Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Jo bude to tak o nic nejde jen mě to zaujímalo ;)
Ja mel u osmicek data zapnuta stále tady jsem ještě opatrný ale zda se ze se výdrž již ustálila rekalibrace baterie také pomohla a především úlohy na pozadí a inteligentní wifi na to měly také svůj podíl.
Dnes jsem mel pet hovoru celkem osm minut, šest smsek, něco málo seznam přes Nokia xpress,tapatalk a messenger,celkem přeneseno 7MB data jsem zspinal az v dopoledních hodinách, polohove slutby vypnuty, v tuhle chvíli je stav 62% a doba od posledního nabití 13.40h muzu říct že spokojenost a přibližně to samé jako u WP8
Ja mel u osmicek data zapnuta stále tady jsem ještě opatrný ale zda se ze se výdrž již ustálila rekalibrace baterie také pomohla a především úlohy na pozadí a inteligentní wifi na to měly také svůj podíl.
Dnes jsem mel pet hovoru celkem osm minut, šest smsek, něco málo seznam přes Nokia xpress,tapatalk a messenger,celkem přeneseno 7MB data jsem zspinal az v dopoledních hodinách, polohove slutby vypnuty, v tuhle chvíli je stav 62% a doba od posledního nabití 13.40h muzu říct že spokojenost a přibližně to samé jako u WP8
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Antutu 11470...
Škoda ze to asi neodpovídá hodnocení androidu. L820 8.1 developer
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
To je veľa či málo? 
-
Wertigo
- smartguru

No to právě těžko říct. Zajímalo by mne srovnání s L820 na wp8.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Nepřikládal bych velkou váhu tomuto testu, jsme totiž na platformě Windows Phone a ne na Androidu.
cca 11630Wertigo wrote:No to právě těžko říct. Zajímalo by mne srovnání s L820 na wp8.

- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Trochu odbočím.. Máte někdo problém s přihlašováním na smartmanii a rovněž s chybami typu bílá obrazovka po přihlášení, nebo špatné vykreslování stránky nebo úplná nemožnost proklikat se k možnosti okomentovat článek?
Docela mne rozčiluje ne zcela stoprocentní spojení smartmanie a IE ve WP8.1. Musím říci, že kvůli tomu zvažuji flash na WP8, to mi vadí vcelku dost. Prostě to víc nefunguje než funguje a je mi jedno, jestli je to chyba webu nebo IE, potřebuji aby to fungovalo.
Tenhle post už zkouším postnout po 4 a pokaždé nějaký problém! Snad teď, ještě že jsem text zkopíroval před refreshem do schránky
Docela mne rozčiluje ne zcela stoprocentní spojení smartmanie a IE ve WP8.1. Musím říci, že kvůli tomu zvažuji flash na WP8, to mi vadí vcelku dost. Prostě to víc nefunguje než funguje a je mi jedno, jestli je to chyba webu nebo IE, potřebuji aby to fungovalo.
Tenhle post už zkouším postnout po 4 a pokaždé nějaký problém! Snad teď, ještě že jsem text zkopíroval před refreshem do schránky
- Cheetah007
- smartmaniak

Vyzkouším a dám vědět na fórum chodím jinak výhradně přes Tapatalk.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

mimonaut: Ne tento problém u sebe nepozoruji.
Bohužel IE11 na Windows 8.1 Update je trochu jiná věc. Velice často mám problém se dostat do diskuze pod články. Respektive prohlížeč tam přejede, ale asi po 5 vteřinách se mi zobrazí hláška stylu "script not responding" nebo tak něco...
Bohužel IE11 na Windows 8.1 Update je trochu jiná věc. Velice často mám problém se dostat do diskuze pod články. Respektive prohlížeč tam přejede, ale asi po 5 vteřinách se mi zobrazí hláška stylu "script not responding" nebo tak něco...
- Cheetah007
- smartmaniak

Fórum jsem nezkoušel ale diskuze po články jakž takž jdou.
Pouze poprvé když jsem se přihlásil a dal nový komentář mě to odhlasilo a údaje jsem musel vyťukávat znovu, přesto že jsem při přihlášeni potvrdil ze je chci nechat předvyplněné, jak moc spolehlivé to bylo na WP8 nemohu posoudit na plné weby chodím přes ipada a tam jsem nikdy žádný problém neměl.
EDIT:
Mimonaut
Ted jsem dal další komentář a po vykresleni byla jen polovina stránky, aktuslizoval a zůstala bila takže problém s IE v 8.1 potvrzuji, znechucene jsem lumii odložil a sáhnul po tabletu nejde to používat v tomhle stavu bohužel.
Pouze poprvé když jsem se přihlásil a dal nový komentář mě to odhlasilo a údaje jsem musel vyťukávat znovu, přesto že jsem při přihlášeni potvrdil ze je chci nechat předvyplněné, jak moc spolehlivé to bylo na WP8 nemohu posoudit na plné weby chodím přes ipada a tam jsem nikdy žádný problém neměl.
EDIT:
Mimonaut
Ted jsem dal další komentář a po vykresleni byla jen polovina stránky, aktuslizoval a zůstala bila takže problém s IE v 8.1 potvrzuji, znechucene jsem lumii odložil a sáhnul po tabletu nejde to používat v tomhle stavu bohužel.
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
MIMONAUT áno, je to u mňa tak isto, ale aspoň v niečom ťa poteším - flash späť na WP8 ti nepomôže, keďže mi to rovnako blblo aj tam, dokonca som kvôli tomu začal chodiť na plnú verziu stránky, keďže tá oproti mobilnej verzii blbla o trocha menej.
Toto by redaktori naozaj mohli poriešiť. Problém nebude v IE11 vo WP8.1, keďže SM.cz je jediná stránka, ktorá mi blbne.
Toto by redaktori naozaj mohli poriešiť. Problém nebude v IE11 vo WP8.1, keďže SM.cz je jediná stránka, ktorá mi blbne.
- Cheetah007
- smartmaniak

