Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
mceza

Post by mceza »

Cheetah007 wrote:Kazdpodane by mel MS myslim i zapracovat i na aplikaci WindowsPhone for Desktop, proste by to mohla byt alternativa k iTunes od Apple kde by byla mozna kompletni slrava telefonu z PC instalace aplikaci, update zalohovani zkratka vse v soucasne podobe neumi prakticky nic jen presun souboru..
Umí to automatickou synchronizaci multimédií s počítačem. Víc ani není potřeba. Aplikace se dají instalovat z webu (kdyby se instalovaly přímo z aplikace, tak by to stejně asi šlo přes web) a zálohování si hlídá mobil automaticky a jde to přímo do cloudu. iTunes tak není potřeba.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Re: Windows Phone 8.1: Všeobecná diskuze

Post by Cheetah007 »

Jasne hele ono nechybí asi nic někomu to ale vyhovuje mít všechno pohromadě v jedné aplikaci no a o instalaci aplikací přímo z windowsphone.com samozřejmě vím ;) je potřeba mít ale v telefonu toto povolené (ono to ale před instalaci na stránce stejně upozorni)
myscho
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by myscho »

Uz zacinam byt mierne netrpezlivy na 8.1 Dev preview, hadam utorok/stredu to vypustia
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Dovolí MS někdy uživateli vynulovat celkovou dobu hovorů/provolané minuty doufám že pokud integrují do 8.1 lepší protokol hovoru půjde to.

Ja delal HR pak updatoval sys funkce a v Sit+ je údaj stále co se pamatuji tak ve WM5 co jsem mel kdysi na Treo750v to bylo stejně a vynulovat to nijak neslo snad reflashem FW

Image
mceza

Post by mceza »

Fascinuje mě, jak si neustále na něco stěžuješ. Nacházíš věci, o kterých jsme se tu bavili před měsíci a chceš je rozebírat...
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

S tímhle směšným číslem nechápu, že to řešíš, já tam mám 91 hodin :-)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Na nic si nestěžuji mě zase fascinuje že tohle nechápeš že bych rád měl možnost tohle vynulovat co ti na tom přijde nepochopitelného? totéž se týká Lide/Nedávné je tam toho spousta Vč čísel co nejsou v kontaktech a normálním způsobem to odstranit nejde.
Ze nacházím veci o kterých jsme se bavili před měsíci konkrétně koni v létě? no samozřejmě on od té doby vyšel update Black + updaty sys. Funkci jako drobné aktualizace a s tímhle nikdo nepohnul....on MS v nějakém článku sám nedávno přiznal že na to kašlali, byli pomalí ale teď se to umění a budou uživateli více naslouchat pokud chtějí dohnat či předehnat konkurenční systémy, s WP8.1 k tomu mají ty nejlepší předpoklady teď jen zbývá nepolevit a neusínat na vavřínech m.
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650

Post by Daniel Stiegler »

Historický den pro všechny fanoušky Windows Phone. Teď už jen doufat, že to právě bude dnešní den, co se po dlouhém čekání dočkáme vývojářské verze Windows Phone 8.1 Developer Preview.
Nevím jak vy smartmaniaci, ale já už se nemohu dočkat!!! snad ani neusnu :D
murder
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 Android 6 Marshmallow

Post by murder »

Vzhledem k dnešnímu datu si dovolím upozornit, že aktualizace bývají uvolněny dle US času, takže může být uvolněno až v 19:00.
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Bude to hezké, pikud to bude dnes, ale osobně si myslím, že k uvolnění dojde v úterý :) tak se nebudu dneska úplně stresovat
Paffka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930 Black WP10 TP

Post by Paffka »

Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Hmm....ze bych si udělal develop registraci a nemusel tak čekat do léta? Tahle verze je finál nebo něco na způsob beta jak to dělá apple u iOS a MS ji na ohlasy vývojářů pak postupem času ještě odlaďuje, Ja jestli to má pro běžného usera smysl.
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Post by robsol »

je to final v sestavení co dostávají výrobci mobilů pro svá zařízení. pokud budou další změny tak dostaneš OTA update
Stepis
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia

Post by Stepis »

Nemohl jsem odolat a nainstaloval jsem si Developers verzi. Se tesim jako male detsko :-D
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Diky Pavle i robsole já na to budu mít čas bud zítra nebo to nechám na víkend, kdo upgrade instalujete hoďte screeny slíbených novinek a vylepšení, bylo by to fajn no a na nokua upgrade jsem také zvědav co Nokia výhradně lumiim nadělí, pokud to tedy bude fungovat jako doteď i pote co MS Nokii kupuje.

Na tomhle screeni mi při podržení prstu v lidé u kontaktu, chybi volba " Volat" abych nemusel kontakt rozklinkávat, je to prkotina nic strašného, přesto bych to uvital.

Screen Lide
Image
mceza

Post by mceza »

Cheetah007 wrote:Na tomhle screeni mi při podržení prstu v lidé u kontaktu, chybi volba " Volat" abych nemusel kontakt rozklinkávat, je to prkotina nic strašného, přesto bych to uvital.
Aha a v čem bude lepší "tapnout - podržet - tapnout" než jen "tapnout - tapnout"???
GentlemanCZ
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020 / 800

Post by GentlemanCZ »

Také už se nemohu dev verze dočkat :)
mceza

Post by mceza »

Vím, že budu slovíčkařit, ale ona je to spíš finální verze uvolněná v rámci dev programu než dev verze ;-) :-)
slivamichal
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8X

Post by slivamichal »

Lidičky, vyzkoušejte zjistit aktualizace na svých telefonech. Já jsem v práci pouze na EDGE, ale už mi to nabídlo ke stažení nějakou aktualizaci. Dnes ráno doma mi toto telefon ještě nenabízel.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Je tam, podle wpcentral.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”