Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- jkubovic
- častý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,
Ahojte, neviete ako je to teraz na WP 8.1 s podporou titulkov pri prehrávaní videa? Treba nejaký konkrétny formát?
Vďaka
Vďaka
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Defaultní video přehrávač nabízí možnost zapnout titulky a dále upravovat podobu jejich zobrazení ve videu. Detailněji jsem to ale nezkoumal.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Scaladek: Jak vyvolat Bing Vision pomocí Cortany nevím, ale hudba se dá vyhledat "What song is playing?". Každopádně ale to stále nevysvětlilo, proč mi tam chybí tlačítko v Cortaně vpravo nahoře, nalevo od menu. Když se podívám na screenshoty online, je tam.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
vi nekdo, jak nastavit vychozi zvuk pro oznameni (napr. SMS)? v Nastaveni - Vyzvaneci tony + zvuky mam na vyber jen vyber vyzvaneciho tonu, dale pak pod "spravovat zvuky aplikaci" je nastaveni primo pro kazdou aplikaci, kde mam ale vsude nastaveno "vychozi". tak by me zajimalo, jak ten vychozi pripadne zmenit...
vim urcite ze ve WP8 to bylo prave hned v Nastaveni - Vyzvaneci tony...
vim urcite ze ve WP8 to bylo prave hned v Nastaveni - Vyzvaneci tony...
K těm nefungujícím budíkům. Pokud si nastavím nový budík (ať pomocí Cortany nebo manuálně) tak je vše OK, ale pokud bych spoléhal na budíky, které jsem měl nastavené před aktualizací tak ty mě nevzbudí. Takže všem kterým nezvoní budíky tak řešení je jednoduché, nastavit je znovu.
"Xbox Music is pretty terrible on Windows Phone 8.1, but an update is near". Joe tweetol, ze nas caka vela fixov
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Mno přeci jen jsme ve stavu developer preivew. Bylo by pěkné, kdyby ve všech aplikací byla možnost feedbacku jako na Windows 8 Consumer Preview.
Však taky je,třeba u Games ve Storu se feedback nechá normálně nechat,je otázkou,zda se s ním někdo bude zabývat.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Mě budík funguje a je nastaven z předchozí verze systému.
Co se titulků týká zkouším klasické SRTna AVI a nefunguje, přehrávač neumožní volbu zapnout titulky.
MKV s integrovanými titulkami nevidí přehrávač vůbec, nepodporuje systém, už při kopírování jsem byl upozorněn.
Tak nevím k čemu tam ta funkce je
možné jedině nějaké MP4 s integrovanými titulkami, ale nemám žádné co bych vyzkoušel.
Co se titulků týká zkouším klasické SRTna AVI a nefunguje, přehrávač neumožní volbu zapnout titulky.
MKV s integrovanými titulkami nevidí přehrávač vůbec, nepodporuje systém, už při kopírování jsem byl upozorněn.
Tak nevím k čemu tam ta funkce je
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Jo, tak tu notičku tam taky nemám...tslany wrote:Scaladek: Jak vyvolat Bing Vision pomocí Cortany nevím, ale hudba se dá vyhledat "What song is playing?". Každopádně ale to stále nevysvětlilo, proč mi tam chybí tlačítko v Cortaně vpravo nahoře, nalevo od menu. Když se podívám na screenshoty online, je tam.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Scaladek:
Bing Vision je v aplikaci pro focení, nikde jinde jsem ho nenašel.
Bing Music mám v Cortaně, je zapotřebí mít všechno nastaveno pro US local, jestli máte... pak se něco muselo změnit a jediné co na to bude platit je US Microsoft account.
Bing Vision je v aplikaci pro focení, nikde jinde jsem ho nenašel.
Bing Music mám v Cortaně, je zapotřebí mít všechno nastaveno pro US local, jestli máte... pak se něco muselo změnit a jediné co na to bude platit je US Microsoft account.
Tak po hard resetu telefonu se zachovává i rozmístění aplikací na ploše. Záloha byla provedena z WP 8.1
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zbytečné se tím zabývat, když existuje vynikající moliplayer pro. Přehraje všechny možné formáty, umí titulky, umožňuje nahrávat videa do telefonu bezdratově atd..jkubovic wrote:Ahojte, neviete ako je to teraz na WP 8.1 s podporou titulkov pri prehrávaní videa? Treba nejaký konkrétny formát?
Vďaka
Game hub, uz funguje?? Vraj niekomu uz nabehoval nejaky fix..
Neviete ako je to so Sports tracker, mam verziu 1.0.1.10 a neviem ju v Store vyhladat, najde mi Sports tracker kde pise, ze Update 1.0.1.10 is available a v moznostiach mam "instalovat", pritom pise, ze aplikaciu uz vlastnim
-
mokashi
vlatnis,ale nemas nainstalovanou,takze nainstaluj.Jak proste.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jak to u WP8.1 na lumiích s tou chybou kdy se nedá dovolat? Jde mi o to, jestli si mám vyměnit starou SIM za LTE, která údajně tyto problémy způsobuje..
fuh, vies co nevsimol som si to, ale tak mne to robilo raz za 6-7 dni, takze no
Pochybuji, že by update OS měl vliv na zmršené BTSky versus SIMka, to spíš třeba nová verze Síť+ ze včera...
Inac, ten Game Hub teda nemate fixnuty ??