Na stolním IE občas u stránek pomaha režim kompatibilního zobrazeni to ale wp verze samo nemá.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

Dnes má být aktualizována Xbox Music app a zatím kde nic tu nic :(.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
taky cekam...
btw. neni lepsi chodit, specielne na forum, pres tapatalk?
btw. neni lepsi chodit, specielne na forum, pres tapatalk?
Je, navic kdyz si pripnu z tapatalku primo smartmanii na dlazdici, tak je pruhledna 
-
Wertigo
- smartguru

Jde v tapatalku pripnout i přímo jednotlivé téma?
Myslim ze ne, alespon jsem neprisel na to jak. Resim to tak, ze mam pripnutou smartmanii a v ni nastaveny jen ta temata, co me zajimaji. A po otevreni hned vidim zda-li v nekterem oblibenem tematu neco pribylo.
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Zdravím, po instalaci WP 8.1 se potýkám s následujícími obtížemi:
- Bluetooth - s autem se mi spáruje v pohodě, bez problému pustím muziku, ale: když využívám navigaci, tak mi to vždycky řekne jen první slovo a nedokončí to celý povel (např.: na kruhovém obje... (a chybí "zdu odbočte na třetím výjezdu). Ve WP 8.0 se mi ztlumila hudba, řeklo to celý povel a muzika opět začala hrát. Ted hraje muzika a řekne to půl slova
- Slovník a hub hudba - to asi řešil každý.
- Telefonování - Nelze se připojit - problém přetrvává, nyní je nutné složitě vjíždět do menu "Nastavení SIM" a přepínat 2G/3G.
Jinak je všechno všechno ok a dávám palec hore :D
- Bluetooth - s autem se mi spáruje v pohodě, bez problému pustím muziku, ale: když využívám navigaci, tak mi to vždycky řekne jen první slovo a nedokončí to celý povel (např.: na kruhovém obje... (a chybí "zdu odbočte na třetím výjezdu). Ve WP 8.0 se mi ztlumila hudba, řeklo to celý povel a muzika opět začala hrát. Ted hraje muzika a řekne to půl slova
- Slovník a hub hudba - to asi řešil každý.
- Telefonování - Nelze se připojit - problém přetrvává, nyní je nutné složitě vjíždět do menu "Nastavení SIM" a přepínat 2G/3G.
Jinak je všechno všechno ok a dávám palec hore :D
Taky se mi to dějě cca 1x týdně.
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Tak hlásím, že na Lumii 1520 je vyřešen problém s výdrží (ťuk ťuk). Po druhém hard resetu a vypínání Wi-Fi a BT, když je nepoužívám, zřejmě s kombinací povypínaných autoupdatů, inteligentní Wi-Fi a dalších nově zavedených věcí, které nepotřebuju, se baterie vybíjí podle předpokladů a za noc zmizne cca 5 - 7 %, což je odpovídající mému nastavení, synchronizacím a bylo to tak i před updatem.
Objevil se ale jiný problém. Občas mi nefunguje hardwarové zamykací tlačítko, nejde jím telefon odemčít ani zamčít. Při odemčení pomůže "double tap", při zamčení musím mačkat několikrát, nebo nechat zamčít automaticky po nastaveném čase. Někdo stejný problém? Vidím to ale na chybu softwarovou, nikoliv hardwarovou.
-Pavel-: To rozhození na 8bit se mi stávalo i před updatem, na Lumii 920. I po odemčení tlačítkem, i po dvojklepu. Po updatu se mi to ještě nestalo. Používám od začátku Náhled a zhruba od té doby to dělá, takže to taky vidím na Nokii.
P.S.: Kde je ta aktualizace hubu Hudba, co měla být včera?
Objevil se ale jiný problém. Občas mi nefunguje hardwarové zamykací tlačítko, nejde jím telefon odemčít ani zamčít. Při odemčení pomůže "double tap", při zamčení musím mačkat několikrát, nebo nechat zamčít automaticky po nastaveném čase. Někdo stejný problém? Vidím to ale na chybu softwarovou, nikoliv hardwarovou.
-Pavel-: To rozhození na 8bit se mi stávalo i před updatem, na Lumii 920. I po odemčení tlačítkem, i po dvojklepu. Po updatu se mi to ještě nestalo. Používám od začátku Náhled a zhruba od té doby to dělá, takže to taky vidím na Nokii.
P.S.: Kde je ta aktualizace hubu Hudba, co měla být včera?