Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Jo to je fakt to ale jinde jsme, to je jiná vesnice
. Ale je to vždycky možnost, jak si to upravit k obrazu svému a pro některé aplikace bych to ocenil. email vidět přímo, kalendář atd. Ty co to nemají můžeš přece mít vždycky minimalistické.
Premysl: v recenziach práve reproduktor k uchu chválili aj na gsmarena.
Inak vydrž ako hodnotite, po dlhodobejších skúsenostiach? Bude problém ak využívam email od Apple, čiže icloud?
Inak vydrž ako hodnotite, po dlhodobejších skúsenostiach? Bude problém ak využívam email od Apple, čiže icloud?
Re: Nokia Lumia 1520: Všeobecná diskuze
Mail pojede, otazka co kalendar.
Výdrž je celkem v poho. 3800 mAh baterka je znát.
Celkom v poho? Čo to znamená?
Mberdych - kalendár velmi neriešim nemám tam vela udalostí, v tomto smere dávam prednosť klasickému kalendáru.
Mberdych - kalendár velmi neriešim nemám tam vela udalostí, v tomto smere dávam prednosť klasickému kalendáru.
Jen pro upresneni, baterka ma 3400mAh. Kazdopadne vydrz je skvela.
Mám dotaz na majitele černé varianty L1520: jsou ty záda ze stejného materiálu jaku u L925? Resp. patlají se stejně? (otisky prstů...) díky za odpověď. 
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Me se kryt nepatla. Ale asi záleží jak má kdo ciste či zpocené ruce.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Zajímavá srovnání v recenzi na GSMarena L1520 s fotoaparátem Galaxy S5, který se momentálně určitě řadí mezi špičku.
Dost mě výsledky překvapili. Ačkoliv L1520 podává lepší výsledky v šeru a podává nadprůměrné fotky za denního světla, tak S5 s ISOCELL čipem fotí velmi dobře. Až na velmi drsný "sharpening", který S5 má podává její 16 MPix čip velmi dobré výsledky.
Zajímavé srovnání pro fandy L1520 nebo S5
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 1064p9.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Dost mě výsledky překvapili. Ačkoliv L1520 podává lepší výsledky v šeru a podává nadprůměrné fotky za denního světla, tak S5 s ISOCELL čipem fotí velmi dobře. Až na velmi drsný "sharpening", který S5 má podává její 16 MPix čip velmi dobré výsledky.
Zajímavé srovnání pro fandy L1520 nebo S5
Inak ako to je s dĺžkou nabíjania? Niekde píšu 5h a niekde čítam 2,5h, kde je pravda?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nabiji se dele nez "obycejny" chytry telefon, 4h urcite.Ale vzhledem k tomu kolik vydrzi tak není problém nabijet v noci.Za den ho nevycucnes.
Ta čierna farba je veľký problém? Lebo na Slovensku nie je iná farebná varianta.
-
htcjirka
- smartmaniak

Mel jsem v ruce dost kusu z ruznych obdobi a každý mel tuto chybku,nektere hned po rozbaleni a u nekterych to vyskákalo po par dnech uzivani.Na takove věci jsem haklivy a koŕ u takhlke drahého telefonu..Od te doby se bojim zakoupit Nokii v cerne.Treba u sve Lumie 920 jsem se s tim nikdy nesetkal a kolega si zakoupil jednu z posledních L920 a mel uplne to same na tomto telefonu.
Ja ked som mal čiernu L920 mal som ten isty problém...tak fakt neviem
-
htcjirka
- smartmaniak

No tak tim spise se cerne vyhni.
-
PetrCBR
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 520, iPhone 5, Huawei P9 Lite
Ja mam cernou 1520 uz nejaky ten mesic a nic podobneho nepozoruji.
Tak mam 1520 a docela mne stve signal, hodne kolisa. tam kde je dobry signal tak vse ok, ale kde neni tak dobry mam treba 3 carky a volam tak mi padaj hovory a zmizi signal, to same mi nekdo vola jednou mi zazvoni tel a pak se to samo ukonci a nema signal. zacina mne to docela stvat
-
htcjirka
- smartmaniak

Psal jsem o tom a varoval několikrát.Je to vlastnost a dano tim jak jsou anteny resene a castecne stinene.Navic ani naprava se nechysta, vse je udajne ještě v norme.,
To jsem mel HTC ONE potom Samsung galaxy s4 a vse jsem dal pryc protoze vypadaval vzdy hovor, koupil jsem 1520 a jsem na tom stejne, ze jsem si nenechal nokiji N8, tak to nema ani cenu reklamovat. Tak uz nevim jakej tel si vybrat. Android nechci jen WP
Ja nemam absolutní problém. Kde to bydlíte lidi?