Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Rozhodne,inteligentni wifi je zrout.Kolegum v praci jsem ho vypinal jak na 620 tak na 520,naopak me hlasi lepsi vydrz,nizsi urcite ne.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Oka dekuji vam obema vypnu jej protoze venku jedu stejne pres dat a uvidim zda se to zlepsi, doufam ze ano.
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
neviete niekto ci ma glance velky vplyv na baterku a ak ano tak kolko asi ? mam ho nastaveny na "nahlad" cize sa zjavi len ked pohnem rukou pred displejom
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jinak když už jsme u baterie, musím říci, že aplikace "sporič baterie" je perfektní, po rozkliknutí i detail co využívá app při provozu a co na pozadí + možnost vypnout ji na pozadí nebo jí naopak povolit i při zapnutém spořiči - takto by mělo vypadat s možností nastavení ve všech částech systémových apps.. Velmi pěkné.
K dotazu - záleží na nastavení, ale "náhled" na lumii 920 naprosto minimální.
K dotazu - záleží na nastavení, ale "náhled" na lumii 920 naprosto minimální.
- Cheetah007
- smartmaniak

Jo sporic baterie je propracovanej me bezi na pozadi jen messenger z doinstalovanych app jinak nic jo a je fajn zde na foru seznam nepratel pokud se pacle s nekym nemusis dej si ho tam a jeho prispevky neuvidis stejne tak te nekdo nebude otravovat sz me od jisteho cloveka pred casem prisla a ani jsem ji necetl proc taky letela okamzite pryc :D nevim nechci vedet ani me naprosto nezajima co mi to dotycny chtel jmeno psat nebudu ale my dva se zde nesneseme.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Xbox Game // update: Aplikace pro hry dostala update, nyní zpět zobrazuje kolekci her.
- Cheetah007
- smartmaniak

Me vadi "Fotky" chci aby to po spusteni ukazovalo alba tak jako driv ale at nastavim co chci nema to zadny vliv a stale to skoci na vsechno kde jsou jako prvni fotky z fotoaparatu.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

Cheetah007: To propojení tam prostě není.
- Cheetah007
- smartmaniak

Neni a zamrzi myslel jsem kdyz to prepnu na album a jen fotky shodim tlacitkem okna ze si to bude pak pamatovat ale nic takoveho snad to ve finalni verzi doladi.
- Cheetah007
- smartmaniak

Inteligentní wifi jsem vypnul telefon uspal asi za šest minut probudil a procenta pod ikonkou baterie po vysunuti roletky spadla z 95 na 93 data aktivní ale všechny app ukoncene nevím nezdá se ze by to nějak zabralo
- Cheetah007
- smartmaniak

Dotaz když telefon uspim wifi se vypne také nebi bezi porad? Některé founy mají v pokročilém nastavení niznost nechat ji zaplou nepretrzite tady jsem to nenašel.
Vyp intelugentniho wifi vůbec nepomihlo procenta doslova mizí před očima....telefon uspim po čtvrt hodině zapnu a dvě tři jsou dole... Je mozne ze by to tak zdimal messenger co je povolený jako úloha na pozadí v sporic baterie? zprávy mi teď ale nechodí....jeste muze bejt vadna baterka nevím.
Vyp intelugentniho wifi vůbec nepomihlo procenta doslova mizí před očima....telefon uspim po čtvrt hodině zapnu a dvě tři jsou dole... Je mozne ze by to tak zdimal messenger co je povolený jako úloha na pozadí v sporic baterie? zprávy mi teď ale nechodí....jeste muze bejt vadna baterka nevím.
-
mceza
Protože "některé telefony" = telefony bez WP 8.1Cheetah007 wrote:Dotaz když telefon uspim wifi se vypne také nebi bezi porad? Některé founy mají v pokročilém nastavení niznost nechat ji zaplou nepretrzite tady jsem to nenašel.
- Cheetah007
- smartmaniak

Mohl by někdo napsat jak je to s tou wifi? Dekuji me orijde ze je zapla stále i když je telefon uspany
- Cheetah007
- smartmaniak

