Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
pozor, zalezi od bedne...
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zdravím..mám v pláne kupovať L1520..momentalne som ju našiel za veľmi dobrú cenu, lenže je to Ázijská distribúcia čo nevidím velmi ružovo...podmienkou je, že ju chcem bielu, a v tomto obchode ju ako jediní majú v bielom prevedení..
http://www.netmobil.sk/lumia/988-nokia- ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
púšťať sa do toho alebo nie ? distribúciu ani tak neriešim, no bojím sa, aby mi nedošiel nejaký fake z tej Ázie...
Ďakujem za odpovede.
http://www.netmobil.sk/lumia/988-nokia- ... black.html" onclick="window.open(this.href);return false;
púšťať sa do toho alebo nie ? distribúciu ani tak neriešim, no bojím sa, aby mi nedošiel nejaký fake z tej Ázie...
Ďakujem za odpovede.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jelikoz je docela 1520 poruchova minimalne kup EU distribuci kvuli pripadne zaruce.
- mato289
- smartguru

čo také sa na nej zvykne kaziť ? , našiel som aj SK distribúciu, ktorá by bola najideálnejšia, lenže v čiernej, a o čiernej som zase čítal o problémoch a škvrnách na laku...tak uvidím no
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Čím je poruchová ? Nám se snad žádná nevrátila, ono se jich taky prodalo jen přes 50 ks, ale u jiných Lumii (620 - zapínací tlačítka, tlačítka hlasitosti, Lumia 520 - displeje, Lumia 720 - mikrofony, Lumia 820 - dekory kamery, mikrofony, dotyky, L920 - snad všechno možné, atd.)
EDIT: Mato, skvrny mám taky na své černé, není to moc, jen pár teček, ale L1520 je také z recyklovaného polycarbonátu v černé, takže možná proto.
EDIT: Mato, skvrny mám taky na své černé, není to moc, jen pár teček, ale L1520 je také z recyklovaného polycarbonátu v černé, takže možná proto.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Hodne odchazi displej(podsviceni anebo uplne zcerna ci zflekati),modul fotoaparatu ci proximity senzor.Uz je dost pripadu s prachem pod predni kamerkou jako u L920,je tam opet spatne resene tesneni.Radsi byt kryty zarukou EU co z v pripade Asie pada.
- mato289
- smartguru

fuha, no tak to je riadny zoznam..musím poklopkať, no so svojou L920 som žiaden problém nemal (okrem prasknutého a vrzgajúceho krytu)..ešte rozmýšľam, že budem mať cestu do Mníchova, že by som ju kúpil tam..ešte uvidím ako sa rozhodnem..no hlavne mi ide o tu bielu farbu..ktorú nemôžem nikde nájsť..
EDIT: v jednom SK internetovom shope je sk distribucia drahšia od eu iba o 20€..to je uplne zanedbatelne..ale zase iba v čiernej farbe..
EDIT: v jednom SK internetovom shope je sk distribucia drahšia od eu iba o 20€..to je uplne zanedbatelne..ale zase iba v čiernej farbe..
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Tak mimo EU snad nakupuji jen sebevrazi, Ja teda musím zaklepat, ze u nás zatím nebyl zadny problém.
Jinak k dnesni altualizaci Nokia systémových aplikaci, konečně touch zase reaguje správně na l1520
Jinak k dnesni altualizaci Nokia systémových aplikaci, konečně touch zase reaguje správně na l1520
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
Asi jsem masochista, mám lumii 1520 White ( apac Honk Kong ), zatím funguje, když tak dovezeme jinou 
-
Ujko
- častý přispěvatel

