Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Mám nainstalováno, nicméně jsem z některých věcí zklamaný. autom. jas displeje je jasnější při světle než bylo dřív, velké mínus a je jiná modrá barva, je světlejší odstín, a to mi nevyhovuje, málo to ztmavuje L820, špatný. player se dlouho načítá, seká se a opět nelze posouvat posuvníkem skladbu!!! na hledání ve složkách můžeme zapomenout. jsou to ignoranti. nastavení playeru žádné. proč když mám zamknutý otáčení displeje, mi to píše, že je zapnutý? Proč nenechají být to, co funguje? přecházím na android. tenhle systém bude můj druhořadý. 
vrrr, kde je Wi-Fi nastavenie ?? kedy sa ma WIFI zapnut? ?? :O Mne to normalne zmizlo..
po zhasnuti obrazovky, minutas atd.
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
Tak nainstalujete si Developer Preview a divíte se, že ne všechno je úplně doladěné? To já se divím vám...
Tak schválně, kolik z vás je vývojářů...?
Tak schválně, kolik z vás je vývojářů...?
přesně tak ... ještě jsem neinstaloval..to si radši ten měsíc počkám... samozřejmě že se to ještě všechno bude ladit... kdo si myslí že je to finální verze je naivka... todle je prostě verze pro vývojáře kde tolik nejde o tu odladěnost... ta přijde až s oficiálníma wp8.1 todle je verze pro developery 
Já ten MS nepochopím. Ovládání hlasitosti bude u WP asi věčný boj.
Ve WP8.0 když jsem chtěl mít od telefonu klid, jsem aktivoval tichý režim a byl klid. Ručně jsem musel ovládat vibrace, což mě štvalo. Teďka jsem tichý režim nikde nenašel, musím ručně ztlumit zvuky vyzvánění, ručně ztlumit zvuky aplikací a ručně vypnout vibrace. To má být jako zlepšení?
Nebo byl tichý režim jen doplněk od Nokie?
Dále, klávesnice je pořád stejně hrozná. Na 4" telefonu opravdu háček, čárka a kroužkované ů tak akorát překáží. Diakritiku má snad doplňovat sám slovník a není k tomu potřeba samotné klávesy. Tohle jsem doufal, že se v 8.1 změní a nic.
Je toho více, co mě zklamalo. Argumenty, že to není finální neberu. Je to RTM, verze určená výrobcům, aby to zapracovali do zařízení. Tohle není beta ani RC aby se ještě muselo něco ladit.
Ve WP8.0 když jsem chtěl mít od telefonu klid, jsem aktivoval tichý režim a byl klid. Ručně jsem musel ovládat vibrace, což mě štvalo. Teďka jsem tichý režim nikde nenašel, musím ručně ztlumit zvuky vyzvánění, ručně ztlumit zvuky aplikací a ručně vypnout vibrace. To má být jako zlepšení?
Dále, klávesnice je pořád stejně hrozná. Na 4" telefonu opravdu háček, čárka a kroužkované ů tak akorát překáží. Diakritiku má snad doplňovat sám slovník a není k tomu potřeba samotné klávesy. Tohle jsem doufal, že se v 8.1 změní a nic.
Je toho více, co mě zklamalo. Argumenty, že to není finální neberu. Je to RTM, verze určená výrobcům, aby to zapracovali do zařízení. Tohle není beta ani RC aby se ještě muselo něco ladit.
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Nahodou, mne to začalo po 10 minutach konečne stahovat jednu aplikaciu...maxxz wrote:Podle mě to nejde, bude asi vyžadovat update FW od Nokie.
Zkoušel jsem to a neúspěšně. Nicméně neúspěch hlásí i WPcentral.
EDIT: Store pěkně crashuje, nedá se na něj připojit nebo najít aplikace, natož něco nainstalovat
aha, tak ono treba WIFI vypnut lolCageJ wrote:vrrr, kde je Wi-Fi nastavenie ?? kedy sa ma WIFI zapnut? ?? :O Mne to normalne zmizlo..
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
Klikni na ten "zvonček"lubofm wrote:Já ten MS nepochopím. Ovládání hlasitosti bude u WP asi věčný boj.
Já zase nepochopím takovéto příspěvky. Nainstalujete si develop verzi a po půl hodině už tu "krafáte", jak tam něco nejde a pod. Přitom stačí si s tím telefonem chvíli hrát a najít si to.
Z boku ovládání hlasitost, vyjede lišta, klepneš zvonek, nota, vibrace - HOTOVO
Z boku ovládání hlasitost, vyjede lišta, klepneš zvonek, nota, vibrace - HOTOVO
Nikde se neukazuje, že mám zapnutý budík, jen na zamykací obrazovce. V notifikacích nic. 
Stojím si za tím, že to je horší. Aby jsi mohl kliknout na zvoneček, musíš kliknout první na šipku. Pak až na zvoneček, notu a vibrace.
Mě to štve hlavně kvůli toho, že ovládání zvukových profilů je snad naprosto základní věc na každém telefonu. 10 let staré hloupé telefony na tom byly 100x lépe než dnešní "smart" telefony.
Přitom je to programově taková banalita.
Mě to štve hlavně kvůli toho, že ovládání zvukových profilů je snad naprosto základní věc na každém telefonu. 10 let staré hloupé telefony na tom byly 100x lépe než dnešní "smart" telefony.
Tak musia si dake featury nechat aj na dalsie updaty, nemozu hned vsetko vyplut :D
Omlouvám se, musíš kliknout jednou navíc....BOŽElubofm wrote:Stojím si za tím, že to je horší. Aby jsi mohl kliknout na zvoneček, musíš kliknout první na šipku. Pak až na zvoneček, notu a vibrace.
Pokud je to taková programová banalita, předvěď své umění a vytvoř aplikaci. Jistě ji hodně zájemců uvítá....
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Je tu ještě někdo s chybou 805a01f7 ve Storu?
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Dá se někde nastavit v tom US aby byla teplota ukazovana ve stupních Celsia?
Taky, taky, ta rádobyvtipná hláška je teda fakt něco...tslany wrote:Je tu ještě někdo s chybou 805a01f7 ve Storu?
Tak po opravdu dlouhé instalaci mám WP 8.1 na mé 620.
Systém je rychlejší, akčnější. Novinky jako action center nebo vylepšený multitasking jsou opravdu zábavné. Hudba i store mi jede normálně.
Snad největší nevýhodou je hry a další blbosti včetně abecedního ukazatele u rozšířeném menu. :( Nedá se toho zbavit? U WP to bylo snad jen při velkém množství aplikací pokud se nepletu? 
U WP byly hry jen v Games Hub, tady mně to taky přijde dost nešikovné 
yup :D store lahol
hej povedat cortane..Katie wrote:Dá se někde nastavit v tom US aby byla teplota ukazovana ve stupních Celsia?
convert this temperature to Celsius..
Update: One side effect of doing this is it appears to disable the Store from loading on some devices. So consider this a preview of Cortana, or just be aware there could be some negative consequences!
zeby toto ? :D