Problém s Lumií 920
-
stepanenson
- nováček

- Zařízení: Lumia 920
Problém s Lumií 920
Dobrý den,
mám celkem závažný problém s telefonem. Dneska ráno jsem si všiml, že mi problikávají rohy. Nejvíce to jde vidět na zamykací obrazovce, ale děje se to jen někdy. Vůbec netuším čím to může být. A ráno mi díky tomu rapidně začala klesat baterka (z nějakých 90% za pár hodin na 20%).
Děkuju všem za veškeré rady a pomoci.
mám celkem závažný problém s telefonem. Dneska ráno jsem si všiml, že mi problikávají rohy. Nejvíce to jde vidět na zamykací obrazovce, ale děje se to jen někdy. Vůbec netuším čím to může být. A ráno mi díky tomu rapidně začala klesat baterka (z nějakých 90% za pár hodin na 20%).
Děkuju všem za veškeré rady a pomoci.
Re: Problém s Lumií 920
Ano je to závažný problém...
Jsou jediné dvě rady, nejprve HR (o úspěšném výsledku pochybuji) takže vlastně zbývá poslední možnost, navštívit servis...
Nic víc dálkově nelze.
Jsou jediné dvě rady, nejprve HR (o úspěšném výsledku pochybuji) takže vlastně zbývá poslední možnost, navštívit servis...
Nic víc dálkově nelze.
-
stepanenson
- nováček

Problém s Lumií 920
HR opravdu nepomohl.. ještě takový detail, dělá to převážně v pravém horním rohu (u čidla na jas)..
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Problém s Lumií 920
Jinak nez reklamaci to opravdu nevyresis, jasny HW problém.
-
stepanenson
- nováček

Problém s Lumií 920
mám ovšem další problém, před 4 dny jsem si do mobilu nainstaloval aplikaci "Preview for Developers" a stáhl nejnovější aktualizace, tudíž jsem přišel i o svou záruku.. abych řekl pravdu, tak nevím vůbec co mám dělat.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Problém s Lumií 920
stepanenson: Nokia Software Recovery Tool
-
stepanenson
- nováček

Problém s Lumií 920
Daniel Stiegler: mohl bys mi to prosím vysvětlit jako dítěti, v elektronice nejsem vůbec nějaký přeborník a nerad bych něco udělal špatně, děkuju
-
htcjirka
- smartmaniak

Problém s Lumií 920
V nasich koncinach jsi o záruku neprisel a tak tato verze nevadi.Nemusis nic prehravat zpet.
Na to že jsi přišel o záruku si přišel jak? Máš nainstalováno něco zakázané, ukradené? Ne nemáš, jsi programátor, který se snaží programovat pro WP, tudíž využíváš všech POVOLENÝCH pomůcek.
Myslíš že by MS pustil do Store něco co by umožnilo instalovat nepovolené aktualizace do jinak striktně uzavřeného systému?!
Myslíš že by MS pustil do Store něco co by umožnilo instalovat nepovolené aktualizace do jinak striktně uzavřeného systému?!
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

Problém s Lumií 920
stepanenson: Tento TOOL "nažehlí" do tvého zařízení poslední release soft společně s aktualizací Nokie. Tím pádem jsi mimo Developer program. ;)
Všechno je popsané několika jednoduchých krocích přímo v aplikaci ;).
Všechno je popsané několika jednoduchých krocích přímo v aplikaci ;).
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

Problém s Lumií 920
htcjirka, murder: Máte to reálně podložené? já jsem zatím nemusel posílat žádný phone do servisu, takže nemám experience.
-
htcjirka
- smartmaniak

Problém s Lumií 920
Ztrata záruky plati jen pro US, zbytecne cokoliv reinstalovat. 
Ano mam to podlozene jak praxi, tak osobním jednanim v tomto smeru, preci jen mam k servisu dosti blizko jelikož tam mam stále zname.I v developer preview je upozroneni, ze se to tyka jen nekterych regionu.
Ano mam to podlozene jak praxi, tak osobním jednanim v tomto smeru, preci jen mam k servisu dosti blizko jelikož tam mam stále zname.I v developer preview je upozroneni, ze se to tyka jen nekterych regionu.
-
stepanenson
- nováček

Problém s Lumií 920
ani nevíte jak jste mě potěšili chlapi! Takže stačí odnést mobil k prodejci kde jsem si ho kupoval a on se už o vše ostatní postará? děkuju všem zúčastněným 
-
htcjirka
- smartmaniak

Problém s Lumií 920
Rychlejsi objednat si svoz nebo rovnou to poslat do Arvato.Bude to rychlejksi nez přes prodejce.Pokud jsi z Prahy muzes vyuzit i CellNet na Skalce,pokud by se jednalo jen o vymenu displeje, dany Level na jeho vymenu ma a mas jistotu, ze ti tam telefon "nedojebou" neorypou apod.Zbytek/jiné opravy musí provádět jen Arvato.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

Problém s Lumií 920
htcjirka: Dobře, já osobně to pokládal jen za "něco" psané někde pod čarou, tím spíš když jde vždy o finální sestavení na které i teď čekáme... (Windows Phone 8.1). Ale v jiném vlákně se spustila velká diskuze na toto téma a jeden z toho pak je na pochybách
.
-
stepanenson
- nováček

Problém s Lumií 920
máte teď také problémy s notifikacemi? Chodí mi s neskutečným zpožděním (twitter, messenger, facebook, apod.), nevíte čím to?
Me teď poslední dobou silne blbne whatsapp, spozdeni i několik hodit.
-
stepanenson
- nováček

Problém s Lumií 920
tak nakonec to bylo displejem:) rychlá výměna displeje do hodiny v servisu a zadarmo!:)
Problém s Lumií 920
chlapi, nechci vám do toho kecat, ale HTC dneska vydalo statement, že nainstalovaným WDP 8.1 na HTC zařízení ztrácíte záruku.
ano, je to jen o HTC, ale nedivil bych se, kdyby se k tomu Nokia (MS) postavili stejně
ano, je to jen o HTC, ale nedivil bych se, kdyby se k tomu Nokia (MS) postavili stejně
-
htcjirka
- smartmaniak

Problém s Lumií 920
Protoze HTC s timto sestavenim 8.1 a starym FW HTC temer kolabuje a ma opravdu mnoho potizi.