Už jen kvůli třeba LTE. Ale s tím voláním nevím nevím jestli by to SIM mohla ovlivňovat.
Páni takhle dlouho mi snad ani SIMka nevydržela

Ať už to je ve skutečnosti jak chce, tou větou si přece odporují. Jestli má SIM karta vliv na signál, tak přece kvalita hovoru je ovlivněna mimo jiné kvalitou signálu... :Dcrisp wrote:Byl jsem v O2 a tam na mě koukali jak na blázna, že kvalita hovorů se sim-kartou nesouvisí, že ta má vliv jen na signál

Ale to myslíš asi případ, kdy máš telefon s LTE a využíváš ho aktivně ne?jiri.ag wrote:Ahoj, pokud nutně nepotřebuješ LTE, nech si starou SIM. Od té doby, co jsem si ji nechal kvůli LTE vyměnit, tak cca 10x denně nemůžu volat a i když mám plný signál, na mobilu se mi objeví hláška "Nelze se připojit. Zkontrolujte mobilní signál a volané číslo a zkuste zavolat později". Poprvé se mi to stalo ještě ten samý den, co jsem si SIM vyměnil a docela mě to štve

crisp wrote:Ale to myslíš asi případ, kdy máš telefon s LTE a využíváš ho aktivně ne?jiri.ag wrote:Ahoj, pokud nutně nepotřebuješ LTE, nech si starou SIM. Od té doby, co jsem si ji nechal kvůli LTE vyměnit, tak cca 10x denně nemůžu volat a i když mám plný signál, na mobilu se mi objeví hláška "Nelze se připojit. Zkontrolujte mobilní signál a volané číslo a zkuste zavolat později". Poprvé se mi to stalo ještě ten samý den, co jsem si SIM vyměnil a docela mě to štve

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest