Baterie HTC 8X

Diskuze o levných telefonech HTC 8X a HTC 8S s operačním systémem Windows Phone 8
Post Reply
farmaister
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8x

Baterie HTC 8X

Post by farmaister »

Zdravím, nevím jestli to tu už někde není, ale..
Jak dlouho vám vydrží 8x při různé zátěži? Je normální, že když surfuju na internetu střídavě 2g a wifi, že mi vydrží 4-5 hodin?
Mouzly
nováček
nováček
Zařízení: Vybírám mezi HTC 7 Pro a Samsung i8700

Baterie HTC 8X

Post by Mouzly »

Mám stejný problém, plus chtěl bych se zeptat zda je normální,že když nabíjím telefon, tak mi přes notifikaci baterie vpravo nahoře bliká "napětí". Nemá to svítit? Jen jsem se chtěl ujistit zda je to normální a jestli je normální že když jsem na telefonu a mám ho na nabíječce se mi stále vybijí.
lujetu
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8X

Baterie HTC 8X

Post by lujetu »

farmaister wrote:Zdravím, nevím jestli to tu už někde není, ale..
Jak dlouho vám vydrží 8x při různé zátěži? Je normální, že když surfuju na internetu střídavě 2g a wifi, že mi vydrží 4-5 hodin?
Dobrý den,
myslím, že při takové zátěží je to v pořádku. Mám teď chvíli po záruční opravě, kde mi vyměnili baterii a základní desku, právě kvůli nízké výdrži. Bohužel žádná revoluce se nečeká a telefon ani tak příliš nevydrží. Pokud surfuji přes mobilní data, tak je citelné zahřívání a baterie jde hodně rychle dolů. Zde bych odhadoval výdrž tak na 3 maximálně 4 hodiny. Při surfování na wifi to bude těch 5 hodin (možná i méně).
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

Re: Baterie HTC 8X

Post by matoman »

Normálne to nie je dajte to reklamovať.
Post Reply

Return to “HTC 8X a HTC 8S”