Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ale ano,je jasne ze vsude problém není, ale stejne tak všude není dobry signal a tam L1520 selhava.
Vsude jsem nemel problém, ale pak clovek jede do odlehlejsich mist a tam je horsi citlivost proste znat.
Vsude jsem nemel problém, ale pak clovek jede do odlehlejsich mist a tam je horsi citlivost proste znat.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Nepociťuju žádné problémy se signálem, naopak na L920 jsem si jich dost užil. Liberec 
Presne, nedela to vsude jen tam kde je horsi signal, a to volam pres hendsfre abych tomu nestinil aby byl signal a stejne tam kde moc signal neni tak to kolisa a pada
-
htcjirka
- smartmaniak

Protože nejsi v oblasti s horsim pokrytim daného operatora.maxxz wrote:Nepociťuju žádné problémy se signálem, naopak na L920 jsem si jich dost užil. Liberec
nejlepsi byla N8
Pozdravujem, mám na vás otázku a nechcem zakladať nové vlákno iba pre seba. Rozhodujem sa medzi Nokiou Lumiou 1020 a 1520. Niekedy okolo leta. Budú padať ceny príchodom NL 930.
Klady 1020 - fotoaparát - nie je o čom.
Zápory - (smiešne), nie je v červenej, a neskutočne ma láka ten gigantický veľký displej 1520. Ale tie farby sú... prosto nie, a krity som nikdy nemusel. Maximálne som si nalepil fóliu na displej a bolo.
Klady 1520 (je to prosto tak) červená, gigantický displej, novší typ, prekrásne spracovanie.
Zápory - Nižšie rozlíšenie fotoaparátu, možno potreba chvíľu si zvykať na veľkosť.
Môže to pôsobiť poriadne komicky ale je to tak. Tieto veci mi dokonale zamiešali poradie. Inak, technické detaily som si porovnal, takže viem na čom som. Poradíte? Alebo si mám kúpiť 1520 a nejakú zrkadlovku?
Klady 1020 - fotoaparát - nie je o čom.
Zápory - (smiešne), nie je v červenej, a neskutočne ma láka ten gigantický veľký displej 1520. Ale tie farby sú... prosto nie, a krity som nikdy nemusel. Maximálne som si nalepil fóliu na displej a bolo.
Klady 1520 (je to prosto tak) červená, gigantický displej, novší typ, prekrásne spracovanie.
Zápory - Nižšie rozlíšenie fotoaparátu, možno potreba chvíľu si zvykať na veľkosť.
Môže to pôsobiť poriadne komicky ale je to tak. Tieto veci mi dokonale zamiešali poradie. Inak, technické detaily som si porovnal, takže viem na čom som. Poradíte? Alebo si mám kúpiť 1520 a nejakú zrkadlovku?
Mne přijdou fotky z 1520 naprosto v pohodě. Pokud chces delat Profi fotky,stejně je s mobilem nikdy neuděláš. Pokud ti nevadí limity velikosti telefonu (já např. do dneska nenasel místo v aute,kam ho položit), tak jednoznačně 1520...je SUUUPEEER
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne tak, jediny limit je jeji velikost.Bud ti padne do ruky anebo ne.
Jinak fotky L1520 jsou v phode, ale stále hodne jinde nez z 1020, která me v mnoha situacích nahradi klasicky fotoaparat.
Jinak fotky L1520 jsou v phode, ale stále hodne jinde nez z 1020, která me v mnoha situacích nahradi klasicky fotoaparat.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
K vydrži asi takto[img]http://img.tapatalk.com/d/14/04/14/erevubab.png[/img]
Nejde mi o profi fotky, tak dobrý nie som. Ale ide mi o maximálnu kvalitu fotiek ktoré by som bol schopný spraviť na cestách a podobne. V podstate to má nahradiť môj prastarý fotoaparát, ale tak aby bol čo najlepší. Ale zas tá farba a veľkosť. Ok, vďaka, nejak sa už zariadim.vykouk wrote:Mne přijdou fotky z 1520 naprosto v pohodě. Pokud chces delat Profi fotky,stejně je s mobilem nikdy neuděláš. Pokud ti nevadí limity velikosti telefonu (já např. do dneska nenasel místo v aute,kam ho položit), tak jednoznačně 1520...je SUUUPEEER
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
OT: chtěl bych si koupit do L1520 micro SDHC kartu, jaké máte zkušenosti s výrobci a typy, aby fungovaly korektně, velikost 32GB, díky
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Já jsem kupoval nejdřív nějaký Samsung (?) class 10, ale po zkušenostech sekání ukládání fullHD videa, které se sekalo jako prase, jsem byl nucen po přečtení WPCentral fóra zskupit SanDisk Extreme, sice SD karta stála skoro 3 tis., ale bez problému...
-
Ujko
- častý přispěvatel

no tak karta, která pojede bez problémů, by byla super, ale dávat za ni 3.tis to ne, to je moc, jinak díky
za info
za info
Zdravím,pořídil jsem Nokii 1520 a objevil se první problém,nezobrazují a neotvírají se mi žádné přílohy v mailu ani PDF,nemáte někdo radu co s tím dělat?
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Jeremy72: Nebylo by možné pořídit screenshot? Systém by měl nějakou akci udělat.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jeremy72 - příloha se musí napřed stáhnout, čehož docílíš ťuknutím na její místo v mailu kde je vyznačená. Po stažení dalším ťuknutím přílohu otevřeš. Pakliže je to pdf, musíš si ještě stáhnout pdf reader.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

Ujko - já kupoval kartu v kapacitě 64 GB, a natáčení videa je pro mě důležité, takže jsem tu cenu musel dát... Je to zhruba dvojnásobek té původní, která byla, jak teď koukám, taky SanDisk, ale Ultra a ta sekala fullHD video, prostě nestíhala... Teď mám teda DanDisk Extreme Plus, rychlost prý až 80 MB/s... s tou problém není...
-
Ujko
- častý přispěvatel

já ti věřím a nic proti tomu nemám, ale takovou částku nemíním dát za kartu do telefonu, ty to možná
využiješ, ale já až tolik videí nedělám, tak je hodím radši do telefonu a ostatní věci na kartu
využiješ, ale já až tolik videí nedělám, tak je hodím radši do telefonu a ostatní věci na kartu
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

Jasně, já jenom říkám, proč jsem naopak byl ochotný zaplatit tolik... Ale psal jsem to i pro ostatní, aby byl přehled, do čeho má cenu investovat a do čeho ne... Nakonec měbto vyšlo stejně dráž, když mi teď ta Ultra karta leží v šuplíku...
tato fíčura funguje na front panel a nabija aj iphone a aj lumiu 925, staru N8 nenabijaCageJ wrote:Jo pak jsem ještě stáhl utilitu k deskám Gigabyte usb chrging a ta měla navýšit asi dodávaný proud do USB pro nabíjení zař.,ale z předního USB vyvedeném z desky jsem nic nezpozoroval tak šel pryč.
Vybíjení mám v klidu 3,75%,u hry nebo streamu videa do PC je to 20-35% za hodinu.
To ide asi len na iPhony... a keby nie, iba na niektore zadne porty.. do prednych asi ne ..