Jak aktualizovat na Nokia Black - Lumia 720 od Vodafone
Mam telefon Lumia 720 od Vodafone.
Podle dostupnosti je jiz uvolnena aktualizace Nokia Black:
Lumia 720 Vodafone 3056.40000.1349.2003 Available Available
http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyz dam v telefonu zkontrolovat aktualizace, tak mi stale hlasi, ze je telefon aktualni?
Kde je problem a jak dostat Black aktualizaci do telefonu?
Jeste upresnim, ze v telefonu je verze:
Operacniho systemu: 8.0.10517.150
Revize firmware: 3056.40000.1349.2003
Podle dostupnosti je jiz uvolnena aktualizace Nokia Black:
Lumia 720 Vodafone 3056.40000.1349.2003 Available Available
http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kdyz dam v telefonu zkontrolovat aktualizace, tak mi stale hlasi, ze je telefon aktualni?
Kde je problem a jak dostat Black aktualizaci do telefonu?
Jeste upresnim, ze v telefonu je verze:
Operacniho systemu: 8.0.10517.150
Revize firmware: 3056.40000.1349.2003
Jak aktualizovat na Nokia Black - Lumia 720 od Vadofne
Vždyť sis sám odpověděl, ten Black tam už máš...
Jak aktualizovat na Nokia Black - Lumia 720 od Vadofne
No jo, ale napriklad v Bonus+info tam neni uvedeno, Nokia black? Resp. nemam tam dostupne funkce a vylepseni z Black? Probuzeni poklepanim na displej, atd. Proto prave nevim, kde je problem...
V priloze prikladam obrazek, ktery jsem nasel na netu, jak by to melo vypadat, kdyz je Black v telefonu, ale ja tam toto nemam?
V priloze prikladam obrazek, ktery jsem nasel na netu, jak by to melo vypadat, kdyz je Black v telefonu, ale ja tam toto nemam?
- Attachments
-
- Nokia Black
- nokia-black.jpg (26.06 KiB) Viewed 3839 times
Diky, za tip. Jdu to zkusit...
Tak jsem stahl doporucenou aplikaci Sysapp Pusher, ale divne je, ze mi to pise u vseho "verze neznama" ?-Pavel- wrote:Stáhni SysApp Pusher a aktualizuj všechny utitlitky od Nokia.
http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 335242ed2e" onclick="window.open(this.href);return false;
Proc to tak je... ?
Nekde jsem se docetl, ze verze OS co mam v telefonu (8.0.10517.150) je pry nejaka vyvojarska - muze to byt zpusobeno tim? Pokud ano, tak nevim jak to vratit do normalniho stavu, resp. chci to mit vse jako bezny uzivatel, zadny vyvojar...
Diky moc za rady.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To je normalni při prvním spusteni/pouziti a nez se všechny verze proskenuji..bud je zkontroluj manualne ci automaticky.Po kontrole uz budou ukazovat napriste cisla verzi..Tak jsem stahl doporucenou aplikaci Sysapp Pusher, ale divne je, ze mi to pise u vseho "verze neznama" ?
Proc to tak je... ?
Vyvojarska neboli developer preview by byla kdyby jsi mel .155 na konci coz nemas.8.0.10517.150
Navíc developer preview zadnymi problémy netrpi.Normalni stabilni verze.Ty ji navíc nemas.
OK, diky moc za vysvetleni. Uz jsem z toho byl nervoznihtcjirka wrote:To je normalni při prvním spusteni/pouziti a nez se všechny verze proskenuji..bud je zkontroluj manualne ci automaticky.Po kontrole uz budou ukazovat napriste cisla verzi..Tak jsem stahl doporucenou aplikaci Sysapp Pusher, ale divne je, ze mi to pise u vseho "verze neznama" ?
Proc to tak je... ?
Vyvojarska neboli pro developer preview by byla kdyby jsi mel .155 na konci coz nemas.8.0.10517.150
Navíc developer preview zadnymi problémy netrpi.Normalni stabilni verze.Ty ji navíc nemas.
Ono by se to objevilo taky normálně v rámci aktualizací...
A co to je "normalne" ? Aktualizace telefonu jiz probehla, kdyz to pise, ze je telefon aktualni...
-
htcjirka
- smartmaniak

Přes Store je normalne, samo, automaticky,kontrola jednou denne.
V rámci aktualizací aplikací, s normálními aplikacemi se aktualizují i ty systémové.
Tomu rozumim, jak to myslite, ale jak uz jsem psal. Na me puvodni L520 jsem po natazeni aktualizace telefonu mel vse dostupne ihned po dokonceni a nemusel jsem chodit kazdy den do storu nebo spouste jednotl. aplikace, atd. Proto mi to prijde divne, ze se to chova jinak na L720 a na L520....
-
htcjirka
- smartmaniak

Nic není jinak mezi L520 a L720, jen ty v tom mas hokej..prestan se tim zabývat a bude ti lepe.
Nemyslim si, ze v tom mam hokej... Jen to vidim z pohledu bezneho uzivatele, ktery opravdu nemuze vedet, ze ma napriklad chodit kazdy den do storu nebo cekat na postupne zaktualizovani aplikaci tim jak se budou spoustet apod.