Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
V neposlední řadě ukončení aplikace posunem bez nutnosti mačka křížek 
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
a už si to po restartu pamatuje nastavení hlasitosti 
Kalendář určitě pokročil, ale živá dlaždice je k prdu. Ukazuje jen jednu událost a jen na aktuální den. Na zítřek to nic neukazuje! Chronos tedy zatím určitě nenahradí.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Chybí mi detailní rozpis hovorů - tzn. délka a čas jednotlivých volání. Stále se se seskupují jako dřív, přitom to bylo avizováno jako novinka WP8.1. Nebo jsem něco přehlédl?
A překáží mi jméno při hovoru přes fotku kontaktu. Někdy ho mám přes obličej dotyčného, což není moc efektní..
A překáží mi jméno při hovoru přes fotku kontaktu. Někdy ho mám přes obličej dotyčného, což není moc efektní..
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Detailní rozpis hovorů nevidím, tedy určitě ne jejich délku apod. V historii u kontaktu vidím pouze kdy jsem hovor učinil.
Na agendu stále nemohu přijít. Úkoly zobrazené v kalendáři mám, ale když kliknu na ... tak pod Úkoly není ani ň.
MS sjednotil vzhled dlaždic s ne-outlookovými účty. Všechny teď mají prázdnou obálku, dříve měl každý účet svůj vzhled.
Dále už zmíněný přehrávač hudby. Při přecházení mezi skladbami načítá tu další, posun prstem neexistuje (máme rok 2014) a nově nejde ani přecházet tahem prstu- k tomu slouží opět tlačíko pro posun...
MS sjednotil vzhled dlaždic s ne-outlookovými účty. Všechny teď mají prázdnou obálku, dříve měl každý účet svůj vzhled.
Dále už zmíněný přehrávač hudby. Při přecházení mezi skladbami načítá tu další, posun prstem neexistuje (máme rok 2014) a nově nejde ani přecházet tahem prstu- k tomu slouží opět tlačíko pro posun...
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Taky vás překvapilo jak pomalá a zasekaná je aplikace hudba ? Jsem zhrozen...
-
l0lz
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S, Surface Pro 3, Lenovo A7000
MAXXZ to je nič oproti aplikaci "hry" skus tu a uvidis ako cela seka ledva reaguje na dotyk, ledva scroluje, ledva sa hybe
aj denník niekedy otvara az 2 sekundy, reps. po tuknuti sa otvori az po 2 sekundach, okrem nej este aj ine aplikacie
Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze
Dost mi překvapila silne omezana nabídka tlačítek do listy. Chce to jeste minimálně zvuk on-off, data, svitilna, budiky...
Mne aplikacia Hudba ide bez problemov, len skor ma udivuje, ze dako osprostela. Asi som slepy, ale nikde tam nevidim moznost nahodneho prehravania resp. nazov dalsieho songu
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Xbox hub a music hub je za trest... doufám, že tohle MS ještě více poladí a update od Nokie bude mít toto již vyřešené, aby se mi hudební aplikace s 10 písničkama lagovala... to fakt není moc MSTF style.
-
l0lz
- smartguru

este by ma zaujimalo ako je mozne, ze niektorym na tom istom telefone idu niektore veci/aplikacie rychlejsie a niektorym to seka ide pomaly (ako napr. mne)
Ty hry mě taky vytáčej, takovej bordel Doufám, že je to jen bug...ThrakathCZ wrote: Vadi mi, ze ted mam v seznamu aplikaci i hry, jde se toho nejak zbavit ? Byl jsem rad, ze tam mam jen programy a ze me hry nerozptyluji kdyz je nepotrebuju (at si zustanou v Xbox Game koutku... )
Taky pokazde znovu nacita seznam her v Xbox games...
Tusim je aj opraveny glitch s ekvalizerom, ktory po odpojeni sluchadiel a pripojeni inych resetoval nastavenie audia
-
l0lz
- smartguru

To si pamätal aj pred týmrobsol wrote:a už si to po restartu pamatuje nastavení hlasitosti
-
l0lz
- smartguru

Neviete nahodou ako spojazdnim "zobraziť moju obrazovku" co je v nastaveniach cez USB ? vdaka
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Podle mě to nejde, bude asi vyžadovat update FW od Nokie.
Zkoušel jsem to a neúspěšně. Nicméně neúspěch hlásí i WPcentral.
EDIT: Store pěkně crashuje, nedá se na něj připojit nebo najít aplikace, natož něco nainstalovat
Zkoušel jsem to a neúspěšně. Nicméně neúspěch hlásí i WPcentral.
EDIT: Store pěkně crashuje, nedá se na něj připojit nebo najít aplikace, natož něco nainstalovat
nevidim, tak si stiahni rap dialermimonaut wrote:Chybí mi detailní rozpis hovorů - tzn. délka a čas jednotlivých volání. Stále se se seskupují jako dřív, přitom to bylo avizováno jako novinka WP8.1. Nebo jsem něco přehlédl?
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
Mně zas třeba totalně laguje obchod..
Stačí ve výpisu hovorů podržet prst na ikoně vedle jména a rozbalí se ti podrobnosti, tam máš veškeré časy i délky hovorůmimonaut wrote:Chybí mi detailní rozpis hovorů - tzn. délka a čas jednotlivých volání. Stále se se seskupují jako dřív, přitom to bylo avizováno jako novinka WP8.1. Nebo jsem něco přehlédl?