Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Hele tohle mi vadí taky a ať to nastavil jak chci stále je to takhle.mimonaut wrote:Nenapadlo tě podívat se v galerii do nastavení?godzilak wrote: Ale vyloženě mi vadí v galerii to seskupování podle nabídky měsící (datumů), který tam vyloženě překáží a tako to že když chce člověk jen fotky z mobilu musí se přeovat do záložky alba, kde opět musí vybírat další záložkuZrovna tohle řazení jde totiž vypnout
Tak WP 8.1 super
Rychlejší, plynulejší a spousta nových funkcí...
Dají se ukládat i mapy na kartu? V nastavení jsem našel možnost pro aplikace, ale pro mapy nevidím??
Dají se ukládat i mapy na kartu? V nastavení jsem našel možnost pro aplikace, ale pro mapy nevidím??
Myslim, ze mapy to hadze automaticky na pamatovku
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak jsem po včerejším update udělal na l920 hard reset - tak nějak pro jistotu a U VŠECH NOKIA APLIKACÍ (drive, glance, mapy...) mi to při obnově ukazuje (!) tato aplikace již není k dispozicil, odeberte její dlaždici z plochy. KRUCINÁL CO TO JE? !!!
Taky jsem dělal HR na L920 a tenhle problém nemám, normálně mi je to aktualizovalo
-
Eli.Wallace
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S9 One UI Beta, Galaxy S10
Normálně stačí tyto aplikace najít ve Store a znovu je stáhnout.Potom to jede naprosto normálně.mimonaut wrote:Tak jsem po včerejším update udělal na l920 hard reset - tak nějak pro jistotu a U VŠECH NOKIA APLIKACÍ (drive, glance, mapy...) mi to při obnově ukazuje (!) tato aplikace již není k dispozicil, odeberte její dlaždici z plochy. KRUCINÁL CO TO JE? !!!
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Už to tu padlo ve výsuvné notif. Listě mi citelně chybi přepínač dat především a dalšího třeba gps profily atd. stále ze zvyku posouvám po liště prstem do strany zda se další neobjeví
-
baschiscoo
- nováček

- Zařízení: Lumia 920 white
Zdravim, mne akosi zmizli uplne vsetky kontakty, zoznam hovorov mi po update ostal, ale mam v nom len cisla, ziadne kontakty. Prisiel som o ne nadobro alebo, ak som si zalohoval vsetky nastavenia, viem ich odniekial obnovit ?
edit: teraz som prvykrat po update vytocil cislo a priradilo mi k nemu kontakt ktory ho predtym mal priradeny, ale takto by som musel vytocit vsetky cisla, ktore mam v historii a aj tak tam urcite niesu vsetky kontakty...nerozumiem akosi tejto chybe, stretol sa s tym este niekto ?
Dakujem za odpoved
edit: teraz som prvykrat po update vytocil cislo a priradilo mi k nemu kontakt ktory ho predtym mal priradeny, ale takto by som musel vytocit vsetky cisla, ktore mam v historii a aj tak tam urcite niesu vsetky kontakty...nerozumiem akosi tejto chybe, stretol sa s tym este niekto ?
Dakujem za odpoved
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zkus restart..
-
baschiscoo
- nováček

Skusil som restart aj soft reset ale nepomohlo nic :/
Zkus Nastavení ... e-mail + účty ... Účet microsoft a podržet na něm prst a potom synchronizovat. Třeba se to chytne.
Ten XMusic, dostane update..
https://twitter.com/joebelfiore/status/ ... 3215802368" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wpcentral.com/xbox-music-awf ... pdate-near" onclick="window.open(this.href);return false;
Skor by mal dostat rework !
https://twitter.com/joebelfiore/status/ ... 3215802368" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wpcentral.com/xbox-music-awf ... pdate-near" onclick="window.open(this.href);return false;
baschiscoo: Budeš je mít zálohované v Outlooku.
Synchronizovat by se to mělo dát např. přes Lidé-> ...-> nastavení-> filtrovat seznam kontaktů-> zaškrtnout Outlook (nebo pod aliasem Hotmail a pod.).
Synchronizovat by se to mělo dát např. přes Lidé-> ...-> nastavení-> filtrovat seznam kontaktů-> zaškrtnout Outlook (nebo pod aliasem Hotmail a pod.).
-
baschiscoo
- nováček

Stale nic nepomaha. Ak som zalohoval aplikacie + nastavenia este pred updatom, su v tom zalohovani zahrnute aj kontakty ? Plus som nasiel vsetky kontakty aj na googli ale tam permanentne dostavam error ak mam zapnute synchronizovanie aj kontaktov, idemi synchronizovat len maily. Mate este nejaku radu co by sa dalo vyuzit ?
Dakujem
Dakujem
Už jsem to také četl, je to beta neodladěná pro WP 8.1CageJ wrote:Ten XMusic, dostane update..
mne ukazuje interpreta yep, nacita to samo.. napr. neviem ako ste tie Huby dnes aktualizovali, ja som si nevsimol nic :D
ale ked nefunguje Game Hub, radsej ani nechcem :D..
Co sa tyka VPN a protokolov, nebal by som sa, do vydania sa pridaju..
ale ked nefunguje Game Hub, radsej ani nechcem :D..
Co sa tyka VPN a protokolov, nebal by som sa, do vydania sa pridaju..
-
baschiscoo
- nováček

bohuzial ani odtial to nenacita ziadne kontakty, ostava len google asi ale tam blbne synchronizacia alebo mozno hard reset ale tam si niesom isty ci su v zalohe aj kontakty ak by som dal obn ovit nastavenia + aplikacie, alebo neviem co uz potom, som strateny trochaHonzaBRR wrote:baschiscoo: Budeš je mít zálohované v Outlooku.
Mimichodem, nevíte, co znamená Vlastněno u aplikací ve Store? Nainstalovány je nemám.
ze si to uz mal naistalovane
Ocenujem to, ze uz netreba na kupenu appku klikat opat ''kupit'
Ocenujem to, ze uz netreba na kupenu appku klikat opat ''kupit'
Treba CISTY HARD RESET.. Ja som zrobil takto (ziadna obnova), cez pusher aktualizoval a vsetko slape na takmer 100%... WP8.1 ma dane aplikacie ine. Pri hard resete idu samozrejme uplne prec.mimonaut wrote:Tak jsem po včerejším update udělal na l920 hard reset - tak nějak pro jistotu a U VŠECH NOKIA APLIKACÍ (drive, glance, mapy...) mi to při obnově ukazuje (!) tato aplikace již není k dispozicil, odeberte její dlaždici z plochy. KRUCINÁL CO TO JE? !!!