Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
JHSko
- nováček

- Zařízení: Windows Phone 8S by HTC
Chci se zeptat jaké jsou zkušenosti Vás s instalováním aplikací a her na paměťovou kartu. Chci si do telefonu koupit 16GB microSDHC. Ale nevím zda se vyplatí class4, class6 ři class10. Stačí na to 4 či ne ?
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Ne. Vem class 10, je rychlejsi.
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Dnešní (pravidelný po 14 dnech) update aplikace Xbox Music přináší konečně posuvník do právě přehrávané skladby. Tak neváhejte a aktualizujte (region > USA) 
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Nižší než class 10 nekupuj, těch pár korun navíc tě za to stojí, taková perlička... svojí sd kartu Sandisk 32 Gb ExtremeJHSko wrote:Chci se zeptat jaké jsou zkušenosti Vás s instalováním aplikací a her na paměťovou kartu. Chci si do telefonu koupit 16GB microSDHC. Ale nevím zda se vyplatí class4, class6 ři class10. Stačí na to 4 či ne ?
Plus, jsem zkusil v Nokii C5-00 a je normálně funkční
- jaroslavii
- smartguru

Jo, tak posuvnik jde. Po trech letech, tomu se rika posun. Ale kdyz posouvam, divne v tom lupe. Taky zmensili tlacitka blbci,misto aby je zvetsili udelali jeste mensi. Boze muj. A plno mista okolo je volnyho. Tomu se rika vyuzite misto. Meli by v tom prehravaci pridat. Nic neumi a i nic moc nevypada a jeste zmensi tlacitka na pidi. To se mi zda. Radsi jdu spat.Scaladek wrote:Dnešní (pravidelný po 14 dnech) update aplikace Xbox Music přináší konečně posuvník do právě přehrávané skladby. Tak neváhejte a aktualizujte (region > USA)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Oni to doladi, je to po stripkach, ale co 14dni to aktualizace a malicky posun k lepšímu.Je dobre, ze se to oddelilo.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Někteří budou vždycky nespokojení.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Takovým bych ale doporučoval koupit si Android 
tak v niektorych veciach ako FB messanger je daleko daleko natom lepsie na Androide.. si uvedom, ze si na hlavnej obrazovke androidu a ti vyskoci male okno, kliknes a hned odpovedas... pricom pri push notifikacii sa otvara appka a je to x-krat pomalsie
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Tak pokud je nekdo nespokojen, tak je to logicka volba jit jinam. Ale to asi neni duvod adorovat MS za v tomto pripade neschopnost.
tak je, pretoze niekde multitasking funguje bez prodlev..
Dobrý den sháním aplikaci na Samsung Ativ S, která funguje ve smyslu: Mám zahalenou kompletně mapu světa/Čr a při pohybu se mi bude odkrývat podle polohy kde všude jsem byl?
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
Čo sa týka Messengera, mám ho povolený na pozadí a prakticky ho neukončujem, tj vždy ho len uspím tlačidlom Win a resume je takmer okamžitý.
- jaroslavii
- smartguru

Ano, je to jedna z moznosti, jit do zasekajiciho Androidu. Kdyby vzali to nejlepsi z obou a slo si brat co bychom chteli, nikdo by nespokojeny nebyl. Tedy mozna.tslany wrote:Takovým bych ale doporučoval koupit si Android
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
byl
Ty 
Ne, vážně, všechny společnosti se snaží o maximální vylepšení svého systému tak, aby to vyhovalo co největšímu počtu lidí. U MS vidím obrat o 180 stupňů v přístupu k požadavkům uživatelů. Ještě před pár lety absolutně neposlouchali a po reoraganizaci a změně vedení se v tomhle nesmírně zlepšili. To se mi líbí. Konkurence je donutila zrychlit a reagovat. Ale není možné vše udělat hned, programovat OS je strategická a velmi náročná věc. Nejde (nebo jde, ale není to správná cesta) naflákat všechno na co si kdo vzpomene vzhledem k tomu, že se musí myslet do budoucna a domýšlet následky změn.
Ne, vážně, všechny společnosti se snaží o maximální vylepšení svého systému tak, aby to vyhovalo co největšímu počtu lidí. U MS vidím obrat o 180 stupňů v přístupu k požadavkům uživatelů. Ještě před pár lety absolutně neposlouchali a po reoraganizaci a změně vedení se v tomhle nesmírně zlepšili. To se mi líbí. Konkurence je donutila zrychlit a reagovat. Ale není možné vše udělat hned, programovat OS je strategická a velmi náročná věc. Nejde (nebo jde, ale není to správná cesta) naflákat všechno na co si kdo vzpomene vzhledem k tomu, že se musí myslet do budoucna a domýšlet následky změn.
- jaroslavii
- smartguru

Ano. Urcite vylepseni ze strany Microsoftu je znatelne. Oddelili jiste veci, ponevadz pocitaji s jejich zmenou, tudiz vylepseni prijdou. Me by opravdu stacil nejaky dobry fungujici player, abych mohl hledat ve slozkach a equalizer byl aktivni i bez sluchatek a nejake ost.vylepseni, zmena designu aj. Oproti WP 7,5 usli kus cesty, to ano a 8.1 je jinde, snad budou jeste vice vnimat nazory uzivatelu. Mam WP, ponevadz stabilita je prikladna a nemam rad, kdyz neco "nejde". Jo, a konkurence je zdrava, aspon je to donuti neco delat.
Go Android!;-)
Tak dnes jsem zaznamenal pár dost divných bugů. Napřed jsem ráno na nabíječce restartoval a ze 100% mi baterie klesla na 40%. Potom mi kolem poledne nefungovalo dotykové ovládání takže zase restart a teď mi nefungovalo glance pomohl zase až restart. Je možné že mi něco odchází, nebo softwarový bug?
Dnes jsem nabil telefon na 80% a dal ho do batohu, po 2 hod vytáhnu, úplně vařící a 10% baterky...ve spořiči baterie to vypadalo, že viník je IE...
telefon do batohu často nedávám, ale jednou jsem ho tam dal a stalo se mi to samé :D asi to nějak vycítí, začne se vybíjet a chce shořet :D
EDIT: jo a bylo to ještě WP 8, myslím že GDR 2, takže to není jen u WP 8.1
EDIT: jo a bylo to ještě WP 8, myslím že GDR 2, takže to není jen u WP 8.1
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
To samé jsem podstoupil u Lumči 1520 asi desetkrát, zkoušel jsem všechno možné, včetně HR (3x) a nakonecchytil123 wrote:Dnes jsem nabil telefon na 80% a dal ho do batohu, po 2 hod vytáhnu, úplně vařící a 10% baterky...ve spořiči baterie to vypadalo, že viník je IE...
jsem ho musel flashnout zpátky na WP8, protože jsem nevěděl, kdy se uráčí vybít a nabíječku jsem musel nosit
pořád sebou. Teď už je to v pohodě a počkám až vyjde Nokia cyan
Edit: na druhém telefonu L520, je vše bez problémů