Je mozne ze je vic verzi WP systemu?
Zdravim, zajimalo by me jestli je vic verzi windows phone systemu na stejnem zarizeni podle ruzne lokalizace telefonu?
Mel jsem v ruce dve lumie 720, obe byly v zkotrolovany v nastaveni na aktualizaci systemu a u obou bylo hlaseni, ze system je aktualni a stejny.Rodzil byl v tom ze jeden telefon je pl a druhy cz distribuce.Na venek se tvari vse uplne stejne a v poradku, ale u te pl verze nejsou nektere volby v nastaveni a u cz tam jsou.Napr. Vypnuti vybracni odezvy tkacitek...
Moc to nechapu a mel jsem za to ze by to melo byt stejne a tohle mi prijde divne
Dik za upresneni
Mel jsem v ruce dve lumie 720, obe byly v zkotrolovany v nastaveni na aktualizaci systemu a u obou bylo hlaseni, ze system je aktualni a stejny.Rodzil byl v tom ze jeden telefon je pl a druhy cz distribuce.Na venek se tvari vse uplne stejne a v poradku, ale u te pl verze nejsou nektere volby v nastaveni a u cz tam jsou.Napr. Vypnuti vybracni odezvy tkacitek...
Moc to nechapu a mel jsem za to ze by to melo byt stejne a tohle mi prijde divne
Dik za upresneni
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Verze systému Windows Phone 8 by měli být stejné. Jediné co v tom hraje roli jsou operátoři a Developer program.
V takovém případě je možné, že zařízení v developer program má aktuální verzi systému (i bez Nokia aktualizace) a v případě že developer program není a zařízení je brandované, tak může být verze jiná protože u operátorů je vše na dlouho trať v aktualizačním procesu.
Obecně však platí, že by označení verze systému mělo být na všech zařízení stejné.
V takovém případě je možné, že zařízení v developer program má aktuální verzi systému (i bez Nokia aktualizace) a v případě že developer program není a zařízení je brandované, tak může být verze jiná protože u operátorů je vše na dlouho trať v aktualizačním procesu.
Obecně však platí, že by označení verze systému mělo být na všech zařízení stejné.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Nejde o jinou verzi SW, ale to, že na jednom telefonu nebyly aktuální systémové aplikace Nokie.
Přes Sysapp pusher (http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 335242ed2e" onclick="window.open(this.href);return false;) zkontrolovat a aktualizovat systémové aplikace specifické pro Nokia a vypnutí vibrační odezvy máte také.
Přes Sysapp pusher (http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 335242ed2e" onclick="window.open(this.href);return false;) zkontrolovat a aktualizovat systémové aplikace specifické pro Nokia a vypnutí vibrační odezvy máte také.
To Daniel Stiegler: Ani jeden telefon neí v developer programu. A o tom, že by měl být brandovaný zjistím jak? Je to kupované v CZ shopu, ale na krabici je napsano PL verze, ale simky do něj jdou všechny, takže by být neměl brandovaný ne?
To maxxz: Aplikace stažená nainstalované vše od Nokie, ale stahovali se akorát vyloženě nějaké aplikace a v nastavení telefonu vše beze změny.
To maxxz: Aplikace stažená nainstalované vše od Nokie, ale stahovali se akorát vyloženě nějaké aplikace a v nastavení telefonu vše beze změny.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Demolator: Zjistit se to dá v "about" - "O telefonu" nebo "extras+info".
Nepoužívám češtinu takže nevím jak přesně to jmenuje. Snad pochopíš.
Nepoužívám češtinu takže nevím jak přesně to jmenuje. Snad pochopíš.
-
mceza
Konkrétně to nastavení vibrací tam dodává aplikace od Nokie, která se jmenuje touch (dotykové ovládání). Na Storu ji najdeš zde: 
Je potřeba mít poslední verzi.
A verzí Windows Phone je samozřejmě spousta. V závislosti na zemi, operátorovi a podobně mají některé firmvary některé funkce povoleny a některé ne.

Je potřeba mít poslední verzi.
A verzí Windows Phone je samozřejmě spousta. V závislosti na zemi, operátorovi a podobně mají některé firmvary některé funkce povoleny a některé ne.
To mceza: Tak to funguje, ale jinak se horzně divím. Proč to tam nemám a musímm stahovat nějaké doplnky.Nejde to stáhnout nějak pohromadě? Takhle ani nevím co mi tam chybí a nikdy nebudu vědět co stáhnout.
Ještě co si vzpomínám, že mi chybí je, že když při zhasnutém displeji přejhedu rukou nad čidlem tak se zobrazí hodiny. To bych zase dostáhnul kde?
PS: Jo když už jsou takovýhle vychytávky ve storu není někde něco na to, aby byla když je telefon na ležato klávesnice až do okraje displeje? Takto s těmi pruhy v rohách se zbytečně překlikávám.
Ještě co si vzpomínám, že mi chybí je, že když při zhasnutém displeji přejhedu rukou nad čidlem tak se zobrazí hodiny. To bych zase dostáhnul kde?
PS: Jo když už jsou takovýhle vychytávky ve storu není někde něco na to, aby byla když je telefon na ležato klávesnice až do okraje displeje? Takto s těmi pruhy v rohách se zbytečně překlikávám.
-
mceza
Tyto aplikace jsou volitelné doplňky od Nokie. Buď jsou v telefonu předinstalovány nebo si je stáhneš ve Storu. Už na začátku ti tu maxxz radil aplikaci SysApp pusher, pomocí které si všechny tyto utilitky můžeš najít.
Aplikaci touch tam máš předinstalovanou, jen telefon kontroluje aktualizace aplikací v pravidelném časovém intervalu (který až do příchodu Windows 8.1 nebude možné ovlivnit - s WP 8.1 přichází rozšířené možnosti aktualizace). Pokud není v čase kontroly aktualizací na internetu, aktualizace se nezkontrolují.
S klávesnicí nic dělat nelze.
Aplikaci touch tam máš předinstalovanou, jen telefon kontroluje aktualizace aplikací v pravidelném časovém intervalu (který až do příchodu Windows 8.1 nebude možné ovlivnit - s WP 8.1 přichází rozšířené možnosti aktualizace). Pokud není v čase kontroly aktualizací na internetu, aktualizace se nezkontrolují.
S klávesnicí nic dělat nelze.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Na co se člověk píše s radou, když je pak potřeba napsat to samé ještě 4x od někoho jiného...
smartmania již není moc smart...
smartmania již není moc smart...
-
mceza
Koukni na můj avatar...maxxz wrote:smartmania již není moc smart...
To maxxz: Vždyt jsem o pár příspěvků snad spal, že aplikaci jsem stáhnul a nic jako to dotykové ovládání v ní nebylo! Až pak od mceza šla extra apliakce nainstalovat. Tak neříkej, že se tvýma radama neřídím, laskavě.
Něco na to rozsvícení při tom zamknutém telefonu?
Něco na to rozsvícení při tom zamknutém telefonu?
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Je mozne ze je vic verzi WP systemu?
Když tu aplikaci neumíš použít, tak je to těžký... A o klavesnici ti psal mceza o tři příspěvky výše, Glance screen ti pude až aktualizuješ systémové aplikace...
Už to asi vidím