BlackBerry Z10

Sekce věnovaná jednotlivým telefonům s ostružinou ve znaku
Odpovědět
Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

Re: BlackBerry Z10

Příspěvek od Balrog » sob bře 22, 2014 19:48

Je to skvělý systém a skvělý telefon, rozhodne doporučuji vyzkoušet.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

BlackBerry Z10

Příspěvek od Vitezslav2 » ned bře 23, 2014 9:19

Ještě se zeptám,četl jsem v různých recenzích,že fotky mají šedý závoj.Je to pravda?

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1172
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

BlackBerry Z10

Příspěvek od mberdych » ned bře 23, 2014 9:30

To je slozite. V podpisu mas iPhone 5c. Pokud chces srovnat s nim, tak iPhone bude rozhodne lepsi a vyrovnanejsi. Ztko udela moc hezkou fotku, ale obcas to bude bida. Zejmena s malym svetlem. Nemyslim, ze ma sedy zavoj, ale proste to neni fotomobil.

Uživatelský avatar
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1017
Registrován: úte zář 25, 2007 13:25
Zařízení: iPhone :)
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od Balrog » ned bře 23, 2014 10:20

Pokud chceš telefonem hodně fotit a mít kvalitní fotky tak si nepořizuj žádné blackberry (i když Z30 fotí dobře) a nějaký fotomobil.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

BlackBerry Z10

Příspěvek od Vitezslav2 » ned bře 23, 2014 11:40

Jen mne to zajímalo.Proslo mi rukama spousta levných telefonů střední třídy a fotily dobře i přesto že recenze je prudce odsuzovali.Takže myslím že s Z10 nebude problém :-).

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

BlackBerry Z10

Příspěvek od Vitezslav2 » stř bře 26, 2014 13:54

Chtel bych se zeptat,jak se dá nejrychleji odejít z otevřené aplikace. Děkuji za radu

milennium
smartstar
smartstar
Příspěvky: 879
Registrován: čtv pro 20, 2007 20:03
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Bydliště: Kutná Hora

BlackBerry Z10

Příspěvek od milennium » stř bře 26, 2014 13:57

Jednoduše, stačí swype zespoda směrem nahoru...

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

BlackBerry Z10

Příspěvek od Vitezslav2 » pát bře 28, 2014 7:56

Chtel bych poprosit o radu.Jak se daji editovat a nastavovat vlastni vyzvaneci tony.Treba zkratit vlastní MP3.Aplikace na android mi moc nefunguje.Diky vsem.

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

BlackBerry Z10

Příspěvek od Vitezslav2 » čtv dub 03, 2014 18:36

Mám problém s připojením Blackberry Z10 k wifi routeru. Uz koky připojiji k wifi různé telefony,tablety a PC.Do ted vse bez problémů až do teď.Vždy když připojím BB Z10,tak cca po 20 minutách spadne připojení k internetu. WIFI je pořád vidět,ale píše že k síti se nelze připojit.Pomůže jen restart routeru,pak je vše zase v pořadku,dokud nespadne zase a tak pořád do kola. Nemáte s tím někdo zkušenosti?Děkuji za radu.

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

BlackBerry Z10

Příspěvek od jaroslavii » ned kvě 11, 2014 10:44

Zdravim. Mam nove Z10 a chtel bych instalovat android aplikace pres program Snap, mam posledni aktualizaci. Jak to mam udelat? Dekuji za rady.

Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 173
Registrován: ned črc 12, 2009 11:25
Zařízení: Blackberry Z10
Bydliště: Jak kdy...
Kontaktovat uživatele:

BlackBerry Z10

Příspěvek od Pepanisko » ned kvě 11, 2014 10:49

2Viteslav2: To se mi taky stávalo, stačilo u routeru změnit nastavení z b/g/n na b/g a začalo to jet. Zkus a uvidíš ;)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

BlackBerry Z10

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 11, 2014 11:00

Vse o snapu, co a jak najdes zde..

http://blackberryczech.cz/diskuze//view ... hp?p=17877" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

BlackBerry Z10

Příspěvek od jaroslavii » ned kvě 11, 2014 11:09

Jo. Dekuji. A nejaky rychly souhrn jak co. Je to slozite?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

BlackBerry Z10

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 11, 2014 11:12

Zadas ip adresu v pocitaci, povolíš developer rezim, je to lehke jak facka, na tom není co popisovat.Zvladnes levou zadni. :wink:

Uživatelský avatar
jaroslavii
smartguru
smartguru
Příspěvky: 576
Registrován: sob bře 02, 2013 8:30
Zařízení: Lumia 830
Bydliště: Český Krumlov

BlackBerry Z10

Příspěvek od jaroslavii » ned kvě 18, 2014 13:08

Zdravim. Nejde mi pripojit Z10 k pocitaci, je to 2 dny co to slo, mam Z10 chvili. Vypnul jsem branu i antivir a stejnak to neslo. Proste se telefon nepripoji. Mam windows 7. Je to divne. Nevim, co s tim. :-( Prosim, ma nekdo nejaky napad?

Uživatelský avatar
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Příspěvky: 515
Registrován: sob úno 09, 2008 15:23
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

BlackBerry Z10

Příspěvek od Vitezslav2 » ned kvě 18, 2014 16:53

Mám stejný problém s windows 7.Chvíli mi připojení funguje a potom ne.Pomůže jen přeinstalování windows a to jen zase na chvíli.Už jsem to absolvoval 3x.A zase to nejde.

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

BlackBerry Z10

Příspěvek od htcjirka » ned kvě 18, 2014 17:04

A napíše to aspoň nějakou chybu?Co říka správce zařízení?Používáte synchronizační soft od BB?

shgn
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: pát dub 26, 2013 23:01
Zařízení: blackberry 9790

Re: BlackBerry Z10

Příspěvek od shgn » pát kvě 30, 2014 16:17

Tím myslí BlackBerry Link.

Uživatelský avatar
Peete
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: sob led 08, 2011 0:24
Zařízení: Huawei P9 black
Bydliště: Karlovy Vary - Třinec/Brno

BlackBerry Z10

Příspěvek od Peete » pát srp 22, 2014 19:30

Tak dnes jsem si nahodil neoficiální verzi 10.3.0.1052 a za mě mohu opravdu jen doporučit :-) Sice to není u mě zvykem a spíše jsem dával těmto krokům přednost na WP s DP nebo na Androidu s CM, ale stojí to za to ;-)

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12202
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

BlackBerry Z10

Příspěvek od htcjirka » pát srp 22, 2014 19:33

Ja ji budu nahazovat zítra na Z30, jsou na ni dobré ohlasy.Zatim mam Z30 vice na hrani, takze me nerozhodi, kdyby se tam objevily nejake vetsi chybky.

Odpovědět

Zpět na „BlackBerry telefony“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti