Jak to mám tedy nastavit, když to nastavit jde?mceza wrote:A prozradíš mi jak?Sinpa wrote: Stačí si to nastavit v nastavení action centra...
Když nastavím vypnuto, tak funguje pouze živa dlaždice, zvuk a vibrace ne.
Když vypnu informační zprávy, tak zmizí jen ten proužek s náhledem co se při příchodu ukáže v horní části displeje. A tím veškeré nastavení končí.
Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To ti zrusi zobrazeni/nahled prichozi informace/zpravy ,ale ne tu obalku na liste co ti tam zustane viset.O tu mu slo.
-
mceza
Ale obálka tam také nebude. Bude se aktualizovat dlaždice.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Prave ze je,jiz jsem to zkousel.Prijde sms,neukaze se ten nahled sms,ale obalka nahore na liste se objevi.
-
mceza
A u Whats Appu se to zas chová jak píšu já... Je to prostě změna v API a budeme muset počkat na veřejnou verzi.
Další blb otázka. Jak odstranim-vypnu zobrazení ovladacich prvku přehrávače hudby v horní listě? Hudbu ne tel neposloucham, pouze jsem jednou zkusil pustit jednu mp3 a od té doby se mi to porad zobrazuje při zmene hlasitosti. Prehravac je vypnutý a v playlistu žádnou hudbu nemam. :-/
No zas tak blbá otázka to není. Já jsem na tom stejně. Jen se mi ty ovládací prvky povedly vypnout v aplikaci "stav baterie" (doinstalovaná). Ta nabízí vypnout hudbu a ovladače zmizí
Nikde jinde jsem tu volbu nenašel a to jsem prohledal kde co, páč mě to strašně štvalo.
Zatial jedine instalaciou app
napr:
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... f3488100a6" onclick="window.open(this.href);return false;
napr:
http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... f3488100a6" onclick="window.open(this.href);return false;
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
ak mas v moile nahrate nejake video tak ho pusti a nechaj bezat az do konca respektive nechaj nech sa prehravanie skonci samo. potom daj ssipkou spet az na zak. obrazovku.Sinpa wrote:Další blb otázka. Jak odstranim-vypnu zobrazení ovladacich prvku přehrávače hudby v horní listě? Hudbu ne tel neposloucham, pouze jsem jednou zkusil pustit jednu mp3 a od té doby se mi to porad zobrazuje při zmene hlasitosti. Prehravac je vypnutý a v playlistu žádnou hudbu nemam. :-/
Stav baterie schodou náhod používám a vázně do umí vypnout! Tam bych tohle rozhodně nehledal.rascal wrote:No zas tak blbá otázka to není. Já jsem na tom stejně. Jen se mi ty ovládací prvky povedly vypnout v aplikaci "stav baterie" (doinstalovaná). Ta nabízí vypnout hudbu a ovladače zmizíNikde jinde jsem tu volbu nenašel a to jsem prohledal kde co, páč mě to strašně štvalo.
Díky
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Aplikace Stop Music od AnKo Software. Stačí mít malou dlaždici na ploše a po jejím stisku se nic nespustí, jen se vypne minipřehrávač. Alespoň tak to funguje na WP 7.x. V nastavení je množství hezkých ikon pro dlaždici, každý si může vybrat.Edit: právě jsem zjistil, že aplikace již není publikována.
Náhradou by mohla být tato http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 5308e1568b" onclick="window.open(this.href);return false; která by měla fungovat obdobně.
Náhradou by mohla být tato http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 5308e1568b" onclick="window.open(this.href);return false; která by měla fungovat obdobně.
Nejlepší mi prijde to jednorazove vypnout v stavu baterie (kdyt uz ho stejně pouzivam), než stahovat další balast. 

-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Není to žádný balast. A jak jednorázově to vypíná ten Stav baterie? Chceš říct, že to vypne tak, že už to ani po vypnutí (např. rádia) nikde neobtěžuje? To dost pochybuji. Takže ta aplikace se musí nejprve otevřít, vypnout hudba a zavřít. Mnou navrhovaný "balast" nic nespouští, jen vypne miniplayer. Je to na jedno tapnutí. Ale pokud takto funguje i Stav baterie, tak už nic neříkám.
Při další zapnutí se to musí vypnout znova, ale prehavac jsem spustil poprvé a na posled, tak v mem propade opravdu jednorazove
Aplikace s pouze touhle funkci je pro me opravdu jen další balast co rozsiri již tak dlouhý seznam aplikaci. Kdybych hudbu na telefonu hudbu poslouchal, tak zase nevidím důvod proc ovladaci prvky potlačovat. Ale to uz jsme silne OT
Prisla aktualizace Bonusy + info.
Co to vlastně je?
Co to vlastně je?
Sinpa wrote:Prisla aktualizace Bonusy + info.
Co to vlastně je?
To by mě taky zajímalo. Co je nového v položce v nastavení, kde se dá pouze něco přečíst?
-
GentlemanCZ
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1020 / 800
No řekl bych, že to aktualizuje právě některé ty položky, které si tam můžeš přečíst ;).
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
tak aktualizované položky:
Firmware Update Notifier 1.1.0.3 (1.0.3.4)
Glance PinBoards App Agent 1.3.1.7 (1.2.0.0)
Nokia Share 2.4.0.1 (2.3.0.5)
Nokia SpamFilter 1.9.0.3 (1.8.0.32)
Firmware Update Notifier 1.1.0.3 (1.0.3.4)
Glance PinBoards App Agent 1.3.1.7 (1.2.0.0)
Nokia Share 2.4.0.1 (2.3.0.5)
Nokia SpamFilter 1.9.0.3 (1.8.0.32)
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
staci ze spustis nejake video alebo ak mas nejaku youtube app tak tam pustit video a vypnut, alebo ako tu uz bolo spominane "stop the music"Sinpa wrote:Další blb otázka. Jak odstranim-vypnu zobrazení ovladacich prvku přehrávače hudby v horní listě? Hudbu ne tel neposloucham, pouze jsem jednou zkusil pustit jednu mp3 a od té doby se mi to porad zobrazuje při zmene hlasitosti. Prehravac je vypnutý a v playlistu žádnou hudbu nemam. :-/