Takže ta možnost je kde to najdu mě se to nepodařilo.
Jestli je tam někde v seznamu možnost - přehrávat přes složky, předpokládám, že část z vás již hlasovalaHonzaBRR wrote:Ad Music Hub. Joe Belfiore na twitteru postnul dva odkazy.
První je seznam toho, co se zlepší "rychlým" updatem přehrávače (přijde už 22.dubna), plus další vylepšení do budoucna.
Více zde.
Druhé je stránka s hlasováním pro tým XBox, co by jsme si přáli v přehrávači vylepšitKaždý má k dispozici 10 hlasů, tak koukejte hlasovat
![]()
![]()
Hlasování je zde.
Daniel Stiegler nemám ještě v L920 WP8.1, ač mě zkoumání baví. Bohužel musím mít telefon k použití, tzv. za každých okolností. Nějaké záseky, pády atp. by se mi nehodily.
Ty hodně věcí, co jsem si všiml, řešíš přes Cortanu. Také jsi evidentně pro anglické prostředí, protože Ti vyhovuje, čímž máš - samozřejmě - Cortanu dostupnou. Jenže mně přijde celkem divné, když ji další prostředí (třeba to české) nenabídne, tudíž ale uživatel ztrácí určitou část možností nastavení, které - jak jsem pochopil - jdou čistě jen přes Cortanu. Zvláštní přístup. Ne každý chce mít v mobilu angličtinu, důvody mohou být různé, nejenom neznalost tohoto jazyka. Proto bych řekl, že by měla být dostupná pro všechna podporovaná prostředí/jazykové mutace.
Můj příspěvek není ani výtka vůči Tobě, ani dotaz. Spíše si říkám, jak moc budou někteří regulérní uživatelé „potrestáni“ za to, že jsou z neanglicky mluvící země. Co všechno si nebudou moci nastavit.
Ta možnost se jmenuje WP8... už tě to tady někdo psalCheetah007 wrote:Takže ta možnost je kde to najdu mě se to nepodařilo.
To co jde přes Cortanu jde i vyřešit i pomocí lupy/bing. Třeba nastavení USB atd.MgX wrote:...Ty hodně věcí, co jsem si všiml, řešíš přes Cortanu. ....
Už má někdo postup na přidání slov do slovníku?
- Cheetah007
- smartmaniak

NJ u WP8 to bylo a že tady někdo něco psal jsem si všiml nicméně mě rady a názory toho někoho absolutně nezajímají nemam potřebu spoiler rozklikavat (nota bene to ani v tapatalk nejde) a za tu funkci fora jsem celkem vděčny tobě každopádně dekuji a další důvod se vrátit na WP8 coz zítra taky udělám.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

MgX: Já to chápu, ale bohužel tak je to s Windows Phone již od jejich puštění do světa tehdá ještě Windows Phone 7 Series. I když se Microsoft poměrně snažil přivést systém do různých zemí a myslím, že se mu to povedlo. Jsou zde stále služby a technologie, které zde nejsou jako třeba Xbox Music, Xbox Video, Bing Music, TellMe -> Cortana apod. Nevím jestli je to laxností nebo přílišnou náročností v některých případech hraje roli i právní legislativa. Ale mě to za ty roky donutilo převést vše pod anglický jazyk a na US local od Microsoft Account až po Xbox Live služby. Trochu to bolelo, ale za ta léta jsem si zvyknul a dneska bych se už nevracel.
Cheetah007: A tak s velkou slávou čekali na WINDOWS PHONE 8.1 DEVELOPER PREVIEW až nakonec pláčou že nejsou služby dokončeny...

Cheetah007: A tak s velkou slávou čekali na WINDOWS PHONE 8.1 DEVELOPER PREVIEW až nakonec pláčou že nejsou služby dokončeny...
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
Ad pridávanie do slovníka - podľa mňa sa to deje automaticky už keď sa dané slovo napíše raz alebo dvakrát. Používam v práci špecifické slová (niektoré nemal v slovníku ani WP8) a už mi ich slovník ponúka automaticky a nikde som ich ručne nepridával. A zdá sa mi, že sa učí rýchlejšie ako vo WP8, vo veľa slovách už nemusím používať diakritiku a systém slovo sám opraví, s diakritikou ho stačilo napísať raz.