Sony Ericsson WT19i restarty
měl bych takový problém
byl jsem u tohoto telefonu delší dobu připojený ke 3G síti od (t-mobile) a po čase mobil začal docela fest topit (jak baterka tak jádro) a telefon se sám restartoval (řekl jsem si v pohodě asi ochrana před před přehřátím) ale po čase se telefon začal restartovat častěji a častěji i když netopil vůbec. (v jeden den se dokonce začal restartovat pár sekund hned po zapnutí pořád dokola). a jelikož se restartovával jen se simkou tak jsem tu simku zkusil dát do jiného telefonu (Nokia 3109 classic) a tomu taky zbělal display a jakoby se obnovil (nebyl to přímo restart jen zbělela obrazovka a potom se mě zeptal jestli chci zapnout push to talk). tak jsem si říkal fajn je to SIMkou....ale jak jsem ji dvakrát vyměnil za novou a nic se nestalo tak mě to zarazilo.....ano je pravda že s tou první novou simkou se SE začal restartovávat méně ale s třetí to zase bylo horší....když v SE tu simku nemám tak se mi zdá že to jede v pohodě. tak jsem byl u t-mobile a vysvětlil jim svůj problém a ti říkali, že simkou to být nemůže ať telefon dám do reklamačky (kterou mám ještě měsíc)...a tak jsem tu novou simku zase zkusil dát do nokie. celé dva dny v pohodě a až teďka se to zase resetlo a ja nevím jeslti se obrátit na reklamačku nebo t-mobile......
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Re: Sony Ericsson WT19i restarty
Udělej v první řadě obnovu továrního nastavení, ideálně přes SEUS. Pokud nepomůže, určitě to dej na reklamaci.
mam tovarni nijak sem do toho nerypal 
-
don_alex
- přispěvatel

Nevím, jestli si rozumíme, myslel jsem to tak, abys telefon resetoval do výchozího stavu.
Pokud jsi to udělal a nepomohlo, je reklamace jediným řešením.
Pokud jsi to udělal a nepomohlo, je reklamace jediným řešením.
a myslis ze by mohla byt baterka v haji?
-
don_alex
- přispěvatel

Je to určitě jedna z možností.
ok dekuju