Endomondo
-
Lukáš Křepelka
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800
Endomondo
Taky mi to něco mluví... mám v nastaneví všechny audio couache a podobný blbosti vypnutý... Mám zapnuto pouze Location services a Run under lock screen a stejně to mluví takže při běhání či na kole mám prostě hlasitost na 0. Každopádně nevím co to je :/
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Endomondo pro WP se dočká spousty novinek
Vypadá to, že se autoři chtějí verzi pro WP věnovat mnohem víc než doposud a přidávat nové funkce na základě požadavků uživatelů.. Dobrá zpráva 
blog endomonda, kde slibují něco navíc pro WP
zdroj WPcentral
blog endomonda, kde slibují něco navíc pro WP
zdroj WPcentral
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Endomondo
Mno prvotní dojem z UI je dost negativní.. Nesourodé podivně barevné prostředí mi na první pohled nesedí zdaleka tolik, co to předchozí (hlavně obrazovka aktuálního workoutu)..
Vypadá to, že sjednocují design napříč platformami a to mi moc nevyhovuje..
Vypadá to, že sjednocují design napříč platformami a to mi moc nevyhovuje..
-
mceza
Endomondo
Barvy mi k WP moc nesedí. Ale funkce se rozšířily, takže sem ochoten to akceptovat.
Bohužel je škoda, že ani taková společnost s tak rozšířenou službou není schopna dodržovat zásadní poučku UI a to, že se "grafický styl aplikace vždy přizpůsobuje dané platformě a jejím guidelines a zvyklostem".
Bohužel je škoda, že ani taková společnost s tak rozšířenou službou není schopna dodržovat zásadní poučku UI a to, že se "grafický styl aplikace vždy přizpůsobuje dané platformě a jejím guidelines a zvyklostem".
-
MKLumia1020
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1020
Endomondo
Zdravím - přišel tu někdo na to jak se zbavit toho žvatlání při ztrátě a nalezení signálu? Včera jsem na to přišel, že je to v tento moment a teď už jen jak se toho zbavit?
Jinak ano graficky to k WP neladí.
Už jsem zkoušel i Runstatic - ale ten mi zase zaznamenal trasu nějak úplně podivně - udělal mi rovnou čáru jako ,,letecky,, :D
Tak teď tedy nevím u čeho zůstat..... na Endomondu mě ser....e to žvatlání a grafika nic moc a chybí výškový profil a na Runstaticku zase blbé zaznamenání trasy a je takovej celkově ,,nepřehlednej,, i na webu.
Jinak ano graficky to k WP neladí.
Už jsem zkoušel i Runstatic - ale ten mi zase zaznamenal trasu nějak úplně podivně - udělal mi rovnou čáru jako ,,letecky,, :D
Tak teď tedy nevím u čeho zůstat..... na Endomondu mě ser....e to žvatlání a grafika nic moc a chybí výškový profil a na Runstaticku zase blbé zaznamenání trasy a je takovej celkově ,,nepřehlednej,, i na webu.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Re: Endomondo
nevíte co přesně dělá ta volba Peptalk v nastavení?
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Endomondo
Ak pouzivas sluchadla pocas workoutu tak cez peptalk ta moze niekto z webu povzbudit
Spolahlivo to funguje asi len v anglictine... na webe zanechas spravu a dotycnemu to ide text2speech...