Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
A jak je to s apps jako viber, skype, whatsapp, facebook messenger? Musi byt povoleny na pozadi aby fungovaly?
Samozřejmě, že musí.
Ptam se spis proto, ze na wp8 jsem nic povoleneho nemel a fungovalo to, tady uz to asi musi byt.
Tam to taky bylo. Akorát, že třeba Skype se tam nedal vypnout stejně jako další jiné aplikace
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
Prosím vás, je tohle na reklamaci, nebo mi to zamítnou s tím, že je to normálně způsobeno opotřebením?
Díky za odpověď od někoho zkušenějšího.
Přikládám foto, aby to bylo jasný.
Díky za odpověď od někoho zkušenějšího.
Přikládám foto, aby to bylo jasný.
- Attachments
-
- Asi setřená oleofobní vrstva, řekl bych...
- oleophobic_coating_off.jpg (114.63 KiB) Viewed 4125 times
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Tvle, to je čo ? :O
ty vole to jsi brousil smirglem ne?
-
crisp
- přispěvatel

Nevím o čem mluvíte, je to normálně nevyleštěnej zaprasenej displej, protože jinak by to nebylo vidět... jde o ten velkej flek uprostřed, což je nejspíš, jak, znova opakuju, zřejmě smazaná oleofobní vrstva... telefon jsem ničím nešmirgloval, nenosím ho ani v tašce ani nikde u hrubých materiálů, musí to být způsobeno prostě jen a pouze používáním...
-
mceza
Nemáš pravdu, když se například vypne WhatsAppu práce na pozadí, tak samozřejmě funguje dál. Zprávy se dají odesílat a přijímat. Notifikace chodí.Petulinek wrote:Samozřejmě, že musí.
Co už nebude fungovat, tak například odesílání věcí na pozadí (pošlu fotku a ještě než se odešle, tak vyskočím z aplikace a ona se douploaduje na pozadí), jejich stahování a podobně.
Samotná komunikace ale zůstane zachována.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano, je to poskozena oleofobni vstva, ktera se normalnim zpusobem neposkodi.Reklamace 50/50, za zkosuku nic nedas.crisp wrote:Nevím o čem mluvíte, je to normálně nevyleštěnej zaprasenej displej, protože jinak by to nebylo vidět... jde o ten velkej flek uprostřed, což je nejspíš, jak, znova opakuju, zřejmě smazaná oleofobní vrstva... telefon jsem ničím nešmirgloval, nenosím ho ani v tašce ani nikde u hrubých materiálů, musí to být způsobeno prostě jen a pouze používáním...
-
crisp
- přispěvatel

Cistim to hadrikem co mam z optiky na brejle... Je mi jasny, ze mi nebudete verit, ze jsem to ničím nebrousil ani s tím nic neprovadel, ale je to tak, proč bych vám tady kecal, bych normálně řekl, jsem d*b*l a vobrousil jsem si to tak a tak...ale fakt ne, bohužel mi to nejspíš neuveri ani panove z arvata...
Nebyl ten hadrik napuštěny nějakou srágorou na odmaštění brýlí [EYEGLASSES] (mi to nabídlo ve slovníku ikonku brýlí, tak zkouším co to zobrazí...)
Jsem podobně zlikvidoval displej na Radaru rozletěním Displexem na škrábance.
Jsem podobně zlikvidoval displej na Radaru rozletěním Displexem na škrábance.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Mě stačilo párkrát šáhnout na displej když jsem opravoval něco na autě a už tam mám nezničitelný flek taky. Když displej vyleštím, není vidět, ale po pár minutách používání vždy vyleze..
-
mceza
Já ji mám asi také pryč. Už mám objednaný "Fusso SmartPhone Fingerprint Oleophobic Coating Kit" tak snad to nezhorším :D
To jsem měl na 620, vyleštit šel, ale během chvilky byl zpět. V Cellnetu vyměnily dotyk v záruce...
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Když něco leštím, tak to beru jedině Tempem. Na autě to sice jen trochu odstraní takové ty "dámské škrábance" pod klikou, ale ten zbytek - vodní chlazení na GPU, mince, nažloutlé plasty, přičmoudlá trouba - tak tam funguje na jedničku 
-
crisp
- přispěvatel

Napuštěnej určitě ničím nebyl ten hadřík, říkám si spíš, jestli to nemůže být tím, že se mi dost potí ruce, třeba mám agresivní pot :D nevím, ale nakonec jak je vidět z obrázku, tak je to pryč přesně tam, kde nejvíc displej využívám... hadříkem ho ale čistím celý, takže kdyby byl problém v čištění, nebyla by ta oblast takhle přesná (ve smyslu práce s telefonem) ale bylo by to zničený třeba i na okraji někde...
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
a po jake dobe pouzivani se ti to "povedlo"?
-
crisp
- přispěvatel

No asi po dvou mesicich už to bylo trosku znát na místech kam často ťukám a pak se to postupně rozlejzalo víc a víc, teď je to rok, co ten telefon mam... Slo to fakt rychle... Nevěnoval jsem tomu az takovou pozornost, ale teď už ne to vázne vadí....prsty drhnou a je to magnet na spinu a všecko.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja mel L920 také rok a nic nebylo znat, ani naznak.Navic delam zamestnani, kde mam vesmes porad spinave ruce.