Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
nejde mi přihlásit do obchodu, píše to chyba kod chyby 805a01f7 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Store je mrtvý :D ten nápor na něj dneska musel být abnormální. Ani se moc nedivím :D
Mne se zda ze zmiznula carka na klavesnici vedle mezerniku, nebo nebyla tam ani predtim? 
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
vtedy na to miesto stacilo tuknut a zobrazilo sa to, ale to je jedno...Radeczek wrote:5) Čekal jsem, že to bude skryté jako u WP8. Tohle moc pěkně nepůsobí.
A jak bys to zobrazil, když je tam not. lišta?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Kdybyste jen sobecky nepsali, ale i pročítali tu diskusi co uplynula, dozvěděli byste se, že je store přetížený a momentálně nefunguje.
Pleteš jablka a hrušky. Já jsem za oddělenou hlasitost rád, ale proč MS musí být za každou cenu jiný a nemůže to udělat stejně jako na jiných platformách, kde jde všechno ztlumit jediným tlačítkem?Paffka wrote:Omlouvám se, musíš kliknout jednou navíc....BOŽE
Pokud je to taková programová banalita, předvěď své umění a vytvoř aplikaci. Jistě ji hodně zájemců uvítá....
Obhajuji pouze to, že se jedná o develop verzi, kterou si nainstaluje x "rádobyvývojářů" a místo hledání funkcí v novém systému je raději hned vše špatné... Nejdříve spousta z "Vás" křičela po oddělení hlasitostí a teď když ji máme, je to opět špatně, protože se musí zvlášť i ztlumovat. Zajímavé...Takhle si obhajuješ hodně věcí?
Proč to dělat jednoduše, když to jde udělat...
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
tslany: Mám Windows Phone 8.1 na vše třech :D
jinak jsem měl něco jako BOSD na Lumia 1520 :D tak jsem udělal hardreset a pak se to začalo aktualizovat.
Jo no integrace v people hubu nějak zmizela :/, ale tak zase zle to nevypadá @Zawe.
Taky co jsem koukal ve virtuální mašině kterou jsem měl s jiným sestavení, tak zmizeli některé funkce. Jako třeba u WiFi, která se mohla sama zapnout po určitém časovém intervalu.
jinak jsem měl něco jako BOSD na Lumia 1520 :D tak jsem udělal hardreset a pak se to začalo aktualizovat.
Jo no integrace v people hubu nějak zmizela :/, ale tak zase zle to nevypadá @Zawe.
Taky co jsem koukal ve virtuální mašině kterou jsem měl s jiným sestavení, tak zmizeli některé funkce. Jako třeba u WiFi, která se mohla sama zapnout po určitém časovém intervalu.
Zapnutie Wi-fi po urcitom intervale ide aj tu
me jde o to aby se wifi zase po nejake dobe neodpojovala. No neco pridali, neco ubrali, tak si musime zvyknout 
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

myscho: Fakt? já to u sebe nevidím...
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Vždyť to jde jedním tlačítkem, dokonce POUZE jedním a je to rychlejší než rozbalování nabídek.. Stiskni a podrž na jednu sekundu volume down a jsi na vibracích..lubofm wrote:Pleteš jablka a hrušky. Já jsem za oddělenou hlasitost rád, ale proč MS musí být za každou cenu jiný a nemůže to udělat stejně jako na jiných platformách, kde jde všechno ztlumit jediným tlačítkem?
To, že to není jak by sis představoval nutně neznamená, že je to špatně
"Vždyť to jde jedním tlačítkem, dokonce POUZE jedním a je to rychlejší než rozbalování nabídek..."
tak tohle určitě není totéž, jako tlačítko MUTE
tak tohle určitě není totéž, jako tlačítko MUTE
Daniel Stiegler: hej, ja mam v nastaveniach wifi moznost "znovu zapnut wi-fi" a tam manualne, resp. o hodinu, o 4 alebo o den
Daniel Stiegler: vypni si wifi a pak budes mit, kdy se ti zase zapne
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Nezenes se za funkci? Koho zajimaji tyhle reci mas ke vsemu poznamky prispevek nahlasujimceza wrote:Kluci to by stačilo. Není potřeba 300 komentářů "je to tam, stahuji"
Doporucuji upravit nazev tematu WP8.1 pro DEV je venku!
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

Zawe: Děkuji, to nějak v té Virtuální Mašině bylo jinak :D.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
wifi musi byt vypla...Daniel Stiegler wrote:myscho: Fakt? já to u sebe nevidím...
a jak se pak jednoduse vratim na puvodni hlasitost? nelze... proste tam jeste vedle moznosti zapnuti/vypnuti vibraci mohla byt moznost vypnout vse komplet...mimonaut wrote:Stiskni a podrž na jednu sekundu volume down a jsi na vibracích...
a aby toho nebylo malo, tak nastaveni 2G/3G soupli do dalsiho submenu, no zatim jsem spise zklaman, tech opravdu uzitecnych novinek zas tak moc neni. necham tomu vic casu...
-
atomickiller
- nováček

- Zařízení: Lumia 925
Zdravim, máte i někdo jiný problem s integrací Facebooku? Nějak mi tam chybi možnost ve zprávách přepínat mezi sms a facebook chatem. Jde mi jen o to jestli to dělá více lidem nebo mám hledat příčinu u mě.
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
to som jediny kto si vsimol ze zmizli "ulohy na pozadi?" ci to je koli tomu novemu systemu fungovania appiek?
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Hlasitost uz neni jednoducha ale oddelena pamatuji si lumie tu ktera byla nastavena pred vyp/zap ci restartem?