Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
S tim nabíjením atd je to blbý, já vím... asi bych zkusil sehnat teda kryt i s tim, kdybyste měl někdo foto, ocenil bych
A tak mě napadá, jestli by se nenašel někdo, kdo by chtěl vyměnit žlutej kryt za jinou barvu? :D
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Koupil jsem levné holátko z ebay s sedí normálně, přestrojil jsem na něj všechno. Funguje bez problému. Jediné co tak nesedí 100% odstín šuplíčku na sim, mám žlutý a u té je všeobecně problém dodržet odstíny, kdo měl žluté auto a musel lakovat, ví...
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
Chtěl bych se někoho zkušenějšího zeptat:
1) jestli při reklamaci volného a vrzajícího černého krytu, je možnost požádat o výměnu za bílý, nebo jestli to v případě reklamace nejde a dají mi tam natvrdo zase ten černý.
2) kolik by to tak stálo, kdybych tu výměnu požadoval s tím, že to uhradím (mimo záruční opravu).
Děkuju
1) jestli při reklamaci volného a vrzajícího černého krytu, je možnost požádat o výměnu za bílý, nebo jestli to v případě reklamace nejde a dají mi tam natvrdo zase ten černý.
2) kolik by to tak stálo, kdybych tu výměnu požadoval s tím, že to uhradím (mimo záruční opravu).
Děkuju
Mě kryt vrže neskutečně. V dolním levém rohu. Nevím, zda ho dát na reklamaci nebo ne.. Popř. jestli mi to vůbec vezmou.
-
veigy
- smartmaniak

Mě to dělalo to samé asi půl roku. O víkendu jsem ale experimentoval s DIP UK a od té doby nevrže :D myslím, že DIP zatekl pod tlačítko fotoaparátu a nějak vrzání utlumil... 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Nejsem odborník, ale u nebohé 6310i jsem v rámci záruky reklamoval prach pod displejem, a řekl jsem si o Silver kryt namísto Black/Gold, který byl původně. Akorát mi to zapsali do zaručáku. Teď by to mohlo být stejně.crisp wrote:Chtěl bych se někoho zkušenějšího zeptat:
Děkuju
Co se ceny týká, tak bych tipoval aspoň cenu krytu, a ten je mastný, pokud ho neseženeš někde levněji + 500 za práci.
Ale optej se htcjirka, on do toho dělá, tak bude vědět víc.
-
veigy
- smartmaniak

Shodou okolností jsem byl včera v servisu a ptal jsem se orientačně na cenu kryt na L920 a řekli mi necelé dva tisíce i s prací.
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
No, to je docela pálka řekl bych, to už se pomalu ani nevyplatí do toho vrážet
to je lepší začít šetřit pomalu na novou L :D
-
Libas.Hm-kovo
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zdravím, určitě se to tu už řešilo. Poradíte mi prosím opravdu kvalitní a ověřenou folii na displej L920. Pár jsem jich už zkoušel, výrobce si už nepamatuji a moc spokojený jsem nebyl, např. jsem kupoval balení kde byly dvě folie za 200 Kč a bída. Děkuji za odpověď. Jinak L920 mám přes půl roku a jsem s ní maximálně spokojený, šlape jak má.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Libas.Hm-kovo: Tento problém jsem řešil při zakoupení Lumie 920 taky a bohužel jsem si radši pořídil kryt do kterého pohone dávám. Ty fólie byli jen bída a utrpení.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Libas.Hm-kovo: Podívej se po ScreenShield. Vydržela mi na telefonu skoro 2 roky a nerozhodí ji ani jízda po betonu.
To sice jo, ale je dost měkká - tzn. prst po ní hůř klouže.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
To sice je, ale spolu s InvisibleShield se jedná o jedny z nejkvalitnějších fólií na trhu.
-
Libas.Hm-kovo
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Daniel Stiegler - kryt do kterýho mobil zasuneš mi právě moc nevyhovuje jsem spíše zastánce silikonových obalu na zadní stranu plus folii na displej. chmeldas - díky za tip koukal jsem na to na internetu a určitě jí zkusím, to že po ní jde trošku hůř prst mi zase tak moc nevadí, jde mi hlavně o to abych mobil ochránil co nejvíce. Díky za rady. Jinak mi na L920 taky nenašlo ve store žádný dárkový poukaz takže smůla no škoda.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Jestli chceš screenshield mám ji doma, nechám za cenu na ebay, je jen rozbalená, ale komplet i s kartou pravosti, koupil jsem ji a nakonec nepoužil. Budeš ji mít dříve než přes ebay...
Víc v SZ.
Víc v SZ.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
nevíte čím to? když má puštěnou hudbu přes BT do Nokia MD310 ta se hudba hrozně seká. Dost mě to vytáčí nevíte co stím? telefon leží v klidu dva metry od příjmače...
Zdar. Asi hloupý dotaz, ale WP 8.1 pro Lumii 920 je už uvolněný? Nebo musím ten dev účet zařizovat? Aktualizaci mi to nenabídne a já furt jenom čtu, jak ji už všichni mají...
vsetci maju betu
furt to ctes preto,lebo je to dost problemove
furt to ctes preto,lebo je to dost problemove
Musis si Dev ucet spravit
Dík. Lumii jsem koupil manželce, takže jsem to nijak nelsedoval. Já mám zatím furt HD7, ale chci si koupit něco nového, takže jsem chtěl otestovat WP 8.1. Všechny telefony jsem měl WM, nebo WP, ale chci nyní dualSIM a rozhoduju se, jestli furt na něco s WP čekat (L635 se mi nelíbí), nebo jít do nějakého androidu...