Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nemohu potvrdit, systém je rozhodne a vyrazne rychlejsi.
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
ja mám problém len s baterkou...za 1 hodinu je dole na 75 %....obchod pôjde, takže kľud, chce to len doladiť... 
Ahoj, jde vám nastavit jako PRIMÁRNÍ jazyk telefonu - English (US)? Chtěl bych vyzkoušet Cortanu, ale nějak to nejde. Nastavit můžu English (UK), ale ta Cortanu neumí.
EDIT: Mám HTC 8X
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Na jakem HW jak jsem psal? ona 520 obcas taky zpomali ale jen pri spousteni app tretich stran, vty tecky tam chvili bezi no....je moznost nahrat update za pomoci programu i pres kabel? store pojede kdo vi kdy.....takhle mam 520ku jako kdyz jsem jhi vybalil a navic bez app. to trosliu nastve
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Je jednoznačně rychlejší diky novým animacim. Budeme muset cekat na aktualizace aplikací a takový ten final touch od výrobců.
Zamykací obrazovka a jejich změna vyjdou samostatně zřejmě v době vydání ofiko updatu.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

-Pavel- wrote:Teď koukám na novinky a vidím novinky v zamykací obrazovce, kde jsou ty efekty odemykání atd ... nebo jsem něco přehlédl ?
Témata budou uvolněny později v separatní aplikaci. Řekl Joe Belfiore
- Cheetah007
- smartmaniak

Diky cekam jen kdy zprovozni store...je sice vecer ale v redmondu snad odpoledne redmonde mame problem vite to?HonzaBRR wrote:Rychlost se mi zdá lepšíCheetah007 wrote:Jak hodnotite rychlost na dualcore lumiich s 512MB lepsi horsi stejna?
No pokud je store pretizeny to update radeji necham na jindy jina moznost tam pak dostat aplikace neni a pokud je stahnu do pc stejne to tam pres nej bude jeste kontrolovatSystém dostal animace z Windows 8 a i to přispívá k pocitu zrychlení. A rychlost u IE je markantně lepší.
- Cheetah007
- smartmaniak

Store stale nejede....kaslu na to kolik ze ten update celkem OTA ma? zkusim to zejtra v praci ores data zatim mam FUP Full tedy 200MB
Pocitaj okolo 350MB
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
tak ja mam 925ku a zda sa mi to byt rozhodne rychlejsie
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Co mi hlava nebere je to samé co psal Tom Warren na twitteru. Proč na Fullhd displeji Lumia Icon(potažmo tedy i L930) není taktéž 5 přepínačů jako má L1520? Trošku nedomyšlené.
http://pbs.twimg.com/media/BlNAg6gCEAEKQa2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pbs.twimg.com/media/BlNAg6gCEAEKQa2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Přiznám se, že pokud zůstanou hry i v rámci aplikací, tak mě to bude opravdu štvát. To rozdělení se mi hodně líbí a myslím, že přispívá k přehlednosti. Přijal bych ale, aby v rámci sekce Hry se dalo vyhledávat přes písmena, stejně jako v aplikacích.Petulinek wrote:U WP byly hry jen v Games Hub, tady mně to taky přijde dost nešikovné
Tak psalo se tu, že se jedná o finální verzi. Tudíž si každý běžný uživatel dovolí myslet, že verze je finální - tedy konečná.langpi999 wrote:přesně tak ... ještě jsem neinstaloval..to si radši ten měsíc počkám... samozřejmě že se to ještě všechno bude ladit... kdo si myslí že je to finální verze je naivka... todle je prostě verze pro vývojáře kde tolik nejde o tu odladěnost... ta přijde až s oficiálníma wp8.1 todle je verze pro developery
Jinak jste přetížili STORE i pro nás, co zatím s WP8.1 nešílejí. BANy na vás!
Odpovím si sám. Telefony HTC 8X a 8S, které nejsou určeny pro Americký trh, neumí English (US), takže kdoví, jestli se HTCéčkaři nějaký Cortany vůbec dočkají.Jirkass wrote:Ahoj, jde vám nastavit jako PRIMÁRNÍ jazyk telefonu - English (US)? Chtěl bych vyzkoušet Cortanu, ale nějak to nejde. Nastavit můžu English (UK), ale ta Cortanu neumí.
Je nejaka šance že dají zpět kobaltove modrou místo vyblite modre? Ikdyž si nastavim pozadi se svoji modrou, tak třeba meteoservis si prebira modrou z systému a pak to nevypadá nejlíp.
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
to ze to je fullhd na to nema zadny vplyv, ide o palce, 930tka je 5 palcovy, 1520tka 6 palcovymaxxz wrote:Co mi hlava nebere je to samé co psal Tom Warren na twitteru. Proč na Fullhd displeji Lumia Icon(potažmo tedy i L930) není taktéž 5 přepínačů jako má L1520? Trošku nedomyšlené.
- Cheetah007
- smartmaniak

Dik pockam na doma pres wifi co me ale srtve ze ted ze store nestahnu zhola nic...aspon ze chodi hotmail a muzu synch kontakty poznamky onedrive a dalsi....co jim to tak dlouho trva takova firma a nezvladaji posilit servery? holt moloch tezkopadny cemu se divim nomyscho wrote:Pocitaj okolo 350MB
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Ano, veř mi, že vím o rozdílu v uhloprickach. Jen mi to přijde zarážející, rozlišení samozřejmě je taktéž rozhodující a na 5" s 1080p displejem se určitě v klidu vejde 5 přepínačů.
Koukám, že IE se naučil gesta na zpět (táhnutní prstu doleva), vpřed (doprava) a z režimu čtení do normálního zobrazení taky gesto zpět (nemusí se zmáčknout šipka). Umí ještě víc gest?