Je to tak deset dní co mám zvýšené vybíjení baterie, udělal jsem HR, obnovení nastavení,aplikací a aktualizací,
po spuštění a vypnutí dat, se zase telefon začal rychleji vybíjet.
Tak další HR a instalace aplikací, ale systémové aktualizace jsem instaloval postupně a testoval.
Vše bylo v pořádku, včera večer jsem aktualizoval Síť+ a šel jsem do práce.
Po třech hodinách sáhnu na telefon, byl brutálně zahřátý v okolí čočky fotoaparátu a kapacita baterie spadla
ze 60% na 20% !!, data i wifi byli vypnuté.
Tak jsem udělal další HR a zatím nebudu aktualizovat systémové aktualizace, které jsou přibližně od 23.4
a budu zkoušet, co to bude dělat.
Pokud to bude v pohodě, tak počkám na nový firmware od nokie.
po spuštění a vypnutí dat, se zase telefon začal rychleji vybíjet.
Tak další HR a instalace aplikací, ale systémové aktualizace jsem instaloval postupně a testoval.
Vše bylo v pořádku, včera večer jsem aktualizoval Síť+ a šel jsem do práce.
Po třech hodinách sáhnu na telefon, byl brutálně zahřátý v okolí čočky fotoaparátu a kapacita baterie spadla
ze 60% na 20% !!, data i wifi byli vypnuté.
Tak jsem udělal další HR a zatím nebudu aktualizovat systémové aktualizace, které jsou přibližně od 23.4
a budu zkoušet, co to bude dělat.
Pokud to bude v pohodě, tak počkám na nový firmware od nokie.
- mato289
- smartguru

to isté som mal už niekolko krát na L920..VŽDY to bolo po inštalácii nejakej novej aplikácie..a za každým mi pomohol soft reset..
-
Ujko
- častý přispěvatel

Nové aplikace jsem žádné neinstaloval, jedině by to musela být aktualizace aplikace, ale pomohlo mi zapnutí/vypnutí režimu
letadlo, potom se to srovnalo.
Stejně jsem udělal HR a budu to sledovat.
letadlo, potom se to srovnalo.
Stejně jsem udělal HR a budu to sledovat.
- mato289
- smartguru

ešte by som mal otázku..podarilo sa tu už niekomu zohnať kvalitné púzdro na L1520 ? , lebo ako vidím, nikde nič nie je..rád by som šiel do "vsuvkového" púzdra..
EDIT: na WPcentral sa mi podarilo nájsť niečo podla mojích predstáv
( http://store.wpcentral.com/krusell-luna ... A17432.htm" onclick="window.open(this.href);return false; )
EDIT: na WPcentral sa mi podarilo nájsť niečo podla mojích predstáv
( http://store.wpcentral.com/krusell-luna ... A17432.htm" onclick="window.open(this.href);return false; )
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Zkoušel jsem několik pouzderm jak clip-on zadní kryty, tak originál Nokie i kapsy od Bugatti a nic se mi nelíbilo a hlavně to moc zvětšuje telefon takže je v kapse vidět ještě víc, nakonec jsem usoudil, že mi stačí folie na displej.
Hlavne nekupuj takové pouzdro. Mel jsem takové na GS2 a strasne mi ten telefon poskrabál jak jsem to furt vyndaval. Mam ted clip a bez problému z ebay za 100,- stále drzi!
- mato289
- smartguru

Takéto púzdra používal už odjakživa..vyhovujú mi vo viacerých smeroch..používam ich v kombinacii s fóliou na displeji a nemám žiaden problém...flipove mi nevyhovujú..
-
Ujko
- častý přispěvatel

Tak to už vážně nechápu, to velké vybíjení telefonu zase začalo ve stejnou dobu na stejném místě, když jsem přijel do práce, jako by snad za to mohla určitá BTS, pomohlo zase zapnutí/vypnutí režimu letadlo, nenapadá vás něco?
Telefon je pořád zapnutý na 2G.
Telefon je pořád zapnutý na 2G.
-
Ujko
- častý přispěvatel

Už jsem asi zjistil příčinu vybíjení, vyjmul jsem SD kartu a samovolné vybíjení přestalo, ještě to pár dní otestuji, ale je mi divné, že vždy pomohlo zapnutí režimu letadla
- mato289
- smartguru

Zdravím, mal by som otázku.Svietia kapacitné tlačidlá systému vždy alebo len pri šeru a tme ?
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
pokial viem tak všetky lumie by natom mali byt rovnako, a na mojej 920 aj 820 nesvietia tusim len za dobreho svetla, inak svietia skoro vzdy