Zrychlení telefonu
Zrychlení telefonu
Zakoupil jsem telefon Xperia SP, aktualizoval jsem jej na Android 4.3 - 12.1.A.1.201. Ale telefon se mi zdá nějaký pomalý. Někdy trvá než něco naběhne i několik vteřin, např klávesnice při psaní na FB. Na Anroidu jsem uplný začátečník tak se chci zeptat jaké mám možnosti zrychlení systému. Aplikace a widgety už jsem očesal na nezbytné minimum
-
don_alex
- přispěvatel

- Zařízení: Note II, Ace, PAP7600DUO, Note 10.1
Re: Zrychlení telefonu
Udělal jsi po aktualizaci systému obnovu továrního nastavení?
Zrychlení telefonu
ako moznost tu vidim vyuzit alternativnu ROM a kernel, ale tebe to neodporucam
Zrychlení telefonu
telefon byl po aktualizaci navrácen do továrního nastavení

děkuji za příspěvek, opravdu mi hodně pomohl zrychlit telefonGreenArrow wrote:Naprosto normální u Sony.
Proč nedoporučuješ?CageJ wrote:ako moznost tu vidim vyuzit alternativnu ROM a kernel, ale tebe to neodporucam
Zrychlení telefonu
pretoze si zaciatocnik, jak si pisal5p1d3rb0y wrote:Proč nedoporučuješ?CageJ wrote:ako moznost tu vidim vyuzit alternativnu ROM a kernel, ale tebe to neodporucam
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zrychlení telefonu
Nemyslím, že by to bylo až tak od věci. Minimálně ti to může pomoci ve chvíli, kdy si budeš pořizovat nějaký nový.. Tedy jestli se nebudeš rozhodovat jen podle tabulkových parametrů.5p1d3rb0y wrote:děkuji za příspěvek, opravdu mi hodně pomohl zrychlit telefonGreenArrow wrote:Naprosto normální u Sony.
Zrychlení telefonu
Až budu potřebovat poradit s výběrem nového telefonu tak založím nové téma (s názvem: Pomoc s výběrem nového telefonu) 
Zrychlení telefonu
Ano. Obnobeni tovarniho mastaveni proběhlo
, jak bylo napsane uz ve ctvrtem prispevku
, jak bylo napsane uz ve ctvrtem prispevku
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Zrychlení telefonu
měl jsem Xperii SP, hroznej tel, furt se to sekalo, jel jsem ale na 4.1, co jsem ale četl tak 4.3 taky nic moc, zkus ten telefon přehrát přes pc companion, jestli to nepomůže 
Zrychlení telefonu
Nepomohl by treba nainstalovat nejaky launcher, nebo by to system naopak zatizilo? Popripade bych pouvazoval o te romce. Dokazal by mi nekdo nastinit o co jde? Postup instalace, vyber romky, vyhody a nevyhody....?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Zrychlení telefonu
A k Nova Launcheru se hodí také aplikace Widget Locker, který ti dovolí si customizovat zamykací obrazovku podle tvých nejtajnějších přání, podobně jako Nova Launcher. A telefon to rozhodně nezpomalí, ani mu nezpůsobí žádnou újmu.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Zrychlení telefonu
A nebo Mi Launcher, pokud máš rád MIUI.