, pak když budes chtit ale pouzit mobilni internet tak mas jaksi smulu, druha moznost zablokovat internet u operatora.I tak položka Datove pripojeni musí byt na zapnuto.
btw..kto uz dnes pouziva mms preboha ?
-
htcjirka
- smartmaniak

Nejde o mms, ale o tom mit chytry telefon a nemit ani povolena data.
já samozřejmě data mám povolené,nejde o mě.. ale kolegyně je starší paní cca 50 a dosloužila ji stará motorola.. a nabídli ji v t mobilu právě 520.. a jelikož já mms neposílám,tak jsme nevedel proč to nejde...děkuji poradím jí at zapne data díky
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
mms jdou přes data, ale nepočítají se do FUP, jsou tarifikované mimo. Data to z tarifu neodečítá, ale používá.langpi999 wrote:jak datové přenosy jako normálně internet jo? ljá myslel že to to jde čistě přes tarif .. mmsky jsou přes data jo? ja myslel že normálně z kreditu či paušálu bez netu
tak jsme to zkoušeli data zaplý a funkční zasal jsem seznam.cz v prohlizeci a slape a mms to stejnak neodeslalo naky dalsi napady?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Stáhnout si systémovou aplikaci od Nokia (přístupový bod) http://www.windowsphone.com/en-us/store ... c10463942d" onclick="window.open(this.href);return false;
Telefon se nastaví, pak zkusit jestli odešle MMS se zapnutými daty a pokud poběží máš vyhráno. Pokud nepoběží, pak je něco špatně v nastavení operátora a nikoliv telefonu.
Telefon se nastaví, pak zkusit jestli odešle MMS se zapnutými daty a pokud poběží máš vyhráno. Pokud nepoběží, pak je něco špatně v nastavení operátora a nikoliv telefonu.
-
kesounam
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520 , HTC HD2 , Lenovo A6000 ,
Prosím o informaci ohledně paměťové karty . U telefonu je psáno ,že podporuje 64 gb karty, ale v obchodě mi řekli ,že je podpora jen 32 gb karet . Jak to teda je , používá tu někdo 64 gb kartu a jede v telefonu nebo ne ?
http://www.nokia.com/cz-cs/telefony/tel ... cke-udaje/" onclick="window.open(this.href);return false;
Maximální velikost paměťové karty: 64 GB
Maximální velikost paměťové karty: 64 GB