WP 8.1 nefunční synchro kontaktů
Ahoj,
z neznámých důvodů mi nefunguje synchronizace kontaktů na WP 8.1 pro MS Account. Mám pouze pár kontaktů synchronizovaných a zbytek nic. Víc než polovina jich chybí. V nabídce účtu ani nemám checkbox na kontakty. Je tam jen Mail. U ostatních účtů je vše v pořádku. Řešil jste někdo něco podobného?
Díky
z neznámých důvodů mi nefunguje synchronizace kontaktů na WP 8.1 pro MS Account. Mám pouze pár kontaktů synchronizovaných a zbytek nic. Víc než polovina jich chybí. V nabídce účtu ani nemám checkbox na kontakty. Je tam jen Mail. U ostatních účtů je vše v pořádku. Řešil jste někdo něco podobného?
Díky
Měl jsem podobný problém. Týkalo se to spojení s FB ... natáhnutí fotek kontaktů atd. Myslím, že ani po ruční synchronizaci v nastavení - účty to nefungovalo. Musel jsem zapnout aplikaci Facebook a tam v nastavení synchronizovat ručně. Ale je možné, že kdybych to nechal nějakou hodinku sesynchronizovalo by se to samo. Pokud se tvůj problém týká natažení dat z FB, mohlo by toto pomoci.
Fakt to zabralo. Automatické synchronizace bych se asi nedočkal. Bylo to takhle asi dva dny, ačkoliv bylo propojení aktivní. Manuální synchro z FB aplikace pomohlo. Moc díky. Zvláštní je jen to, že to vyřešilo i kontakty, které nemají FB účet.
Je škoda, že MS takhle dělí dříve celistvou správu účtů a nemá v tom pořádek. Snad se zlepší s finální verzí
Je škoda, že MS takhle dělí dříve celistvou správu účtů a nemá v tom pořádek. Snad se zlepší s finální verzí
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nynejsi sestaveni WP8.1 Developer Preview je jiz finalni,stejne sestaveni ma i L930.
No dej bůh zdraví, když si vezmu, jak je to zabugované...
Pokud to tak skutečně bude, je pro me 8.1 velký fail. Porad doufám 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Co jsem ještě koukal na Windows Weekly, tak tam padlo, že kromě toho, že je toto RTM verze, tak ještě nějaké malé update v podobě bugfixů dostane jak systém tak výrobci, na telefon by se tedy mělo oficiálně dostat vše již odladěné.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
rovnaký problém mám aj ja..obrázky z FB nenatiahne samo, ale treba každý jeden kontakt rozbaliť ručne..
Zkus postup, který jsem popsal výše. Po jednom to je fakt pakárna
Mně i uživateli rokmat to očividně pomohlo.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
nejak som to prekukol..už to je všetko OK, ďakujem